Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
respect40
|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 4:20 pm Заглавие: Търся уроци |
|
|
Добър ден на всички.Не намерих къде да си пусна темата,затова я пускам тук.Извинявам се ако не е на правилното място.Значи искам да ви попитам къде мога в интернет да намеря уроци за рисуване?Ако нещо мога да постна 1-2 мой рисунки,за да видите колко горе-долу(повече долу според мен) мога да рисувам.За да ми дадете (ако може) уроци та да се науча повече.Благодаря предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Намираш си учител/ка, запасаяваш се с известна сума за такси и сядаш да рисуваш грънци, черепи, капители, после модели, после четеш книжки по цветознание и история на изкуството докато окьоравееш и след няколко години започваш да навлизаш в занаята :) Струва доста пари време и нерви за да добиеш ниво, но после се изплаща многократно в кеф :)
Иначе във форума мисля имаше няколко човека дето даваха уроци... но ако мислиш някой да те обучава безплатно, че и онлайн - забрави просто, не става така :)
Пиши в кой град си, какви са ти средствата, професионално ли искаш да се занимаваш или за удоволствие, покажи някои неща, може пък да се окажеш някое генийче, знам ли :)))))))
Успех :3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
respect40
|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Сега не съм у нас утре сутринта ще пусна.Иначе съм от Пазарджик. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Съб Ное 21, 2009 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Ще ходиш в Търново значи ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
respect40
|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 1:42 pm Заглавие: |
|
|
[img]http://img91.imageshack.us/i/000of.jpg/[/img]
[img]http://img697.imageshack.us/i/037wq.jpg/[/img]
[img]http://img219.imageshack.us/i/019we.jpg/[/img]
[img]http://img91.imageshack.us/i/021ld.jpg/[/img]
[img]http://img217.imageshack.us/i/035lk.jpg/[/img]
[img]http://img91.imageshack.us/i/003dt.jpg/[/img]
ето няколко.А защо в Търново? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
respect40
|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се за минялия пост,не знаех как да едит-на поста и постнах нов. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 2:10 pm Заглавие: |
|
|
моеш да не ходи на уроци. ето тоя тип е завършил математика и никога не е ходил на уроци. просто, рисува постоянно и разглежда много внимателно какво и как рисуват другите хора. ето ти и тема за разглеждане. разгледай я от първата до последната страница и се учи от чуждите картинки. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 3:01 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | моеш да не ходи на уроци.... |
Е, айде сега... Има неща които с гледане не се учат.
Ето темата на един пич, който преди седем години за пръв път започна да рисува. Разгледай първата и последните 3 страници и си направи изводите ;) http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=870
Успех! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Да се учиш на каквото и да е от интернет е да ходиш със завързани очи през един стадион и всеки от зрителите да те упътва според собствените си представи накъде е ти е мястото. Много по-лесно става и си пестиш много ядове, ако платиш на водач да те заведе докъдето трябва.
Тва горното не е моя мисъл но се придържам към нея.
Good luck :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Трябва много голямо доверие да имаш на водача, че както си с вързани очи, не е ясно каква беля може да стане, ако ще си говорим с метафори. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Пък и да не говорим, че ти ако си си сляп или с вързани очи, все тая ти е къде ще седнеш точно на тоя стадион.
Метафорично казано нали... без да искам да обидя незрящите... не че има реален шанс някой да види какво съм написал.... уф! Все тая. за рисуване си говорим. Ако си "сляп" нямаш много шансове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
respect40
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 12:02 am Заглавие: |
|
|
Добре тогава при кой например мога да ида на уроци и примерно ако ида за какви пари става на въпрос,защото обичам да рисувам мъкар и да не мога много през свободното си време рисувам.А това където казвате за сляпите...Еми не знам ама ако нямам достатъчно средства за уроци нищо не ми пречи да ви се доверя примерно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 12:30 am Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | моеш да не ходи на уроци. ето тоя тип е завършил математика и никога не е ходил на уроци. просто, рисува постоянно и разглежда много внимателно какво и как рисуват другите хора. ето ти и тема за разглеждане. разгледай я от първата до последната страница и се учи от чуждите картинки. |
_________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
respect40
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 12:58 am Заглавие: |
|
|
Еми засега ще гледам тая темата и ще рисувам.Тея дни ще покажа какво съм нарисувал:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 11:18 am Заглавие: |
|
|
:)
@respekt4o:
Ми аз примерно в момента, в София, плащам 20 лв всяка неделя за 6 астрономически часа ( 14.00 -20.00h ) основен курс ( рисуване на бюст на Данте, на женска глава, на череп, на фигура от мускули, прерисуване от анатомии и пр. ) и през седмицата ако успея ходя на вечерен акт за три часа - 4 лв. вторник сряда четвъртък. Не го правя обаче за да работя в някоя геймфирма или за часпром, а за кеф.
Много е успокояващо, като риболова.
:)
Така като гледам си още на моето ниво - начално. Купи си или си вземи някой учебник по анатомия. Бамес е добър но е твърде тежък и сух за тебе още. Има го в мрежата но няма да ти кажа къде, защото тук не е разрешено - ще трябва да потърсиш сам ;) По-добре би било да потърсиш по книжарниците нещо по-леко - питай книжарките, а може и да се запишиш в някое близко на тебе читалище - там също могат да имат книжки :)
Според мен не е добра идея да показваш неща тук повече на този етап -
малко хора тук за жалост имат нужното време за теб. :)
Рисувай си спокойно, ако почувстваш, че не ти доставя удоволствие - спри.
По-старите кучета ще ти кажат и по-умни неща в следващите постове. Аз съм дотук.
Надявам се не съм обидил никого.
Приятно и слънчево начало на новата седмица на всички.
:о) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Scoomovon
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 3:25 pm Заглавие: Търся уроци |
|
|
Искам да си купя Silent Hill 2 PC, но в сайта на Пулсар има останали само 3 и 4, които вече имам. Някой от вас ако има информация, от къде мога да я взема, някой магазин във вашия роден град да я има останала непродадена, да каже тук Благодаря предварително, ще черпя
П.П. Става дума за ново - неупотребявано копие. Втора ръка не ме интересува _________________ Я сегодня самая счастливая !!! Мне мой муж купил
такой костюм снегурочки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Леле, бая рисуване е паднало за тези 7 години _________________ "Design hates lazy people" - Philippe Starck |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|