Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
solaris

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 5:02 pm Заглавие: Hercules & Love Affair |
|
|
Поствам го тук, защото е дизайн за флаер, но според мен е повече колаж, ретуш и типо. Партито, ще е на 27 с една от най-любимите групи Hercules & Love Affair, които са истински Ню-Йоркски диско откачалки. Само Създателя на групата Andy Butler ще дойде да направи dj set, но пак ще си заслужава. Моя милост също ще се изяви на въпросното събитие. Ами това е. Благодаря предварително за отделеното внимание!
проекта в behance.net
 _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 8:36 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми допада. Имам една забележка, кътовете на тъмната окръжност, нямаше ли как да спазват градуса на тайпото? В момента дразни че диагоналите не са успоредни. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 10:50 pm Заглавие: |
|
|
напуследък си на космическа тематика ;) ... а ... и Хауса е прав _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Нед Ное 15, 2009 2:48 am Заглавие: |
|
|
На мен ми харесват флаерите. Единствената ми забележка е, че трябва да се наблегне повече на името на партито (Dj Magazine Top 100 Dj's party), заради факта, че гостите не са толкова популярни у нас, и акцент върху името би засилил повече интереса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Нед Ное 15, 2009 10:32 pm Заглавие: |
|
|
на мен като цяло тази космос тема ми е далечна, но има много яки моменти, брат :) слушалките върху статуята си ги цъкнал супер. векторния синтезатор ми изглежда много работа. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Супер е! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 2:13 pm Заглавие: |
|
|
чак пък супер е ... нищо особено, нахвърляни работи и една статуя, чоека си е написал в инфото, такива работи с лопата да ги рийнеш.
ма то не днешно време всичко е с лопатата да ги рийнеш. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Статуята със слушалките е снимана специално за плаката. Т.е нямах подходящи снимки и един ден в академията нащтракахме една статуя :) некви ни се хилеха, като ни гледаха кво правим, бахти тъпите първокурсници :) Синтезатора си го намерих в нета, просто е хай-рес снимка на синтезатор Мoog (инструмент, който е повлиял много на електронната музика въобще). Космоса пък е актуален в повечето 70-тарски диско обложки и оттам :) 10x again за отделеното внимание :) _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 3:35 pm Заглавие: |
|
|
йо мен, кефи ме, само плочата яко ме дразни с тес градиенти.
не е третирана по същия начин сякаш..сичко си намерил у нета, мързеливец. ша та рина с лопата.
:) _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Вто Ное 17, 2009 3:00 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | ша та рина с лопата.
|