Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жалко_комплексарче
|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 4:05 pm Заглавие: Съобщение за новите юзъри |
|
|
Въпреки "високо-професионалните мнения" тук трябва да се очакват и известна доза критика от разни случайно попаднали във ВЕЛИКИЯ ФОРУМ ГРАФИЛЪ. По-ВЕЛИК е от EVERMOTION и CGTALK и каквото още се сетите.
Тук всички са толкова талантливи и световнодоказани имена, че не е нужно да демонстрат собствените си умения - те са ясни по подразбиране.
Основен мотив срещу некадърноста е, че некадърника си е "показвал работите на майка си" и, видиш ли, не е свикнал на критика, колкото СВЕТОВНИТЕ ИМЕНА от графила, дето май никой не ги е чувал.
Такива ИМЕНА не говорят обективно, а разчитат на коментари от сорта на: умопомрачително грозно, пъпки, тъпу, гадну, пърди ми се и т.н. Некадърника трябва сам да си обяснява какво се има предвид.
Ъъъм ... друго, тук няма проблем да те хранят както дойде, но ако кажеш нещо се почва - ЗАКЛЮЧВАНЕ, ТРИЕНЕ, БАН. Абе всички технологични достижения, достъпни на ИМЕНАТА.
Това е от мен, приятен ден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 4:08 pm Заглавие: |
|
|
:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Еее, всеки престъпник има право на служебен авокат преди гилотината. Поне Арменския поп им оставете, преди време беше зачислен на стаж, ама после кво стана - зачезна...
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:41 pm Заглавие: |
|
|
:) х10 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам за двойния пост, но ме заинтригува с какво Мейса е заслужил такова посвещение... ;)))
...смях в събота вечер! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:47 pm Заглавие: |
|
|
явно някой неприет и неразбран художник се е обидил на обществото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 8:02 pm Заглавие: Re: Съобщение за новите юзъри |
|
|
жалко_комплексарче написа: | Въпреки "високо-професионалните мнения" тук трябва да се очакват и известна доза критика от разни случайно попаднали във ВЕЛИКИЯ ФОРУМ ГРАФИЛЪ. По-ВЕЛИК е от EVERMOTION и CGTALK и каквото още се сетите.
Тук всички са толкова талантливи и световнодоказани имена, че не е нужно да демонстрат собствените си умения - те са ясни по подразбиране.
Основен мотив срещу некадърноста е, че некадърника си е "показвал работите на майка си" и, видиш ли, не е свикнал на критика, колкото СВЕТОВНИТЕ ИМЕНА от графила, дето май никой не ги е чувал.
Такива ИМЕНА не говорят обективно, а разчитат на коментари от сорта на: умопомрачително грозно, пъпки, тъпу, гадну, пърди ми се и т.н. Некадърника трябва сам да си обяснява какво се има предвид.
Ъъъм ... друго, тук няма проблем да те хранят както дойде, но ако кажеш нещо се почва - ЗАКЛЮЧВАНЕ, ТРИЕНЕ, БАН. Абе всички технологични достижения, достъпни на ИМЕНАТА.
Това е от мен, приятен ден. |
Много хубаво го каза! И много точно също така.
Аз само не разбирам, защо ситуацията толкова надъбоко ти е бръкнала в гъза, че си си правил целия този труд да се регистрираш с нов юзър, само за да посочиш очевидното.
Ти всъщност нали си наясно, че присъствието в този конкретен форум не е задължително, и никой не е заставен насила да чете и пише.
И нали си наясно също така, че графила е частен форум, създаден и поддържан именно от хората срещу които ругаеш. Правило ли ти е впечатление, че рекламни банери като в любимия ти цгталк липсват.
Ако не си се замислял досега, вземи предвид факта, че графила в основата си беше замислена като място с ограничен достъп, предвиден за лично ползване от същите тези хора. Причината да има секция представяне е не щото някой е много велик, а защото е пълно с е такива като теб.
Та като вземеш тези неща предвид, може би малко би ти се изяснила ситуацията. И спокойно, винаги можеш да си пускаш в цгталк. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 8:28 pm Заглавие: |
|
|
между другото, аз смятам, че темата трябва да стане "важна" и да стои най-отгоре, защото съдържа наистина полезна информация за новите потребители.
И с това искам да благодаря на maceman_is_a_whore, затова че толкова добре я формулира.
А, щях да забравя.
maceman might be a whore, but he is my fuckin whore!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 8:35 pm Заглавие: |
|
|
spacer, Що се хабиш, то на туй и да му обясняваш едва ли ще вдене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 12:03 am Заглавие: |
|
|
шпац, нали се сещаш че в понеделник ще се видиме очи в очи .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 12:12 am Заглавие: |
|
|
Пандите са защитен вид;) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 12:38 am Заглавие: |
|
|
напоследък все бисери пускате и все достойни за сигна ми:D да ги запазим за поколенията!
а между другото аз така и не запевам кой аджеба е гневния тип и защо е толкоз гневен!?
Цитат: | Това е от мен, приятен ден. |
нищо не разбрах... кое е това "мен" _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 2:18 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | шпац, нали се сещаш че в понеделник ще се видиме очи в очи .... |
Хахаха :) ти май само се праиш че не разбираш англииски.
Добре ще перефразирам, но искам да си наясно, че го праввя единствено и само за да си отърва кожата. :)
"мацеман, може да е всякакъв, но си е наш човек, така че ако има някой нещо против, да се разправя с мен."
Така по-добре ли ти звучи? Същото е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 3:06 pm Заглавие: |
|
|
@ spacer,
кой ти е личния адвокат... искам да се възползвам при нужда на транслитерация!
:))) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Ае не знам. Аз не бих си направил транслитерация. На мен транслитерацията ми се вижда малко крайно решение. :РР
Но след понеделник може и на мен да ми се наложи ;0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 5:05 pm Заглавие: |
|
|
кво се притесняваш... хем го знаеш къф е добряк и на панди не посяга :Р _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:13 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | напоследък все бисери пускате и все достойни за сигна ми:D да ги запазим за поколенията!
а между другото аз така и не запевам кой аджеба е гневния тип и защо е толкоз гневен!?
Цитат: | Това е от мен, приятен ден. |
нищо не разбрах... кое е това "мен" |
Май е архитектчето. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 10:24 am Заглавие: |
|
|
Шпацера още ли вдига тежести? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 11:14 am Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Шпацера още ли вдига тежести? |
ако бирите могат да се наричат "тежести"... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 11:46 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | ники михайлов написа: | Шпацера още ли вдига тежести? |
ако бирите могат да се наричат "тежести"... |
shush тва са по-добрите тежести! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|