Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 11:04 am Заглавие: |
|
|
За пръв път опитвам нещо такова. Но не за последен. Все някога трябва да се науча . . . _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 11:18 am Заглавие: |
|
|
Като цяло се е получило много приятно. Впечатление ми правят само отделни детайли, които не са доработени достатъчно, говоря само за техническото изпълнение. Атмосферата си я докарал.
Давай, раздвижи ги... ако успееш да вкараш и интересна исория ще стане силна анимация. Тук в БГ е нужна силна конкуренция в тази облат, че иначе само ще се дръглите :)))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 11:21 am Заглавие: |
|
|
Алекс кефи това! технически имаш проблеми тук таме ма иначе много ти се кефя на развитието...
плановете пак не са ти добре... недей да слагаш същите контури от фигурите и във фона... а краката на конете не си ги домислил ама иначе много свежо! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Дек 15, 2009 11:31 am Заглавие: |
|
|
аз не знам защо се дърпаш да пробваш да направиш предният план с дебел контур, средният с по- тънък и най- задният с най- тънък...
иначе работата е много добра :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 5:01 am Заглавие: |
|
|
Уча се да оцветявам с променлив успех. Но употребата на реферънс облекчава нещата. Ще ми се да се бях сетил по-рано . . .
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 12:54 pm Заглавие: |
|
|
... на мен пък ми се ще никога да не се беше сещал ако това е резултата... за додж тула също _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 1:00 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | ... на мен пък ми се ще никога да не се беше сещал ако това е резултата... за додж тула също |
Безкомпромисна, но честна. И все пак трябва да има и периоди на падение. Мерси за коментара :) _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 1:43 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | ma4u4a написа: | ... на мен пък ми се ще никога да не се беше сещал ако това е резултата... за додж тула също |
Безкомпромисна, но честна. И все пак трябва да има и периоди на падение. Мерси за коментара :) |
Алекс споко човече :D С теб съм давай ще почнат да се полуават нещата лека полека... Освен това задълбаването в една единствена посока първо не е полезно и второ леко омръзва по някое време! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sonqta
|
Пуснато на: Нед Яну 10, 2010 11:19 am Заглавие: |
|
|
тази е от любимите ми теми..супер готини рисунки :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Яну 12, 2010 7:14 pm Заглавие: |
|
|
sonqta написа: | тази е от любимите ми теми..супер готини рисунки :))) |
Ей, мерси много :))))
Аз съм го закъсал малко с времето тия дни, та едва смогвам :(
Ето още нещо. Пак поздрав за тези 3-ма фенове на Фолаут 2, пък другите ако харесат - шанс :)
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 6:30 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Момче, ти си психопат :D Обаче робота е жесток!! _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 8:45 pm Заглавие: |
|
|
... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niko_stoyanov

|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 10:55 am Заглавие: |
|
|
:D размаза ме направо! Голям кеф идва от малките детайли, съдържащи вица в картинката! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Като зацикля, правя фенарт на Фолаут. Особено ако съм зациклил и имам друга работа и закъснявам за някъде. Oh well . . .
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 1:39 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | ...Особено ако съм зациклил и имам друга работа и закъснявам за някъде. Oh well . . . |
браво на човека за картинката.
колкото до това с зациклянето и сроковете - най-добрия начин да пребориш проблема е да порисуваш за кеф. и аз го правя.
в крайна сметка, така клиента получава по-добро изпълнение на поръчката му, макар и с един-два часа закъснение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|