Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 2:12 pm Заглавие: Holly man |
|
|
Значи пак същият сценари, събота след работа, един колега, той всъщност почна работа при нас наскоро(една седмица), опитвам се да ползвам работното ни място като студио(ми като няма друго импровизираме)
Кумаран-хинду.
Сега съм се уговорил с него да организирам една сесия, в тяхният хинду темпъл, живот и здраве ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 5:15 pm Заглавие: |
|
|
притеснен изглежда човечеца... втората ми хресва много. :) _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 8:36 pm Заглавие: |
|
|
Чисто технически ме кефи добрата разработка на бялото, и мургавкия в същото време... леко HDR ми седи :) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Първия е по-добре, макар и доста пластмасово да стои.
Във втория обаче осветлението не е добре - много остро и в същото време от неподходящ ъгъл - такива триъгълни сенки на носа не помагат на кадъра. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 11:47 am Заглавие: |
|
|
Много ХДР седи даже... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 12:41 am Заглавие: |
|
|
Значи не знам какво се има в предвид като се казва че изглежда хдр-ско, ако се има предвид че изглежда по начин по който една фотография изглежда след ползването на съответен софтуер, искам да вмъкна че съм ползвал само шопът, със няколко лейъра със цветови корекций и шарпенинг, но да по принцип по начина по който е използвано осветелението, няма начин да не е хдр, можеше и по добре да стане ако имах някой друг модифаер и поне още двбе осветителни тела, в този случай използвах 5-те канонски светкавици който имам под ръка, а за острите сенки и мен това ми вади очите и то много, но е трудно, е ако се обърне внимание на портретите на Gill Greenberg, и там може да се видят доста подобни странични ефекти.
Но по принцип аз съм си доволен, това ми е първи опит да снимам хай кии, пък и го карам малко или повече експирементално ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 8:58 am Заглавие: |
|
|
ух тоя/тея не го/и знаех... има добри портрети! тея на Трики и Моби размазват ... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 10:25 am Заглавие: |
|
|
аз едно време май ти бях казвала да не ползваш еднакви по сила осветления от двете страни, а може и да не е било на теб
вземи пробвай ;) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimalistic
Регистриран на: 06 Окт 2003 Мнения: 120 Местожителство: Копенхаген, Дания
|
Пуснато на: Чет Окт 15, 2009 6:35 pm Заглавие: |
|
|
и аз като снупъра - първата е по-добре...
а за светкавичките що не си вземеш модифайерчета - в английския ибей има много и евтини неща, пък и шипват бързо :)
да живеят офис-студиата, и аз същото правя - в нас много тесно :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Окт 15, 2009 6:44 pm Заглавие: |
|
|
А на мен пък повечето от нещата на този Gill Greenberg ми се виждат голям кич, нищо общо със силната съвременна фотография в тези жанрове, мисля. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 5:03 am Заглавие: |
|
|
Да не отварям нова тема, и да не се връщам назад към гръцката, защото това е портрет на бат Манчо, един много колоритен циганин(няма да се спускам в детайли;), един от многото с който сме се потяли по гръцките ниви, нямах много време искаше ми се да ги снимам всичките образи, но всеки беше зает с търсене на работа и бачкане съответно, даже бат Манчо случайно минаваше под балкона та го викнахме. Редовният му номер пред всеки новодошъл нашенец е да се изживява като ветеран от Кмбоджа, иначе много обедителен, но се стига до момент в който колкото и да ти е сладко да му слушаш историите осъзнаваш че никога не е имало такива филми ;))) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Мирчев, не знам защо никой не е коментирал, но според мен това е покъртително добра работа!
Доста убедително прилича на ромски хемингуей в този кадър :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 12:21 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Мирчев, не знам защо никой не е коментирал, но според мен това е покъртително добра работа! |
Сега го виждам.
Най-после по малко тунинг. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 4:31 pm Заглавие: |
|
|
кадъра е 1 път. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 8:07 am Заглавие: |
|
|
ми лайкииииииии!!! мн мн мн :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimalistic
Регистриран на: 06 Окт 2003 Мнения: 120 Местожителство: Копенхаген, Дания
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 12:33 am Заглавие: |
|
|
последния наистина кърти! естествена светлина ли е само или си го светнал с нещо? (питам понеже в очите не видях отражение) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 3:00 am Заглавие: |
|
|
Човек... просто браво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 4:23 am Заглавие: |
|
|
Светлината е натурална, накрах го да застане пред една двойна врата към терасата, беше късен следобед и слънцето беше много ниско и както си бъбриха по едно време с брат ми за риболов ми направи впечатление качеството на светлината, и тогава го настъпих бат Манчо, ама той какъвто е артист.... върти се сучи се вика Николай така ли да застана иначе ли, бат Манчо е голяма история ;)... даже тъмният заден план аз съм го докарвал в шопа щото нали се сещате не много голяма стая и такъв голям светлинен източник, втъпреки че го издърпах максимално до прозорците(мисля че го снимах с 70-200мм), а аз самият бях отвън на терасата, пак се разпиляваше доста светлина из стаята отзад. _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|