Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
emmsky
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 11:33 pm Заглавие: рапсодия в яйце |
|
|
Това е част от един експеримент... с гравитацията, който включва няколко яйца и малко мляко... :)
Всякакви коментари и съвети по отношение на светлина, композиция, идея... са добре дошли!
Мерси :)
1.
2.
3.
4.
 _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Чак ми се допи Шейк с яце (сега ще си спретна) :))))
2, 4 - четворката най-най ми хареса :)
П.С Стана ми интересно - това вътре в чашата..яде ли се, пие ли се, или е някаква химична реакция ? :PP _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 12:33 pm Заглавие: |
|
|
малко негърчета отстрани? _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emmsky
|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 12:44 pm Заглавие: |
|
|
мим, какви негърчета?!
П.С. христов, по малко и от трите ;) _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 12:54 pm Заглавие: |
|
|
контраотражатели, тъмни повърхности _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emmsky
|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Има. Отлява и от дясно на снимките с облата чаша. Има и отгоре (между тялото и предметите), който да скрива блика от тялото и изважда обектите от белия фон.
Но явно страничните не си личът достатъчно. Може би е трябвало да ги приближа още малко? _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|