Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 2:54 pm Заглавие: Помощ - счупиха ми се Open Type шрифтовете. |
|
|
Прясно преинсталиран WinXP SP3 с Adobe Design Premium CS4 и BitStream Font Navigator.
Не иска да инсталира .otf шрифтове.
"The font may be damaged."
Не са damaged всеки случай.
Идеи? _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 5:03 pm Заглавие: |
|
|
счупени шрифтове..малко нерви, рестарт по няколко пъти на ден ...още нерви, прозорец ... много нерви .
За всичко друго има ..ябълка.
(сложи си 7-цата, ако имаш възможност) _________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Със седмицата изкарах някой друг месец, обаче не се харесахме на тема производителност и това как един джам ми отваря 2-3 секунди.
Към март-април ще й дам втори шанс, ако не успая да мина на ябълка близките месеци...
Иначе имах огромно желание, но XP продължава да се държи по-леко.
Може да се дължи на мои грешки и иначе да е прекрасна ОС, ама с нищо не го показа тая седмица... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 6:21 pm Заглавие: |
|
|
рядко чувам отрицателен фиидбек за 7-цата , незнам защо при теб се е получило така. По принцип при ПЦ, за разлика от мак , има разлики в отношението хардуеър - софт и общо взето няма случка със случка която да си приличат. Явно при теб не е сработило нещо. Аз лично минах от Xp директно на 7 и съм доволен. По -принцип е така, може да се забави 2-3 сек. да отвори прозореца , но при зареждането на всеки следващ не е така . А и старт лентата е направена така че отворените табове да са на едно и също място , един върху друг...демек досущ като маковската без зуум екстрите :) А моята машинка е един лап , колкото лист А4. Има доста неща в нета за 7 , но най-добре една корава ябълкъ..няма какво да му мислиш. _________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз на лаптопчето я пуснах, с мизерните 2гб рам, ама под ХР те ми стигат.
"Подобренията" по интерфейса са много приятни и полезни, но ги слагам в кавички, защото са закъснели с 5-6 години...
А отварянето 2-3 секунди го прави при всеки прозорец.
Определено е някакъв частен случай, я кирлива дистрибуция, я несъвместимост с хардуеъра, но честно казано инвестирането на време в накарването на НЯКАКЪВ уйндоус да работи нормално вече малко ми идва в повече на нервите и теглих едни майни.
Нов мемъри мениджмънт, не знам си какво, благодаря...
Кътам жълтици за ябълка и това е, те и без това така поевтиняха, че е срамота. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|