Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 10:58 am Заглавие: be nekakvi opcii gledam kak rabotat na4i ta |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 11:28 am Заглавие: |
|
|
abe de gi tiq opcii, da gi naklikam i az?! :))))))
Brao, gogo!
mnoo dobyr! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 11:35 am Заглавие: |
|
|
Eeeeeeeeeee mnoo qko bre........ako ne e tajna kakvi opcii si probval:)).......mnogo me kefi gledkata, horata kat nekvi mravki...qko. Samo neshto....pone az taka si mislq de....kozirkite na stadiona....abe ne sa li prekaleno beli..shtoto v kartinkata te se qvqvat naj bqloto mqstno i kato che li na tqh im obryshtash po-golqmo vnimanie..... i ne e li malko po-tymna okolnata sreda kato che le ne e dostatychno osvetena.....de da znam na men taka mi izglejda pa dali sym prav ne znam............
No da ne si pomislish che ne mi haresva ej......SUPER SI E...(to az dokato napravq takova neshto ima godini da minat sigurno) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 11:49 am Заглавие: |
|
|
.... кат снимка е :)))) кво говоря- 100 пъти е по яко.... :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo e yako Sinner! Palmite 2D ili 3D sa? _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 12:08 pm Заглавие: |
|
|
tree storm
geometriika sa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Hmmmmmmmm, ne sum go chuwal.... Plugin ili script e? Izglezhda mnogo dobre. Kolko polys na palma ti izlyazoha (ako si gi zasichal, de)? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 12:17 pm Заглавие: |
|
|
http://www.onyxtree.com/
mi teji4ki stavat mamka mu no pak geometriata mi se rendi po burzo ot Alpha kanali
i za tova go predpo4item pred drugi plugini
inak sled dosta osilen avtomati4en optimize se spria na 120 000 poligon4eta palmeto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 12:26 pm Заглавие: |
|
|
120 000 BAH MAAMU :-)))) Mnogo! Na kolko passes si rendwal tsyalata scena? Inache kakuw optimise polzwash? Az lichno obiknoweno polzwam edin prostichuk plugin na Biowares, Polychop -- sigurno go znaesh. Pochwa da preebawa geometriyata edwa kato slezesh pod 15% ot originalniya polycount. S nego obiknoweno smukwam high-poly modeli na low-poly LOD-owe. Edinstweniyat mu nedostatuk e, che mnogo shesto ne prawi symetrichen optimisation i preebawa mirrornati objects (glawi, etc., tryabwa da gi Polychopwash predi da gi mirrornesh). _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 1:55 pm Заглавие: Bah... |
|
|
mnogo e golyamo neshtoto, mnogo raboti v nego, ama mi izglezda malko se edno e maket sniman v zatvoreno prostranstvo. senkite ne sa ubeditelni, mnogo e podredeno i ednakvo, nyama chaos.
inache, kato render e super, mnogo tezko sedi. no si mislya, che moze oshte malko za da stane savsem dobro.
uspeh _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ama mi izglezda malko se edno e maket sniman v zatvoreno prostranstvo. senkite ne sa ubeditelni, mnogo e podredeno i ednakvo, nyama chaos. |
Obshto zeto chaos,grime,etc. photorealismi sa neshto nezhelano ot rabotodatelja/clienta. Tselta e tocho da izglezhda novinko i podredenko, kolkoto i tova da e v ushturb na dobrata kartinka.
Inache,mojata naj-znachitelna zabelezhka, SINNER, e kum (digi)tiles
,-)
Dobre e da se izbjagva, kadeto mozhe povtorenijeto...sega stoi kato dessenche. As bih go napravil samo tsvjat,kakto sa ti i ulicite,eventualno njakoj fractal,a ako nastojavash da imash fugiranje-slozhi prosto qvadraten raster za lek bump.
Osven tova, tuka nastilkata/plochite imat razmer na mesta kum 2x2m, mi se chini, kato sravnjavam massstaba na caruzzite. Ne che njama takiva nastilki, da, no e malo verojatno za toja climate da izpozvat betonni plochi za trutuvaritje.
Sootvetno maj i borda/bordura e maj tvurde vissok,a?
Mnogo stranen stadion e tova kato design...
Sam li go izraboti ili si imash i pomagachi?
Pohvala,inache! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Sia LMNT da obiasnia
na4i arxitekta si ima edin Raster na samiot stadion toia raster mu e po osite demek 2 kvadrata na os ot po 2.70metra
poda iska da e s sashtiat raster tva si mu e negovo iziskvane no s po svetal malko cviat ot stadiona
sega poneje kartinkata e za pane pred stroeja i shte se vadi de fakto na 6x3 metra ta triabvashe da rendia nai ogromno vazmogno
ta tova avtomati4no me otriaza ot vazmojnosta da polzvam risuvani texturi demektriabvashe da polzvam tiles
i tui kato biax obeden 4e shte sedi otvratitelno toia tiles napravix de fakto 5 plo4ki s leko razli4ni cvetove i gi blendnax s Fraktal noice
no vapreki tova tilesa si li4e shtoto nema kak da ne si li4i toi si e tam v plo4ki
shte pusna edin blizak shot WIP da se vidi malko po dobre texture werka
de fakto i na samiat stadion tilesat ne e 4ist pak sa 5 plo4i blendnati pres fraktalen noice MHM
no nema na4in da se zagubi osobedno pri poda oti e ogromen OGROMEN
a ulicite sa si pak tiles na asvalt no tam si e malko po razli4no neshto koeto sam polzval polzval sam edna i sashta karta s ofset i pak Fraktalen noice i kakto vijdash sam izbegnal tilesa
no pri uslovie 4e si go iskat arxitektite nia prostite prezentatori MAL4IME
mhm |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2003 9:11 pm Заглавие: |
|
|
sia bordura heh be basi 15 sm si e
sam li sam si go pravil mi si4ko shto e geometria texturirane osvetiavane i kolaja z back rownda si e moe delo da
as rabotia sam v taia firma v koiato rabotia
ei go vna po tt blizi4ko ma tva e proben render deto nekade po sredata si go pravix i si igrax s nego
sega renderiram bliski planove finish posle shte postne
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пет Авг 01, 2003 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Aha! Sega mi se projassnjava zashto i kak!
Za sam chovek to va si e collossalen trud!
Navremeto bjahme pravili kartinki za edno possolstvo s kamenna oblitsovka po facadite....modelirahme vsjak aplochka pootdelno za da mozhelo da se poluchat istinski fugi i za da mapnem razlichni texturi na sosedni kameni! Kakav kurtovski trud beshe i qva dossaaaada....
A borderoto mozhe da izglezhda po-visoko zaradi svetlinata i GI.
Vtorata e mnou dobra,man! I tile-ite ne si lichat tolkova. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2003 2:03 am Заглавие: |
|
|
Close UP details tests
tuka probam s edni sobstveno modelirane palmi4ki da si olekotia neshtata
i malko otrezani detaili ot po bliskite planove
oshte experimentiram tui da se kaje s osvetlenieto i senkite no s tia plami ot 390 poligona se raboti baia po Sku4no LOL
da opredeleno shte mi se naloji da rabotia s tiax vapreki 4e mi zabaviat do niakakva stepen SoftShadowsa mm da |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|