Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 5:44 am Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Пък аз Капитана нареждах, сори :))) |
това изплющелото не го ли дизбамнахме? :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 8:21 am Заглавие: |
|
|
vasko написа: | За момента арта надделява над качеството. Може би ако мадам Ана покаже нещо по-делово, нещо от работата си, нещо в различна стилистика, общото мнение ще се измени към по-добро. Аз като артинвалид за момента виждам само шокарт.
Катинара може би трябва да почака до Велиновр, Кузмич, или някой друг от ранга им. |
пипи, не се обиждай душо. ранга ти е висък явно според васко.. то друго си е човек с ранг да каже заключвайте.. къде се буташ, ама ха... простачка. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vasko
Регистриран на: 24 Ное 2009 Мнения: 42 Местожителство: Мордор, до Зоопарка
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 9:28 am Заглавие: |
|
|
Пипи < Велинов ?
Чак такъв простак не съм ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 10:01 am Заглавие: |
|
|
Нещо се отклонявате от темата сериозно, а така само пречите на представянето на момичето.
На мен ми харесват рисунките малко са шокиращи, но си имат свой чар и настроение.
Това иска да рисува, това рисува. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 11:05 pm Заглавие: |
|
|
vasko написа: | Пипи < Велинов ?
Чак такъв простак не съм ! |
работата не е в това дали велинов и пипи с на едно ниво, въпроса е в това, че делиш хората на такива с ранг и такива без. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Само да вметна, че ако видя още един оф-топик, темата ще се радва само на зрителски интерес. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ana Kuma

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 6:00 am Заглавие: |
|
|
Пожар 2 и Собственик. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 6:23 pm Заглавие: |
|
|
хм.... не че разбирам ама явно си феминистка, изобразяваш само мъжки тела със задници на тях, доста странен мироглед и честно казано, несъм човека ама не ми харесват, нито като идея, нито като стил.
За мен си си навила на пръста, че си оригинална и затова избиваш на такива глупости, по-добре нарисувай орк отколкото такива извратений. Гледай от шмуд и другите с неговия стил и се учи, ако искаш такъв арт да правиш. _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ana Kuma

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2010 10:32 pm Заглавие: |
|
|
На майка ти в руската уста и Хубавата Елена |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2010 1:45 am Заглавие: |
|
|
аз па мисля че Ани има значителен напредък. И не е ваша работа какви теми си избира. Не взимам отношение дали ми харесват или не. И на Хичкока са противни някой неща ама квооот тва.
Давай смело, Ани. Къде са ти първите неща къде са тези, аз приветствам. А тва че доста мъже имат гъз вместо глава, не виждам кой би спорил. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2010 3:23 am Заглавие: |
|
|
абсолютно всички ръчички, които държат нещо, са безкрайно грешни...има ли някаква дълбоко скрита причина да е така?? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2010 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Ana Kuma написа: | На майка ти в руската уста |
are u from this planet creature ?
тая неразбрана ексцентричност си я пробутвай на вашите, тука никой не те натиска насила. Усещам няква надменност във всичките ти изказвания. Като си толкова велик творец не се къхъри да ни осветляваш с възвишените си творения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2010 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Доста агресия има в тези 'картини'... За мен трябва да продължаваш да рисуваш, като част от терапията на душевната си диария, но без да се налага и нас да ни замеряш с фекалии. Като цяло има огромен напредък, но не мога да разбера какъв - дали е по-рядко или повече мирише... Успех ти желая! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|