Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Окт 28, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
бахти...ся търсих секция "засиране" и нищо не намерих :D _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Окт 28, 2009 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Не знам за автора, ама на мен четенето на цялата тая дискусия ми се отрази добре! Защото напоследък даже точно в тоя форум се оказах и от 2те страни на бариерата... Но подкрепям nuanda i bigworm. Без стрес работата не става :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Сря Окт 28, 2009 5:57 pm Заглавие: |
|
|
така ::) благодаря на всички ви...
малко трудно прочетох това което сте писали защото по едно време се появи странно пулсиране в черепната ми кутия...
по въпроса за типажите и това как ги нахранихте преди..знам че не са нищо ,а филмчето го завърших януари месец, много преди да си помисля да показвам нещо..
а ако някои е виждал старите ми филмчета и това и не забелязва напредък значи просто не ги е виждал...
имам много добър самокритерий за това кой съм и какво мога...затова продължавам да си копам
благодаря ви
успех на всички арт директори ::) _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Сря Окт 28, 2009 6:09 pm Заглавие: |
|
|
NUANDA тъй като не те познавам, стана ми любопитно кои са твоите филми? _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zombie
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 5:57 am Заглавие: |
|
|
Аз не см някои капацитет и не мислих много да се обаждам ама гледах филмчето и попрочетох малко темата та ми минаха през главата някои неща които искам да кажа на никсана. Начи братле минал си някаф път вече и ти е време да решиш дали искаш нещата ти да изглеждат професионално или не. Ако не държиш на тфа можеш спокоино да си вървиш по пътя които си поел и да се надяваш тои да те отведе някаде, хора които ще ти се кефят винаги ще има , но едва ли ще получиш удобрение от някои които настина разбира. Ако решиш, че искаш нещата ти наистина да са издържани ша тряя да минеш целия път които си минал досега наобратоно и кат стигнеш в начална точка да тръгнеш у друга посока, Фани на първо време разгледаи една книжка The Animators Survival Kit на Richard William има я по торенти насам натам но наи добре си я купи. Научи кфо са дъги на движение, ритъм... едно друго. Тфа ще те доведе и до някфи изводи защо едни керъктъри са добри а други не. Фърли едно око на тфа http://johnkstuff.blogspot.com/2009/10/classic-animation-principles-applied-to.html и като цяло се поразрови у блога на тоя пич има кфо да видиш. Когат чатнеш тия раути ша почнеш да ги виждаш навсякаде, даже ще ги сануваш и ша са чудиш как не си ги забелязал досега
:-) има много примери на готини неща които не се водят по някфи закони и ако научиш сички тия принципи и след тфа ги счупиш ще бъдеш гениялен но ако не ги знаеш тфа винаги ще си личи. Виж и тфа http://www.youtube.com/watch?v=HKuITqKIt2A&feature=related там също като у твоито филмче е наблегнато доста на компоситинг, опитаи да разбереш кое как работи, цаката му е у мисленето, и у тфа да си пич хахахаа и знаи че сичко се научава стига да имаш правилното отношение което е по трики момента. Тфа ти го казвам щото и аз см на същото дередже в момента и усмисляики тфоито положение ми помага да си изясня и моито собствено. Ще спра до тук ,че имам склонност към много разсилософстфане. Надявам се да см ти бил полезен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 10:27 am Заглавие: |
|
|
zombie написа: | разсилософстфане |
wtf?
сърчнах в гугъл за тая дума и съществува само в този единствен твой текст. честито! явно си я измислил. моеш си го напишеш в портфолиото :) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zombie
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 1:15 pm Заглавие: |
|
|
хахахххаа
тъпо верно
тва е другата причина да не са обаждам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 4:14 pm Заглавие: |
|
|
zombie написа: | ....някаф...тфа........някаде.....удобрение.......ша тряя .........наобратоно и кат......Фани.......разгледаи......кфо....Тфа.........някфи......Фърли... тфа.................. |
Може би този ти начин е оригинален за младите, но според мен тази ти оригиналност унищожава иначе безкрайно многото истина в поста ти. Ако все пак си решил да бъдеш още по-оригинален, ето ти един туториал и на теб _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 5:38 pm Заглавие: |
|
|
благодаря ви ::)
ето това е моят заек наркоман
 _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 10:17 pm Заглавие: |
|
|
toq nos...za6to prili4a na vtori4ni polovi belezi na stara jena? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 10:23 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | toq nos...za6to prili4a na vtori4ni polovi belezi na stara jena? |
бхахааха .. ужасяващо .. убер дистърбинг картинка :] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 9:03 am Заглавие: |
|
|
Каква техника си използвал за контура (кардиограмата) на заека и главно за козината му - 120 или 220 волта. Не знам кое от двете, но бая те е тресло. Въпреки колосалния труд не си постигнал материал. Не е достатъчно да е рошаво за да е козина - трябва и акъл... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:48 pm Заглавие: |
|
|
mnogo mi se iskashe da napisha neshto ... obache nqmam dumi :D:D:D:D:D ... tuka cqlata staq v rabotata sme pulnata fira ... po edna golqma...ne ... dvoina vodka shte ni trqa da se osvestim :D:D:D ... e pone sledva stila na uchitelq si :D:D:D _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:52 pm Заглавие: |
|
|
бях изпаднал в странно състояние на духа ::)
надрасках го с молив сканирах и оцветих за около 3 часа....
ето за тази се постарах повече отделих около 4 дена (попринцип винаги бързам да свърша нещата когато ги започна, и знам ,че нетрябва но...)
 _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:04 pm Заглавие: |
|
|
батко връщам си думите назад...ти си най-големия ... аз съм ти фен вече .....
и си признай най-накрая , че си праиш ташак и гледаш сеира на "разбирачите" :D:D:D:D
ти събуди съчувствие ... омраза... смях ... академични оценки се даваха... дълбок поклон :D:D:D:D:D _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Нещата, май отиват д аизлизат от рамките на добрия вкус... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 5:14 pm Заглавие: |
|
|
аз ще обобщя:
nickson5 не ставаш за никоя от секциите на графила....
GL в някой друг форум...
удрям катанеца на темата, добре си начесахте езиците ....
btw, тез последните картинки си ги save :) къртят !!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|