uaH

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:07 pm Заглавие: |
|
|
Първото нещо, което ми направи впечатление, когато отворих статия за четене, е че отстрани вдясно има "филтър", по чиито табове като се цъка, се чака по 2 - 3 секунди преди да презареди съдържанието отдолу.
На страницата с каузите вдясно има едно поленце с "хора зад каузите", кеото е пълно с аватари и издължава много страницата надолу докато мястото за съдържанието отляво е празно бяло. Смятам, че би било по-добре с някакво скролче да се ограничи до няколко реда. Или да се изброят няколко аватара на хората и да има бутон "виж всички", което да си води на отделна страница или да отваря едно jquery прозорче със списък с хората. Подобно на фесбуковото прелистване на списъка с приятели - не ме бийте за споменаването на фесбук, просто там са го реализирали добре смятам.
Бих направил и едно техническо педложение - всяка страница, статия или каквато и да е уникална секция от сайта, да си има собствено описание и ключови думи в мета таговете, както е тайтъла. Смятам, че това е плюс, който си заслужава инвестицията.
Дизайнът ми допада, харесаха ми и галериите из сайта, които позволяват да се разглеждат снимки към статиите.
Ами това е засега, не съм задълбавал чак толкова много.
Надявам се мнението ми да е от полза. |
|