Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Ми криза е да ге... :) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | аз пък искам Майти Поп да изтрие общи приказки + жалби и оплаквания, 'щото всички само там пишат и веке никой нищо не пости у тоз форум дъге сите станахме писатели :) |
тфа щот сме про и нямаме зелена светлина да постим квот праим...
Ей виж Светлин му дали и показъл... и те така.. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 2:31 pm Заглавие: :-) |
|
|
Zing написа: | ... дъге сите станахме писатели :) |
За тебе нема опасност!
:-)
И за Снупата!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Подкрепям _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 4:30 pm Заглавие: |
|
|
според мен е тотално излишно. пълна подигравка с хората.
това, че някой си от нас е влязъл в графила не би трябвало да му помпа самочувствието толкова, че да тъпче наколо така тежко. и върху душите на хората. има много деца, които едва навлизат в сферата на рисуването и не са наясно с нещата, но полагат големи усилия. тоя масов хейт, дето се излива в представяне върху новите кандидатстващи - от старите юзъри - само защото още не са в час, че форума е за професионалисти - не го намирам за подходящ. много е злобна цялата тая история. нормално е, като те наругаят и ти да отвърнеш, но в нашия случай ако някой от кандидатстващети отвърне на критиките (а това се случва, защото мама и всички наоколо са казвали, че е супер, че човека не е свикнал като нас, че не всяка картинка се получава и търпи критика) и всички с подскок му скачат върху главата, с ей такива отворени за ругатни усти.
самата аз много пъти съм казвала, че нещо е кофти и съкс, но то беше преди години и не си давах сметка, колко хора съм накарала да се чувстват ужасно зле с това.
ето пример:
аз от моя пиедестал си имам някакъв брой фенове.
един прекрасен слънчев ден, някой произволен фен влиза в представяне с идеята да покаже малко картинки от неговите си.
влизам аз и го наругавам сосно.
тогава този мой фен - щото ми е фени цени моето мнение - си казва `бахти, за нищо не ставам` и много огорчен спира да се занимава с рисуване, докато дълги седмици или месеци, или години си мисли за това как съм му казала че прави кич, че е бездарен, че картинките му съкс.
та, така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 4:34 pm Заглавие: |
|
|
хлъц... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля, че става въпрос за това до колко се критикуват работите на хората. По-скоро на всички ни е писнало от малки и арогантни пишлемета, в един момент даже не ме интересува колко е талантлив или не е, ако се държи като простак и се засяга като ощипана госпожица, прав ви път господа обидени, да Графила е форум със стара агитка от хора, които са се доказали тогава, когато вие сте ходили прави под масата и аз се чувствам добре с тази стара агитка, ако някой не се чувства добре, моля да ми спести обиденото си Его щото нямам нерви вече и не ме интересува и не ми пука и вообще и изобщо... _________________ Илюстратор на свободна практика.
http://www.shop.pipilota.com
http://www.behance.net/pipillotte
https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts
http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Тва тука не е училище та да насърчаваме и окуражаваме някой, бой до дупка, а който оцелее може и да се присъедини към гъзарите _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Тва тука не е училище та да насърчаваме и окуражаваме някой, бой до дупка, а който оцелее може и да се присъедини към гъзарите |
тъпотия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:17 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Не мисля, че става въпрос за това до колко се критикуват работите на хората. По-скоро на всички ни е писнало от малки и арогантни пишлемета, в един момент даже не ме интересува колко е талантлив или не е, ако се държи като простак и се засяга като ощипана госпожица, прав ви път господа обидени, да Графила е форум със стара агитка от хора, които са се доказали тогава, когато вие сте ходили прави под масата и аз се чувствам добре с тази стара агитка, ако някой не се чувства добре, моля да ми спести обиденото си Его щото нямам нерви вече и не ме интересува и не ми пука и вообще и изобщо... |
таа пъ. не се усещаш и ти. кога стана пак толкова про... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:21 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | според мен е тотално излишно. пълна подигравка с хората.
това, че някой си от нас е влязъл в графила не би трябвало да му помпа самочувствието толкова, че да тъпче наколо така тежко. и върху душите на хората. има много деца, които едва навлизат в сферата на рисуването и не са наясно с нещата, но полагат големи усилия. тоя масов хейт, дето се излива в представяне върху новите кандидатстващи - от старите юзъри - само защото още не са в час, че форума е за професионалисти - не го намирам за подходящ. много е злобна цялата тая история. нормално е, като те наругаят и ти да отвърнеш, но в нашия случай ако някой от кандидатстващети отвърне на критиките (а това се случва, защото мама и всички наоколо са казвали, че е супер, че човека не е свикнал като нас, че не всяка картинка се получава и търпи критика) и всички с подскок му скачат върху главата, с ей такива отворени за ругатни усти.
самата аз много пъти съм казвала, че нещо е кофти и съкс, но то беше преди години и не си давах сметка, колко хора съм накарала да се чувстват ужасно зле с това.
ето пример:
аз от моя пиедестал си имам някакъв брой фенове.
един прекрасен слънчев ден, някой произволен фен влиза в представяне с идеята да покаже малко картинки от неговите си.
влизам аз и го наругавам сосно.
тогава този мой фен - щото ми е фени цени моето мнение - си казва `бахти, за нищо не ставам` и много огорчен спира да се занимава с рисуване, докато дълги седмици или месеци, или години си мисли за това как съм му казала че прави кич, че е бездарен, че картинките му съкс.
та, така. |
мнол си наивна _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Не е наивна, просто говори за нещо което няма абсолютно нищо общо с темата :)
Тук не става вапрос за това кой колко може, а за това кой колко е готов да учи :) След точно две приказки на представящия се може да се разбере колко е млад, зелен и готов да учи или е млад, зелен и с носа в небесата.... Жапанке, като тръгват с лошо и с високопарен тон с рогата напред как очакваш да реагират тук хората, както и където и да било....?!? Малко уважение и всичко ще е ток ;) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:26 pm Заглавие: ! |
|
|
жапанкъ!
Много категорични коментари, гледам, пишеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:35 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Сибила, хем категоризираш всички случаи генерално, хем бъркаш темата...
Има много хора, чийто работи имат още доста докато прехвърлят представяне, но показват разбиране и им пожелавам успех, давам някой жокер евентуално...
Но на нафукани типове, които чакат само аплодисменти - нъцки. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Тва тука не е училище та да насърчаваме и окуражаваме някой, бой до дупка, а който оцелее може и да се присъедини към гъзарите |
фъкинг трут!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Хайде бе. Никой ли не иска да си купи монитор? :) |
|