Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Q2k

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 11:59 pm Заглавие: Predstavqne Q2k |
|
|
Zdravejte, zapoznah se s "reglamenta" na foryma Graphilla - > idejno e:))dopada mi, makar v purviq moment da e malko "zlobno" nastroen kum novi potrebiteli.:))
ami eto, predstavqm nqkoj moi nesta..
http://www.project-studios.com- site s moj risunki, sites i info za men i grafi4nite produkti koito vladeq.
http://www.tangrarockbox.com- oste edin ot moite sites.
Zanimavam se s grafi4en design ot izvestno vreme:)) Rabotq v Studio PLAKAT - predpe4at i creative, flash. Nerazbiram ot 3d, no sym reshil 4e tova ne e moqta nisha...e nqma da govorq pove4e prazni prikazki..ako nqkoi iska neka pogledne nestata mi..
Vie precenqvate:))
Последната промяна е направена от Q2k на Съб Дек 07, 2002 12:15 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 12:06 am Заглавие: |
|
|
Ha dobre dosul na foruma, priqteliu:)Choveche mahni intervalite predi [/url] za da bachkat linkovete direktno:)che ima mnogo murzelivi hora v toq forum:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 12:22 am Заглавие: links |
|
|
hihi ..da ve..az si misleh 4e nesto se bugva havata.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2002 12:51 am Заглавие: Re: Predstavqne Q2k |
|
|
Q2k написа: | Zdravejte, zapoznah se s "reglamenta" na foryma Graphilla - > idejno e:))dopada mi, makar v purviq moment da e malko "zlobno" nastroen kum novi potrebiteli.:))
ami eto, predstavqm nqkoj moi nesta..
http://www.project-studios.com- site s moj risunki, sites i info za men i grafi4nite produkti koito vladeq.
http://www.tangrarockbox.com- oste edin ot moite sites.
Zanimavam se s grafi4en design ot izvestno vreme:)) Rabotq v Studio PLAKAT - predpe4at i creative, flash. Nerazbiram ot 3d, no sym reshil 4e tova ne e moqta nisha...e nqma da govorq pove4e prazni prikazki..ako nqkoi iska neka pogledne nestata mi..
Vie precenqvate:)) |
абе тва
таков ли му е дизайна или ...?
щот.. лично на мене ми изглежда кат грешка... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Нед Дек 08, 2002 3:21 pm Заглавие: ne e greshka.. |
|
|
syzalqvam 4e ti se struva kato greshka Avatar4e..no ideqta e maximalno iz4isten design..
neznam, moje i da si prav..imenno za tova go i pokazvam...tova e moet mislene:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Нед Дек 08, 2002 4:37 pm Заглавие: Re: ne e greshka.. |
|
|
Q2k написа: | syzalqvam 4e ti se struva kato greshka Avatar4e..no ideqta e maximalno iz4isten design..
neznam, moje i da si prav..imenno za tova go i pokazvam...tova e moet mislene:)) |
убу... едва ли тука в темата за представянето ти е момента да коментирам сайта... но се пак ще си кажа...
на ми хареса - прекалено много неща ми отвличат вниманието - има 2 анимации на различни места - мига, движи се, върти се...
бели полета в центъра... ми добре де - нека ги има - ама тва е цяла колона...
в понделник от службата ше ти напраа един скрийншот на 1280х1024... да видиш как ше изглежда...
още
глава и лого на английски - а текст на български.. никак не ми харесва...
общо впечатление - сглобен набързо сайт...
:)
п.с. тва си ми е личното мнение де... аз си мисля, че на сайт дето се предполага, че треа да продава ДИЗАЙН му треа малко повече дизайнерско пипване... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 8:32 pm Заглавие: re |
|
|
syglasen sym s tebe 4ove4e... naistina e malko pretupan...ok..nz..:))blagodarq ti za mnenieto! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Нед Дек 15, 2002 1:53 am Заглавие: update |
|
|
Mejduvremenno ..ami ponapravih malko promeni v site..
4isto texni4eski:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mono

|
Пуснато на: Нед Яну 05, 2003 11:59 pm Заглавие: За www.project-studios.com |
|
|
Поздравявам те за добрата и семпла графика - явно знаеш какво е естетика. Искам само да споделя, че не си доизпипал проекта откъм юзъбилити - бодито на отделните рубрики, което е в долния фрейм, е небалансирано, а и като цяло този фрейм е много малък, за да държиш в него основната информация. Бих ти препоръчал следния "трик": за да не загубиш готината графика в горната част можеш да я оставиш да присъства в този й вид само на индеска, а във вътрешността на сайта да използваш само остовните й елементи като ги смалиш във височина.
Надявам се не се сърдиш за критиката, повярвай ми знам какво е да направиш добър сайт. Желая ти успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пон Яну 06, 2003 12:29 am Заглавие: ideq |
|
|
Vsustnost imah nqkakva podobna ideq:))blagodarq ti man:)) ste vidq kak ste go dorazrabotq..za syzalenie stava bavno...no vuprosa e da stane hubavo:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|