Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 1:44 am Заглавие: |
|
|
@ LOC човече, позьори.. нам кво си. Нещо тра-ла-ла?
Въпреки всичките си напъни, кво ли не беше, туториъли, семинар по анимация (!?!) някаква игра, давал си уроци даже...?
Ти просто си just a fan & wannabe. Всичко е балон с въздух. Поне в мойте очи. Може би се събираш с някви хора дето ти казват че си голяма работа и те гладят по косъма, но като пораснеш ще видиш че това е най-лошата услуга.
Отвори сега гугъла и пейстни "Ne supra crepidam sutor"
И не се чувствай длъжен да пишеш повече, ако не ти е комфортно, а виждам че не ти е.
@ Wicky - добре си го написала :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 4:24 am Заглавие: |
|
|
И да върнем темата в добрите и времена :)
Колко рових за това, не е истина. Евала, Свилка, да знаешп че съм ти благодарен за тоя линк и досега
_________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 12:56 pm Заглавие: |
|
|
@Bio-тутове, уроци, лекции, консултации..."няква игра"(защо се мъчиш ся да умаловажаваш работата ми? това е все едно аз да тръгна да се заяждам с твоята-.-)...
....кое от тези ми начинания си имал нещастието да опиташ, че да съдиш за качеството им? Или съдиш по качеството на работата и опитите за конструктивна критиката която съм споделял до сега в Graphilla???
Или визираш изказванията ми от тази тема...кадето ти толкова безупречно подкрепяш изказванията си-.-
И това, че се старая да отделям време да работя с хора които са потърсили мнението ми по една или друга причина според теб е проява на "wannabe-изъм"?
Сериозно ли искаш да отидем на темата кадето да се заяждаме за това кой къв артист, къв професионалист, къв фен е...
(Сигурно заради следващите няколко реда ще си изям БАНа ама така е като немога да те оставя да си приказваш глупостите без да си напиша моите)
Ти незнам дали си работил в наща свера каквото и да е преди да се узовеш в студиото на Александър Сокеров(няма да спеколирам по въпроса с фамилиите ви). Може би ако беше се блъскал в реалноста на бранша по-дълго време щеше да знаеш защо аниматорите в България искат да имаме истенска индустрия, вместо да се правиш на велик щото винаги ти е било дупето на топло...
Айде ще се постарая да не пиша вече в "твойта" тема...виждам че не ти е приятно.
П.П.:
Цитат: | Bio:.... ааааааа, ясно. Всичко е като при хората, но са коли. Забавно. И как са се сетили само. Глей ти, простичко и гениално. |
Докато гледах "5 пъти" много се смях заради това изказване...защото в главата ми кънтеше
Цитат: | "aaaaaa, ясно. Всичко е като при момичето и кучето, но са топче и гайка. Забавно. И как се е сетил само.Глей ти, простичко и гениално." |
_________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Най-характерното за човека със затихващи мозъчни функции е, че престава да вижда смисъла в нещата, те стават непонятни, лишени от смисъл и несвързани. Нараства нуждата от готово смляни и лесно набиващи се елементарни послания, от които на всеки интелигентен човек му се повръща. |
Като например една история с момиче и куче, повторена пет пъти. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Един призив: моля ви, прекарвайте по-малко време пред компютрите - Приятелите, спорта и почивката сред Природата са все неща, които ще ви помогнат да изпуснете напрежението. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|