Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне 2D & 3D - SPYBG

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне 2D & 3D - SPYBG
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
spybg

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 3:03 am    Заглавие: Представяне 2D & 3D - SPYBG Отговорете с цитат

Здравейте...Аз съм Валентин ..от Русе на 21 съм..иии се занимавам с 3Д вече 10 години :) да множко е знам и знам че арта който ще видите не опровергава тези 10 години но нищо (аз да кажа нали ;) )
Software а който използвам: 3D Studio Max (vray/mental ray & PolyBoost,Max repo) ,Photoshop,Zbrush,Unfold3D,Xnormal
Това което ме влече е Character Design & Modeling,Concept art,Game Art (Real time meshes) ,Textureing ,Environment Modeling ,Но съм работил и като Визуализатор на Интериори близо 1 2 години.

2D:

3D Characters:

3D Stills:

Visualization:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хайде бре човек, от кога те чакаме :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво е да знаеш кои работи са добри за представяне и кои не! ;)
spybg

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Soul)S(urvivor написа:

Предполага се че знам когато ги поствам.Показал съм това което смятам за добро ако искаш да видиш други мои грозни драсканици има тонове ето тук.
http://spybg.deviantart.com/
:)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фолк м?
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 9:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spybg написа:
Soul)S(urvivor написа:

Предполага се че знам когато ги поствам.Показал съм това което смятам за добро ако искаш да видиш други мои грозни драсканици има тонове ето тук.

Хаха споко братле, просто показал си и много готини работи и много не на място като 1,2,3,4,5, spider-man, вампирската глава, sprite. За мен тези са ретро и не добре направени, другите повечето са готини !
Поработи над анатомията повече.
Определено си добре дошъл за 3д-то от мен!
Zing

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вилькомен!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
spybg

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Soul)S(urvivor написа:
spybg написа:
Soul)S(urvivor написа:

Хаха споко братле, просто показал си и много готини работи и много не на място като 1,2,3,4,5, spider-man, вампирската глава, sprite. За мен тези са ретро и не добре направени, другите повечето са готини !
Поработи над анатомията повече.
Определено си добре дошъл за 3д-то от мен!

Оценявам го наистина от твоя страна :) а 2д-тата и вампирската глава
да кажем че 2д-то не ми е било сила особено от към рисуване,но се старая да дам най доброто от себе си...,а за анатомията работя по въпроса..усърдно ! :)
Върнете се в началото
darkstarbg

Местожителство: Лондон

МнениеПуснато на: Нед Фев 14, 2010 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен също си добре дошъл :) Има какво да се иска от шейдинга и текстурите. На много места всичко седи пластмасово. Дори кенчетата Спрайт :) Но пък повечето от моделите са добри.
Върнете се в началото
spybg

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 1:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

darkstarbg написа:
За мен също си добре дошъл :) Има какво да се иска от шейдинга и текстурите. На много места всичко седи пластмасово. Дори кенчетата Спрайт :) Но пък повечето от моделите са добри.

Спрайта е правен на Vray 1.50 RC1 .Тогава бях едва на 16 :) сега съм на 21 :) но беше награден преди време затова го постнах и него ;)
Върнете се в началото
spybg

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
фолк м?

хах за робота със снимката на глория ли не...просто сложих 1-вото нещо което излезе в Google тогава като написах България...(2-рото беше азис :S )
Забавното е че само Българите разбират шегата с Глория но не и другите ;) и това е забавното.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 3:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Фотографията с чалга-певицата и кученцето е на една от модераторките тук... посгазил си лука, чопвайки снимка от Гугъл и показвайки я тук... :)

Иначе, в 3Д-то имаш наистина приятни неща, симпатично представяне, само що ти трябваше тая глупост със снимката...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 9:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10 години ли!? Хм... това не го знаех. Я кажи коя картинка, от тези дето си показал, ти е най-нова и която най-стара?
sixide

Местожителство: Heidelberg, Germany

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ДДД-тата ми харесват, моделите са наистина яки, роботите са оригинални, особено тоя с трабанта...материалчетата куцат още но...добре дошъл!
Върнете се в началото
Psyho-Logic

Местожителство: Vraca

МнениеПуснато на: Вто Фев 16, 2010 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Роботите са яки но Soul)S(urvivor е прав някои от нещата не те предсавят мн добре
Според мен доста път си извървял за да стигнеш дотука и ако е важно за теб да си в този форум заслужаваш да те приемат.
Аз 10 години тренирах борба няколко пъти съм шампион на България и какви ли не други дивотии без да се напъвам кои знае колко много пък сега нестъпвам в зала.А момчета които някога работеха здраво просто да се класират но обичаха спорта сега са треньори.
Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
spybg

МнениеПуснато на: Нед Юли 24, 2011 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте отново хорица :) мина известно време и знам че не съм поствал нови неща скоро и не съм влизал от бая време извинявайте че ви бях позабравил но :) да наваксам пропуснатото за 1 година :) като покажа малко по нови неща дано нещо ви хареса :)

Върнете се в началото
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2011 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля, че преди време ти беше казано, да махнеш девойката с животното и да забравиш за нея
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2011 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесват онова натъженото след спайдър-мен, както и робота в полето-има динамика в композицията.

Наистина трябваше да подбереш по-добре картинките според мен.
fusion

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Сря Юли 27, 2011 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лесно е да извадиш нещо и да го избуташ до някъде, най-трудното е да го завършиш, тук видях само 1-2 завършени неща.
Ако това са някакви speed тестове, предполагам всичко е ОК, труда си е труд, но като цяло издишат нещата на basic ниво, анатомия пропорци, разработка и т.н. (тук визирам само character-ите), това в случай че приемаш критика. Иначе успех като цяло.
Върнете се в началото
spybg

МнениеПуснато на: Нед Авг 14, 2011 4:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети