Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2003 9:42 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ти беше поствал и преди тая тема...На мен ми харесва! Само ако искаш рубриките Recent News и Latest Reviews/Articles ги рамкирай! И разделът Latest phones да има същия цвят. Иначи приятно изглежда! Good luck, patriot:-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2003 11:09 am Заглавие: Re: :-) |
|
|
borkataboy написа: | Ти беше поствал и преди тая тема...На мен ми харесва! Само ако искаш рубриките Recent News и Latest Reviews/Articles ги рамкирай! И разделът Latest phones да има същия цвят. Иначи приятно изглежда! Good luck, patriot:-))) |
mersi borka za mnenieto.
Latest phones sa s tozi cvqt za da se otlichavat ot ostanalite rubriki, a Recent news/reviews smqtam da gi ramkiram, da sa analogichni na tezi v reviews.php
kak ti se stori rollover menuto ? vsmisul zabelqzvashe li se zabavqne kogato se smenqt ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2003 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Да, има нещо такова! Ама аз пак за цветовете...Трябва да се отличават, но ги направи по-тъмно сини или сиви, щото това лилаво...Ма ти си знаеш, де;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2003 1:39 pm Заглавие: |
|
|
На мен ли само ми се струва или наистина има малко разностилие? Имаш значи тази "перфорация" горе, после имаш title bars като на ХР, после имаш полето със статистиките, което е на grid, после имаш таблица с border 1 px.... само си казвам мнението |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|