Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aleksoft

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 7:56 pm Заглавие: Представяне:Графики и илюстрации |
|
|
Здравейте!
Гледам тука цял отбор критици са събрали и тъй като до сега никой не ме е критикувал си казах защото пък да не сте вие. ;)
Тук има още http://aleksoft.hit.bg/
За съжаление все още нямам таблет и някак всички ми седят недовършени... :(
За себе си да кажа няколко думи.На 19 години съм от град Бургас, другата година завършвам средното си образование след което смятам да кандидатствам с Визуални изкуства - графичен дизайн в някой университет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Като за начало прочети внимателно указанията за аватара и го направи по правилата! След което си махни картинката от подписа. Ако тръгнеш да ми задаваш въпроси, ще ти ги махна без да те предупреждавам! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aleksoft

|
Пуснато на: Съб Дек 26, 2009 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Моя е грешката.
Сега бихте ли дали компетентното си мнение? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ducklin-th

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 12:49 am Заглавие: |
|
|
според мен ти трябва още работа
тук не си показал нищо завършено, нищо, което да седи самостоятелно и да е конкретно, да се види по-дълбок замисъл в него :)
аз не съм член на спец. форумите и мнението ми не би следвало да е компетентно, но не мисля да ти спестя, че ти трябва още работа. имаш потенциала и ще е много готино ако го развиеш :)
поздрави,
d. _________________ MEM Studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 8:28 am Заглавие: |
|
|
В представяне се кандидатства със завършени и авторски неща. Дай да видим нещо по идейно и завършено, измисли си тема, композиция, разиграй повече от една фигура. Все още си на много ранен етап, но ще е интересно какво би се получило ако се напънеш още малко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 2:12 pm Заглавие: |
|
|
да, и аз мисля че имаш ръка, но ти трябва малко по-сериозен подход. Вземи порисувай от натура - скици, портрети, натюрморти, пейзажи - каквото ти харесва. Прерисуването също е начало, но поне прерисувай от някоя анатомия като за начало :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aleksoft

|
Пуснато на: Съб Яну 09, 2010 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за коментарите.Ще си вземе забележка и другия път ще представя нещо завършено и по-задълбочено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|