Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 4:37 pm Заглавие: Dekorator Color Weekend |
|
|
Една серия опаковки за цветен латекс.
Имат си каталог и разни други неща, които ще ви спестя.
Продуктите са на пазара от 6-7 месеца.
 _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 5:10 pm Заглавие: :-) |
|
|
Веднъж да направиш нещо, дето да не ми хареса!
Не съм откачил окончателно, значи!
:-)
П. П.
Ега ти - верно ли вече има бои за тавани?!
Сега чакам латекс за северни стени, за стени с ПВЦ дограма, за над врати...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Симп, много шарено бе... тва да не ти е фолк? :))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 11:19 am Заглавие: |
|
|
за мен са си ок (за разлика от последните ти симпли :) ) ... аз като потребител винаги съм се радвал на изразеното цветово кодиране и добрата отличителнус на рафта ... пък и то си пиши там цветен уйкенд - цветове требат :)[/code] _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз ще помисля още, към момента съм със смесени чувства:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 3:34 pm Заглавие: |
|
|
елементите, които си сменят цвета за различните видове, са доста оскъдни. голямото лого КАЛЪР УИКЕНД си седи все такова кафеникаво, а може и то да се включи :) абе въобще още едно нещо. успех! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 9:07 pm Заглавие: |
|
|
За мен е ОК.
Само Цветният Уикенд можеше да не е с преливка и малко повече акцент. Но дизайна зависи и от маркетинга - ако условието е било да не се набива - значи това е
Логото на брилянтното бяло е като за паста за зъби повече. Напишете, че неправи зъбите бели, че току виж виж накоя блондинка завела дело;-)
ю
Общо взето - добре. Само не разбрах с тоз инструмент как се боядисват ъглите? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Наиграхте ли се? :-)
Явно трябва да поясня някои неща.
Цветовете на боята са 12 и бяха разделени в 4 групи с по 3 нюансни цвята всяка. От там се наложи създаването на 4 различни опаковки. Сега забелязвам, че съм качил малко по-ранна версия, различна от реалната цветова схема. На фотографиите са отпечатаните варианти. Дори и там серията е доста цветни, но това е целено и доста мислено. Не виждам къде е проблема в това да имаш ясно цветово разграничение, защото на регалите стоят добре.
Като цяло проекта беше доста интересен и сложен за изпълнение. Етапите на пускане на един такъв продукт са много и съвсем не започват с дизайна на етикетите. Имаше обилно проучване на пазара, очакванията му за такъв продукт, най-добре приети марки, средства за продажба и куп други баналности. Бяха договорени местата за продажбата и схемата за подреждане. След това започна измислянето на визия и 3Д-симулация на аранжиране в среда. За тези опаковки винаги е мислено да присъстват заедно, а това са 12 лица в ред. Събрани така съвсем не стоят шарени.
Освен това тази серия се продава повече от добре. При спад в строителния сектор с повече от 40% ние създадохме дефицит на пазара за този продукт.
РГ ---> объркал съм надписа под ColorWeekend ... само Brilliant White е за тавани и е по-бяла, защото ... абе по-готино е.
Петров ---> Работим на един пазар с теб.
Pipi ---> правилно
mucho ---> кои са тез последните? това са ми последните, аз не съм много работлив
LH ---> мисли! да ти пратря ли да пробваш? :-)
SPIT ---> променя се цветното поле и интериора ... не съм фен на смяната на цветовете в едно лого.
ValBo ---> Като за паста е, верно ... ползваме клишета всякакви. Инструментчето има една ролка, която се търкаля и ... абе дойчланд е!
3 часа писане ... дано Стефан не е взел решение преди да публикувам тези разяснения. _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
factotum

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 3:45 pm Заглавие: |
|
|
мисля че симпли е обосновал добре проектите си...но за жалост мен ме притеснява друго...защо The Advancet formula с t на 3 места в проектите ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Или ще застерелям коректорката или аз ще се хвърля от Дунав мост ... депресиращо! _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Недеи от Дунав мост бе, водата са е студена :-))) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 12:32 pm Заглавие: |
|
|
много вкусни тея кутийки на 2та снимка :)
като десертчета направо.
каталога - много приятен :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 4:30 pm Заглавие: |
|
|
едното логце ми прилича на паста за зъби, а кутиите са като сладоледи.
също мисля доста претрупани, но сигурно не си виновен ти.. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|