Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 8:44 pm Заглавие: Едно извънземно... |
|
|
...което направихме с Джоуви :)
Значи, моделинга е на Джоуви, материалите са мои, рендеринга и осветлението и т.н. са и на двамата (без малко да се сбием на няколко пъти, особено като се оказа, че онова гадно светло петно било от текстурата ;)
Ето това е единствената снимка, която е ползвана за текстурите, в общи линии първата, която ми попадна
Всичко е един обект, за това има малко бъгчета и стретчнати места, ма майната му :)
Нарочно няма абсолютно нищо пипано и дорисувано във Photoshop, това си е директно рендера (макар че на места много ни се щеше да пипнем леко поне светлинката:)
Ако искате още рендери, свиркайте :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Ebasi:)Mnogo zdravo:)Triaa po chesto da rabotite zaedno...
I az da se opravdaia malko...Za 15 min modeling,mnogo flows,ama balsummumaata tochno tva beshe ideqta:)da e burzo i gotino...Osnovnata chast idva ot morgotha det izbara mnogo zdravi texturi. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 8:57 pm Заглавие: |
|
|
iee
da pitam kolko wreme se rendwa i kak naprai twa oko ot sushtata textura :)
mm, invert moje bi...
moje li btw da widja wireframe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Ми рендва се около 1 минута, на 1 машина, много бързо
Wire:
Къв инвърт бе човек, рисувано си е, снимката я сложих колкото да нахвърля някъв цвят :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 9:24 pm Заглавие: |
|
|
Бе вие може да не искате още рендери, ма ние па показваме! :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 9:26 pm Заглавие: |
|
|
aa, twa e attack pose ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Бтв някой ако го интересува - поради мързел материалите са само 2 - един за краката и един за главата :) И понеже на око и набързо е целено някъде може да не е много точно напаснато :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 10:31 pm Заглавие: |
|
|
mnogo dobre izglejda, ama da behte mu narisuvali iris i zenica, da ne e taka slyapo gorkoto. Moje daje da animirate samo dvijenieto na irisa s leko poklashtane na tyaloto i shte imate PAZACH ubiec :-))) _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Mooo qko e kopiletu. Adski me kefi mapinga i rendera!
moje li edna nishtojna zabelejka? tam kydeto kraka se vryzva v okoto (!!!!!! basi kak zvu4i) e malko neubeditelno. :) to ne 4e cqloto ima nqkva anatomi4na vqrnost ama vse pak :) moje bi oshte myni4ko detail. Abe moje bi ne. Mnoo e qko evala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 11:33 pm Заглавие: |
|
|
10х :)
Абе то цялата история е на майтап, за ей този топик
Джоуви моделна тоз тумбак за 15-20 минутки и ми ги прати да го "материализирам" :)
Просто идеята беше да спретнем нещо бързо за топика... но да, мястото, дето краката се бучкат в главата, е най-дразнещото нещо май...
Алекс, абе то точно тва му е смешното, че е сляпо горкото, представяш ли си го как крачи с огромни крачки и нищо не види :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Yep tuka e moq greshkata che gi detachvah i posle pa reshih da smenia concepta na krakata da sa s po edin nokut vmesto choveshki stupala...v ponedelik shte go opravia _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 4:05 am Заглавие: |
|
|
twa oko .. hmm .. twa oko e naj jakoto oko koeto sym wijdal !!! :)
... i naj dwukrakoto :D
a texturite prosto sa ubiistweni :)
moje li sega da naprawite i edno uho ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Ех, мерсии :)
А за тва колко е яко, виж го кво прави с другите извънземни другарчета
Бтв основното кофти на материалите според мен е, че аз ги правих като за scanline render (къвто само имам на моя комп), а накрая рендвахме сцената на машината на Джоуви, където има GI рендър... И за това малко се разминаха някъде разни лъскавини и бъмпове (те на сканлайна са особено зле де)
Ето от scanline render на някои места, които се позагубиха:
Долния клепач е малко по-мокър; малко влажно трябваше да има в основата на нокътя, и целият нокът да свети маалко по-силно. То в тоя рендер е няква по-стара текстура де, върхът на нокътя прекалено светъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 12:59 am Заглавие: |
|
|
Zhestoko. Prostite neshta sa naj... abe... mnogo me kefi i tujto :))) |
|
Върнете се в началото |