Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mademoiselle
|
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 11:26 pm Заглавие: представяне фото mademoiselle |
|
|
здравейте! от известно време искам да кача снимки тук, и все се спирам, но няма смисъл така, нали? как да разбера какво мислят хората, ако не им ги покажа :) ...спрях се на 3 съвсем различни серии, за разнообразие. моля за коментари :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Вто Дек 29, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
Още ти е много рано. За критика не става и дума защото нещата са съвсем сурови, безидейни и технически зле изпълнени. Казвам го с добро чувство, да не се обидиш. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mademoiselle
|
Пуснато на: Вто Дек 29, 2009 6:14 pm Заглавие: |
|
|
не съм се обидила, споко, аз знам че имам много какво да науча. безидейни не са, явно не съм предала достатъчно добре което съм искала... нищо, пак ще се видим :P ... извън темата - 200 човека видяли снимките и само един коментар?! толкова ли сте единодушни? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mademoiselle
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 12:27 am Заглавие: |
|
|
i`m baack... с по-нови снимки, как ви се струват?
снимка за паспорт
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 12:48 am Заглавие: |
|
|
Ами... не стават. :/ _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 1:00 am Заглавие: |
|
|
Моля, имай предвид, че от фотография разбирам колкото и от анатомията на пингвина :) И все пак: определено последните на са безидейни на мен.
Технически обаче (кое/как) не мога да те посъветвам нищо :( Дано да имаш късмет някой, който е наясно (и едновременно да е решил да свърши едно добро дело за деня) да реши да пише в темата ти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mademoiselle
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 2:09 am Заглавие: |
|
|
BORSP - благораря :)
sumo - е, що не стават, де, кажи ми... знам, че при почти всяко представяне казвате, ти или другите, едни подобни неща, ма на мен ми е трудно да преценя, когато става ? за моите снимки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 4:56 am Заглавие: |
|
|
В снимките ти има идея вижда се че търсиш някакви интересни неща, но си мисля че това което показваш е далече от художествената фотография.
По-добре си избери една тема и работи само върху нея опитай се да навлезнеш по на дълбоко в нещата.
П.П. аз нищо не разбирам от фотография :D така че не приемай думите ми на сериозно _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|