Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Може да ми се наложи да заседна някъде и да работя, за да мога да продължа, казва Коста, чиито ресурси не стигат, за да се прибере в България. |
тва прозвуча като че ли не му се подхваща работа за да си преизпълни плана (: като че ли много разчита на реклама за такова пътуване, може и да му се наложи да промени нагласата, но все пак успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Глупаво-написаната статия явно само вреди, а и без това виждам много хора не разбират как се случва този проект. Коста ще направи каквото се наложи, а дали му се работи - да, макар че той работи и в момента по проекта си, но говорейки за друга работа е хубаво да се мисли за сезони, логистика, купени самолетни билети, визи за половината свят, уговорки...
Въобще стига с тази заблуда, че човек просто облича балтона и тръгва... това не е ваканция, а работа и то много повече, отколкото работи средностатистическия Българин на 8-часов работен ден. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Той е поел ангажимента и инициативата да отразява медийно пътешествието си, така че ще работи за юзърите, това е ясно, ако искаше да е иначе имаше избор и на друг подход.
Не казвам, че му е лесно или с нещо е виновен, то дори подобен ангажимент според мен усложнява положението - но когато опре до комата хляб, първоначалния план може да остане и на заден...план ((: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Въпрос на личен избор, но Коста е един от нас, форума му е задължен по много начини ... а и чак такова затруднение, че да не можеш да пратиш SMS и на двете места?!... _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:42 pm Заглавие: |
|
|
аз пратих няколко смс-а.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Сибила, мисля можеш и сама да си отговориш на въпроса? Ти самата, можеш ли да кажеш отговорно, че всички пари за артистични книжки на скъпа хартия можеха да отидат за благотворителност?
Никой от нас не твърди, че отивайки някъде спасяваме човешки живот (освен собствения си) или че това е по-нужно... не е, има много по-благородни каузи и ние сме за тях. Обаче трябва ли да спрем да го правим...?
Да даваш вдъхновение на хората, както го прави Джоуви - е не директна медицинска дейност, но поне добра терапия. Ако попрочетеш коментарите под пътеписите ще схванеш как могат да се лекуват душите на хората.
Има ресурси за реклама в света, които никога няма да идат при нуждаещи се хора в беда, но могат да бъдат използвани за неща по-свестни от поредната студийна постановка - например аз нямам нищо против хората да сбъдват и неща като това: http://www.youtube.com/watch?v=qbZTpwvVfsE&feature=player_embedded#
Правят се безумни изказвания във форум, в който последно очаквах. Имах някакво намерение да правя второ издание на лекциите на Графила тази зима, напоследък обаче гледайки как се пише тук - не, нямам желание аз поне. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 6:48 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Сибила, мисля можеш и сама да си отговориш на въпроса? Ти самата, можеш ли да кажеш отговорно, че всички пари за артистични книжки на скъпа хартия можеха да отидат за благотворителност?
Никой от нас не твърди, че отивайки някъде спасяваме човешки живот (освен собствения си) или че това е по-нужно... не е, има много по-благородни каузи и ние сме за тях. Обаче трябва ли да спрем да го правим...?
Да даваш вдъхновение на хората, както го прави Джоуви - е не директна медицинска дейност, но поне добра терапия. Ако попрочетеш коментарите под пътеписите ще схванеш как могат да се лекуват душите на хората.
Има ресурси за реклама в света, които никога няма да идат при нуждаещи се хора в беда, но могат да бъдат използвани за неща по-свестни от поредната студийна постановка - например аз нямам нищо против хората да сбъдват и неща като това: http://www.youtube.com/watch?v=qbZTpwvVfsE&feature=player_embedded#
Правят се безумни изказвания във форум, в който последно очаквах. Имах някакво намерение да правя второ издание на лекциите на Графила тази зима, напоследък обаче гледайки как се пише тук - не, нямам желание аз поне. |
за много или за малко прославя родината, за което шапка му свалям!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Владо, ти поне поддържаш контакт с Коста, има ли плануван бюджет, с колко не му излиза, и да видим как могат да се раздвижат нещата. Сигурен съм, че хората тук ще помогнат, въпроса е да се каже една ориентировъчна сума и ще намерим начин да я съберем. Това с SMS-ите е ок, но колко от 1.2 лева отиват по предназначение? ДДС-то не със сигурност, от там Мобилния оператор колко взима, Воиском колко взима?
Не се ядосвай, има хора които искат да помогнат, но според мен трябва малко по-добра планировка. Ясно е, че Джовката е ентусиаст и му желая да си остане все такъв, но в случая трябва да се пресметнат нещата и да се каже: трябват още 5000 или 10000 или 100000. Тогава сядаме и ги измисляме. Но да е ясно за какво се борим тука. Това не е нещо срамно и не мисля, че един такъв approach, ще подрони нечие достойнство. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 7:24 pm Заглавие: |
|
|
браво, и тук ли успяхме да се сджавкаме .... !!! _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък си мисля как Джовката е сам нейде на другия край на света. И как би се почувствал, ако прочете всичко това... Иска ми се някой да забърше. Не е нужно да го отчайваме в критичен момент. А за благотворителността всеки сам избира. А как би избрал за кое от всички нуждаещи се деца да помогнеш?! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 8:04 pm Заглавие: |
|
|
мбаси кви ора сте вие бе!
До преди няколко месеца Джови президент, Джовка убиачами тъ на думи сме силни!
е и кво Джовката? не е ли направил достатъчно за тоа форум, вие част от графила ли се чуствате?
иначе се метате с едни тилифони и гъзарии и т.н. шитни ... !
бе пратете 20 леа - нема обеднеете, па Джовката ще си налее некой литро бенз, ще хапне! После ще се прибере ще разкаже и вие ще се почуствате част от света!
Снупъра тръгва скоро и той, и за него ли ще има такива простотии!?!?
Снуп президент
ебахти хейтърите сте станали, ебахти българщината, ебахти кризата ментално-финасова, ебах таа зимна депресия, ебахти девитаминозата и наличието на консерванти и тежки метали в кръвта!
п.с. ако някой се чуства обиден от горенаписаното, да не се чуства задължен да ми обяснява на ЛС а да прати на Джовката некой леф! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 8:23 pm Заглавие: |
|
|
внесох ненужна провокация. извинявам се, че пак се засраха нещата заради моя милост. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Света е пълен с лаладжии...
Всеки е отправил жаден взор към върха на носа си и е открил там Правилата според които мери и съди.
Аз може да бях и да съм най-трърдия критикар на Йожката, ама поне разбирам какво се опитва да направи. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пет Ное 06, 2009 10:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Малко ми е трудно да асимилирам част от постовете тук.............. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn, не съм се ядосвал, че никой не помага на Джоуви - който и както може му помага, ядосвам се на идиотските коментари, които последваха с развиване на теории, от които на Джоуви би му станало зле и то с право.
В момента хора от екипа на Коста работят по това той да е ОК с транспорта и през следващия океан, т.е. съществените разходи, заради които дневните практически свършват. Ако на някой му харесва, вдъхновява го какво Джоуви споделя с всички ни и иска - може да преведе 20-50-100... лева, лишавайки се от каса бира - заради заснемането на околосвестско пътешествие с мотор, в което ездачът не лизва алкохол! :)
На тези, които поставяха нещата на кантар с благотворителни каузи ще кажа така - мениджърът на сегашния ми проект преди работеше по каузата да върнем на Бригита радостта да ходи - и нещата се случиха и вече се възстановява. После реши да работи по проект за заснемане на експедиция... Това не значи, че е направила избор към комерс или е лишила едно дете от помощ, надявам се.
В този форум редовно развиваме локуми, но това не е точната тема и Джоуви не е заслужил това - да получава лаладжийски коментари от хора, които никога не са заставали от другата страна - извън домашния комфорт за да заснема/пише/споделя с толкова много хора... и да ги вдъхновява.
Ако някой има повече въпроси как може да удари рамо на Джоуви - може да ми пише на лично съобщение и нека остави имейл за контакт ;)
За който се интересува - Джоуви е добре и пише пътеписи, чакайки Скитник да премине океана с карго-контейнер в кораб.
Със Здраве. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 11:06 pm Заглавие: |
|
|
ама то никой не е казал кой знае какво, пък вие взехте да давате диагнози, струва ми се, че се пените срещу невидим враг (: не познавам никой от вас, не се чувствам част от артистичното комюнити, но се кефя на Коста и на идеята му, затова бих помогнал с каквото мога.
Хората от някои култури възприемат странстването по света като задължителен етап от израстването, жалко че ние се чувстваме ограничени и не го практикуваме, а гледаме на хора като Коста като или много смели или много глупави (:, затова според мен той е достоен и успява да пречупи призмата ни... Незнам дали моето мнение визирахте, но не съм искал да го искарам мързелив или нещо, просто си мислех и исках да кажа, че в такъв тип пътуване в даден момент трябва да си наясно, че е най-добре да разчиташ само на себе си и на пътя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 11:19 pm Заглавие: |
|
|
Мнооого приказки... хайде повече подкрепа - Джовито си е един от нас - заслужава го, помагайте! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Ное 07, 2009 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | Мнооого приказки... хайде повече подкрепа - Джовито си е един от нас - заслужава го, помагайте! |
ПОВЕЧЕ Е - ДА СЕ СТЕГНЕМ И ДА ПОМОГНЕМ НА ДЖОВКАТА - ЗАСЛУЖИЛ ГО Е /За тези, които не са в час, защо го е заслужил - да четат*/
*КАКТО КАЗВА ЕДИН МНОГОУВАЖАВАН ЧОВЕК**
**а той знае _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|