Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wwoferr
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 6:57 pm Заглавие: трябват ми два банера |
|
|
темата не е за тук но тъй като си забравих старото потребителско име мога да пиша само тук.
Трябват ми два банера за сайта с размери 120/240 и 468/60 нещо не много сложно да е шарено и да кара потребителите да кликват давам 5$ през пейпал, ако има желаещи да пратят ЛС за сайта _________________ www.blogger-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 6:58 pm Заглавие: |
|
|
потребителското име ли си забрави или паролата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wwoferr
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 7:12 pm Заглавие: |
|
|
името и не може да ми изпрати емайл _________________ www.blogger-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 7:17 pm Заглавие: |
|
|
А преди да си забравиш името в кои секции си можел да пишеш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wwoferr
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 7:41 pm Заглавие: |
|
|
на всякаде можех да пиша, аз съм в този форум от почти самото му начало, но не бях влизал от доста време, защото в момента се занимавам с други неща, ако си админ и невярваш мога да ти дам емайл-а да провериш.
П.С. незнам изобщо защо ме питаш тези неща а не преместиш темата в обяви _________________ www.blogger-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | давам 5$ през пейпал |
Давам 10 лева да не се пускат такива обяви в Обяви |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wwoferr
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 8:03 pm Заглавие: |
|
|
ти пък много си бил дашен, колко искаш да дам за 15мин работа? _________________ www.blogger-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 8:35 pm Заглавие: |
|
|
С употребата на думи като "шарено", "не много сложно и да кара потребителите да кликват", "5$" и прочие тъпотии мислиш ли, че някой ще се отнесе сериозно?
А с въпроса "колко искаш да дам за 15мин работа?" си режеш пътеките за графила завинаги, надявам се.
Убеден съм, че никога си нямал права за графила, особенно преди много време. Тогава изискванията бяха други.
Не вярвам, някой от приетите тук дизайнери, да си включва компа за по-малко от 100Е, а и не би трябвало.
И по-добре недей да отговаряш, щото няма да е ок за теб. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Не бе, човек. Питам щото в "самото начало" тук се подвизаваха една шепа хора и се познавахме лично. Та ми стана интересно кой си точно. Не искам да обидя някой с когото се знаем. А като се замисля не искам да обиждам когото и да било.
И съм в някаква голяма дилема покрай тези неща. Старая се да съдействам всеки път когато някои ми пусне ЛС с въпрос "Искам да си пусна обява, ама не мога да пиша там. Какво да направя?". Обикновено отговарям "Напишете си текста, аз ще Ви го публикувам", въпреки че, повярвай ми, изобщо не ми е работа или пък някакво задължение да се занимавам.
И също съм против обяви като твоята и се радвам, че раздела е затворен. И не защото имам нещо против теб или банерите ти, а просто в нета предполагам има доста други места предназначени именно за подобни обяви.
От друга страна тук има вече над 8000 регистрирани потребители и кой съм аз, че да им отнемам възможността да си изкарат по 5 кинта. И от тази гледна точка се зачудих дали да не ти преместя обявата и да не обръщам внимание че се заяждаш, но реших да направя следното:
Заключвам ти темата (без да се сърдиш) и който видял видял. И без това някой ще мине и ще я забърше скоро.
П.С. А, да! Не съм админ. Просто понякога много се ядосвам на някои теми и много ми се щеше да мога да ги трия. Името ми светна погрешка под заглавието на раздела, а админа каза, че не му се занимава да разучава как да го махне и да гледам на това като на страничен ефект. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|