Graphilla.com :: Преглед на тема - представяне фото mademoiselle

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

представяне фото mademoiselle

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mademoiselle

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 11:26 pm    Заглавие: представяне фото mademoiselle Отговорете с цитат

здравейте! от известно време искам да кача снимки тук, и все се спирам, но няма смисъл така, нали? как да разбера какво мислят хората, ако не им ги покажа :) ...спрях се на 3 съвсем различни серии, за разнообразие. моля за коментари :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Manchev

МнениеПуснато на: Вто Дек 29, 2009 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Още ти е много рано. За критика не става и дума защото нещата са съвсем сурови, безидейни и технически зле изпълнени. Казвам го с добро чувство, да не се обидиш. ;)
Върнете се в началото
mademoiselle

МнениеПуснато на: Вто Дек 29, 2009 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм се обидила, споко, аз знам че имам много какво да науча. безидейни не са, явно не съм предала достатъчно добре което съм искала... нищо, пак ще се видим :P ... извън темата - 200 човека видяли снимките и само един коментар?! толкова ли сте единодушни?
Върнете се в началото
mademoiselle

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i`m baack... с по-нови снимки, как ви се струват?

снимка за паспорт

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 12:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами... не стават. :/
BORSP

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Моля, имай предвид, че от фотография разбирам колкото и от анатомията на пингвина :) И все пак: определено последните на са безидейни на мен.

Технически обаче (кое/как) не мога да те посъветвам нищо :( Дано да имаш късмет някой, който е наясно (и едновременно да е решил да свърши едно добро дело за деня) да реши да пише в темата ти.
Върнете се в началото
mademoiselle

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BORSP - благораря :)
sumo - е, що не стават, де, кажи ми... знам, че при почти всяко представяне казвате, ти или другите, едни подобни неща, ма на мен ми е трудно да преценя, когато става ? за моите снимки...
Върнете се в началото
tsura

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 4:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

В снимките ти има идея вижда се че търсиш някакви интересни неща, но си мисля че това което показваш е далече от художествената фотография.
По-добре си избери една тема и работи само върху нея опитай се да навлезнеш по на дълбоко в нещата.

П.П. аз нищо не разбирам от фотография :D така че не приемай думите ми на сериозно
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети