Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне - УЕБ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне - УЕБ
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
daskaloff

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 5:35 pm    Заглавие: Представяне - УЕБ Отговорете с цитат

Здравейте на всички,
казвам се Стоян Даскалов и кандидатствам за уеб раздела.
Доста дълго време се чудех дали и кога да го направя, мислех след като намеря време да си ъпдейтна личния уеб, но след като изобщо не знам кога ще имам достатъчно време да го направя... ето ме.
Искам да получа права, за да мога да получавам критика и коментари от някои хора тук, на чиито работи се възхищавам и съответно да изразявам мнението си по чужди работи.

На 21 години съм, студент Архитектура в УАСГ, занимавам се с уеб от 8-9 години, живея в София, работил съм като дизайнер в офисите на няколко компании тук, преди 1 година се опитах да създам собсвено студио, но благодарение на алчния ми съдружник не се получиха работите. Главно работя като freelancer, към момента работя за propeople.dk България и правописа ми е отвратителен.

Портфолиото - www.behance.net/daskaloff

Надявам се да харесате работите ми или поне толкова, че да ме допуснете. Ако не, здраве да е. Поздрави.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

real size preview може ли да покажеш на нещата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zaheto

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесаха много ;) Но наистина ще е по- добре да ги дадеш в real size тези които са офлайн, и линкове към тези които са онлайн :)

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сори, не се сетих.

малко дългичко стана ама....
Върнете се в началото
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за онлайн... аз като направя нещо и само каритнката му слагам в портфолиото щото винаги като дизайнер ме наемат, а лед слайса малко или много ми развалят нещата. Последното което си спомням е www.trackmy.biz, ако на някой му е любопитно бих могъл да потърся и други линкове, но не мисля че имат токова голямо отношение :). Но няма проблеми.
Върнете се в началото
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето и един редизайн ми изкочи, старичко но на мен ми харесва как се получи, защото получих доста добър дизайн (май е темплейт, не ми е казано) и трябваше да го подобря още повече

Върнете се в началото
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сори, и тва съм го забраил. Доста старичко, но на мен ми допада. http://beautifulwaterpchelin.com/
Върнете се в началото
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
за онлайн... аз като направя нещо и само каритнката му слагам в портфолиото щото винаги като дизайнер ме наемат, а лед слайса малко или много ми развалят нещата.

Звучи познато, но в много от случаите проблемите идват от самите дизайни, бачкаш с размах и реализацията на нещата, макар и възможна, на моменти ми се струва, хм, нерентабилна.

И аз се боря с момента на осъзнаване, че оше от фотошопа наистина трябва да щадим живота на слайсъра, така че проблемът е обичаен и не е само при теб :)

А най-лесният начина да се научи човек на това е да почне сам да си реже дизайните и да си пише CSS-а, като се пробваш да го направиш на 2 сайта и гледаш с друго око...
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не говоря за това :). Предвиждам нещата за слайсъра и му щадя живота, защото понякога ми се налага и сам да оправям нещата, бъгове и т.н., просто като цяло се дърпам от слайс. От показаните проекти един е на флаш, един на sliverlight и всичко останало е HTML и няма никакви проблеми с рязането. Просто чистия JPG излязал от шопа е най-чистата форма или поне в моите работи. Но не го казвам, защото слейсъра не може да го реализира и се променя в етапите :)
Върнете се в началото
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 6:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)

Донякъде имаш право, моето мнение е малко различно, но това не е тема за обсъждане на тези неща, а и нарушавам неписаното правило в графила хора, които няма права за съответните секции да не се обаждат много много :)

Успех!
X7r3M1s7a

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има приятни, но има и доста груби моменти.
Върнете се в началото
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 8:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен си welcome.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
i.bobchev

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 9:47 pm    Заглавие: ам Отговорете с цитат

хeлоу
Върнете се в началото
spovv

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 10:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вижда се, че имаш потенциал. Убеден съм, че за напред ще показваш силни неща - welcome и от мен.
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

X7r3M1s7a написа:
Има приятни, но има и доста груби моменти.

ми тва ми е идеята, да разбера кои са грубите :).

Мерси
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

daskaloff написа:
ми тва ми е идеята, да разбера кои са грубите :).

Ето 2 от тях

обаче това си е търсене на кусури от моя страна :)

Според мен са ти добри нещата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
daskaloff

МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мале как го видя бе човек, аз трябваше да си зумна екрана :). Мерси
Върнете се в началото
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 22, 2009 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"TrackMyBussines" скейлнат даваше надежди че е много добре... а всъшност е нечетим и с грубо изработени елементи :(. Предполагам и другите дето ги показваш скейлнати са така.
vMall и balkanika ми харесват.
Успех :)
Върнете се в началото
Deskov

МнениеПуснато на: Вто Дек 22, 2009 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
За мен си welcome.

ax

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Дек 22, 2009 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome

Track my business е най-добре. Съвета сам да порежеш малко е много добър, ще ти се отрази добре.

Интересно ми е този проекта да го видя разпънат, наляво и надясно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети