Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 10:18 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | plakatista написа: | бадминтона западна че зала София затвориха...ако някой знае къде може да се джитка зимата да свирка....
в последно време един приятел ме заведе на катерене...в зала...и ходих няколко пъти...и ми е интересно...ако съм по дисциплиниран и си купя и еспадрилки направо сигурно ще се запаля...
|
За бадминтона Христов може да каже мисля, виж му контактите нейде из началото на темата. |
Ще чакаме пролетта да дойде :)
Бадминтон може да се играе навсякъде, стига да не ти "пеят" на главата.
Ние предимно състезанията ги играехме в училищата, които имат висок и просторен физкултурен салон. Не съм тренирал никъде...луд съм по душа :) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
И аз да си напиша.
Свободно гмуркане (много запален), препоръчвам го на всеки който обича тишината и морето
Плуване (редовно отскоро)
Сноуборд, доста рядко напоследък
3Д – едно от нещата които ми помагат да не мисля за работа, и да разтоваря
Подводна фотография- проекто хоби до набавянето на необходимите за целта такъми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 11:49 am Заглавие: |
|
|
чудя се, как може гледането на филми и четенето на книги да го причислявате към хобита, хм _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 12:13 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | чудя се, как може гледането на филми и четенето на книги да го причислявате към хобита, хм |
А защо не? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 12:58 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | mim написа: | чудя се, как може гледането на филми и четенето на книги да го причислявате към хобита, хм |
А защо не? |
защото това са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ неща _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 1:00 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | mim написа: | чудя се, как може гледането на филми и четенето на книги да го причислявате към хобита, хм |
А защо не? |
Хобите не предполага ли нещо реално да ПРАВИШ? Да извършваш някакво действие? :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Хоби (на английски: hobby) е вид развлечение, занимание и увлечение, практикувано през свободното време. Хобитата на хората са много разнообразни в зависимост от техните интереси и умения. Хобито се различава от професионалната работа по това, че то в повечето случаи не носи парични облаги и се практикува доброволно в удобно време. Но не са малко случаите в които една и съща дейност се извършва от някои като хоби, а от други като професия.
Едно от най-разпространените хобита е пътешествието и туризмът. Други популярни хобита са плетене, бродиране, изработка на оригами, рисуване, дърворезба, спорт, игра на карти и табла, градинарство и готвене. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Хаха повечето хора гледат филми от мързел, може би това искаше да каже Мим :) Все пак плетене, бродиране, изработка на оригами, рисуване, дърворезба, спорт, игра на карти и табла, градинарство, готвене предпоалгат да си станеш от дупето и да свършиш нещо? :)) А и както Морти каза - четенето е задалжително занимание.....? Хобито не е ли СИП а не ЗИП? :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 2:23 pm Заглавие: |
|
|
...do kato se chudeh, kak da go obqsnq
voila :) ...Гурмѐ (от френски : gourmet, гастроном) е ценител и познавач на добрата храна и напитки. В този смисъл, думата още може да се срещне и като гурман (gourmand), което обаче може да носи и смисъла на човек, който обича храната в големи количества, чревоугодник, лакомник.
Obojavam vkusnata hrana i vsichko svurzano - gotvene, poznavane, podnasqne etc.
pluvaneto i urocite po piano ot nqkolko meseca sa mi nai-novoto udovolstvie
"hobito", na koeto se kanq mnogo e pisaneto na tematichni knijki s recepti ...no si trqbva svobodno vreme i kuraj :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Хоби (на английски: hobby) е вид развлечение, занимание и увлечение, практикувано през свободното време. Хобитата на хората са много разнообразни в зависимост от техните интереси и умения. Хобито се различава от професионалната работа по това, че то в повечето случаи не носи парични облаги и се практикува доброволно в удобно време. Но не са малко случаите в които една и съща дейност се извършва от някои като хоби, а от други като професия.
|
нъл ви казвам... design :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 5:42 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Хоби (на английски: hobby) е вид развлечение, занимание и увлечение, практикувано през свободното време. Хобитата на хората са много разнообразни в зависимост от техните интереси и умения. Хобито се различава от професионалната работа по това, че то в повечето случаи не носи парични облаги и се практикува доброволно в удобно време. Но не са малко случаите в които една и съща дейност се извършва от някои като хоби, а от други като професия.
Едно от най-разпространените хобита е пътешествието и туризмът. Други популярни хобита са плетене, бродиране, изработка на оригами, рисуване, дърворезба, спорт, игра на карти и табла, градинарство и готвене. |
Мерси това исках да кажа ;)
dreamer написа: | Хаха повечето хора гледат филми от мързел, може би това искаше да каже Мим :) |
Тук си много в грешка... По твоята логика да си киноман значи да си върл мързел... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 5:54 pm Заглавие: |
|
|
бе не е много в грешка ((: така е с повечето |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Според мен Мим искаше да каже, че за повечето средноинтелигентни хора четенето и гледането на филми малко или много трябва да попадне в категорията "дишане, мислене, ядене" ... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:14 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Според мен Мим искаше да каже, че за повечето средноинтелигентни хора четенето и гледането на филми малко или много трябва да попадне в категорията "дишане, мислене, ядене" ... |
Стига само, четивата да не са Блясък и производните му, а главните герои във филма, да не се казват Антонио и Есмералда.....
Или модерните с Айше и Мюмюн _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:16 pm Заглавие: |
|
|
среднообразовани искаш да кажеш (: някои хора нямат нужда от тези неща, но това не ги прави по-малко интелигентни... да питаме гугъл или някой справочник за да сме сигурни кой е прав в определението си?
според мен ако трябва да сме по темата, четенето си влиза в графа хоби (: нека не се отплесваме, всеки да споделя за хоби това което възприема като такова. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:18 pm Заглавие: :-) |
|
|
А така...
Занимавайте се сега с Мим!
Да видите колко неясно говори!
Горкият аз...
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:27 pm Заглавие: |
|
|
ValBo, мислех че тези неща се подразбират :))) . Съжалявам, че не се доизказах. dreado - интелигентността е доста разтегливо понятие и хиперним спрямо доста неща..но да речем че си прав. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:31 pm Заглавие: |
|
|
хоби е заетото ти свободно време за което не ти плащат :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:44 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | dreamer написа: | Хаха повечето хора гледат филми от мързел, може би това искаше да каже Мим :) |
Тук си много в грешка... По твоята логика да си киноман значи да си върл мързел... |
Казах "повечето" ;) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 7:06 pm Заглавие: |
|
|
всъщност понятието мързел повечето от вас го асоциираст с кръшкане от работа/задължения... и е точно така...
и ако изходим от тука... мързелът си е хоби
хобитата са начин за олабване след не дотам приятна работа/задължение..
така че ако мързелът е хоби аз съм с две ръце ЗА... под всяка форма и проявление! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|