Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sovellis
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2010 3:13 pm Заглавие: Vapio.BG |
|
|
Здравейте,
това ми е последният проект. Клиентът желаеше да се създаде платформа за писане на отговори и въпроси по подобие на answers.yahoo.com Аз съм отговорникът за дизайна и XHTML, но ако видите и разни технически бъгове по функционалността, ще се радвам да докладвате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2010 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Харесва ми! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2010 6:29 pm Заглавие: |
|
|
барната работа, супер е, лично аз бих го направил с повече въздух обаче - особено хедъра ми стои малко наблъскан. Заглавията в поленцата (т.е въпросите) като "Екскурзия до Рим или Париж?" ги бих направил с по-тъмен фонт - все пак инфото е най-важното в сайта, в момента е най-трудно четимо, в момента е #32a7c7, аз бих избрал #333333 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uaH

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2010 3:38 pm Заглавие: |
|
|
В списъка с въпросите никъде не се отброява колко коментари има към въпроса, което мисля, че е добре да се направи, защото така човек не знае има ли коментари, няма ли и си прави труда да клика и като види, че няма коментари, разбира, че е направил излишен клик. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2010 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите! Piperkov, header-ът наистина е отежнен (възможно е да поработиме върху премахването на един-два елемента), но беше доста зор, докато измисля как точно да ги вкарам всичките елементи, така че да не използваме стандартна хоризонтална навигация с бутони, първият вариант беше с такава, но според клиента беше скучна и затова работих по нещо по-раздвижено.
uaH, в to-do листа е, във вторник ще го въведем :) Мерси за забележката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2010 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Скучно, ама лесно и разбираемо. Сега седят като някаква второстепенна информация. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2010 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Кое седи като второстепенна информация не те разбрах? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2010 5:22 pm Заглавие: |
|
|
харесва само дложи "шейд" на иконите facebook, twiter и останалите във "футера". _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 2:24 am Заглавие: |
|
|
Имах предвид Питай и Отговаряй. Изобщо целия хедър. Не е раздвижен, а хаотично нахвърлян. Ама не забравяй, че съм на тераската при сърдитите старчета ;) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|