Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Silver
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 6:53 pm Заглавие: Capri |
|
|
1.
2.
3.
4.
5.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Изглежда хубаво местенце, но не и на снимките... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silver
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Всякакви съвети (освен, ако не са толкова зле, че да не си струва) са добре дошли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Aми, за мен кадрите приличат на, минах от тук чакай да щракна. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silver
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, за това няма спор, че е било така.
Ето още една все пак.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Този бетонен мегалит в долния ляв ъгъл не те ли дразни? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Като начало:
изчакваш добра светлина,
ако искаш да направиш добри кадри а светлината днес не е добра, остани още седмица.
Разбира се, това не трябва да ти скапва почивката с половинката например, така че просто в края на почивката бъди по-самокритичен и не очаквай да има 10 хубави кадъра от една отпуска, прекарана в разрез с условията за подобни снимки начин - подобна резултатност е рядък късмет.
И чисто технически, макар техниката на снимане да е едва няколко процента от съставките на добрата фотография - не преекспонирай толкова, това боде погледа.
Успех ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 11:35 am Заглавие: |
|
|
моля те да ги пускаш по-малки, знам че всички дизайнери се дзверят в големи екрани на огромни резолюции, но все пак нека имат по-пригледен вид
след снупа аз нямам какво да кажа _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silver
|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 12:38 pm Заглавие: |
|
|
snooper, дори не съм си помислял да ти влизам в категорията, но мерси за съветите. :)
implant, прав си, тук отново се подлъгах, че при панорамите колкото повече е толкова повече, и наистина един кроп нямаше да навреди (още повече, че и брегът е кропнат, а и създава усещането, че там е криво). Признавам, че повече се бях улисал дали оставянето на поляризационния не е скапало прекалено много небето и се чудех тези преходи дали в крайна сметка няма да изглеждат като сбъркан wb в отделните кадри.
mim, поне за панорамите предполагам може да се направи изключение? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 1:28 pm Заглавие: |
|
|
опитвай се да ги правиш толкова големи, че да няма скрол и да се вижда цялата снимка на екран
не че знам каква е твоята резолюция
а за по-големи, може и с линк _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|