Graphilla.com :: Преглед на тема - Бебешка тема

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Бебешка тема

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DeyanStefanov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 3:15 am    Заглавие: Бебешка тема Отговорете с цитат

Понятието 'семеен албум' придоби ново значение за мен преди седем месеца и от тогава снимам сина си ежедневно 'snapshot' style - пюрета, разходки, рев и т.н, но въпреки това от време на време правим и по някоя фотосесия с идеята за wall-worthy снимка. много ще се радвам да разбера от външни наблюдатели дали се получило поне малко. :) снимането за истинския семеен албум не е лесно, ама никак.

тези, които имат опит със снимането на дребосъци - ще се радвам да споделим опит и идеи. досега не съм го блещил със светкавици, та показаните са на прозорец. за да отворя дискусията: най-доброто време за бебе фотосесия - след следобедния сън преди да е огладнял. :)

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 4:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Respect, много настроение има в тези кадри!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hristov2256

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 5:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Жестоки! Много готин!
remo.daut

Местожителство: New Jersey,US

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Da , mnogo sa hubavi :)

Sashto i na men mi e interesno poneje mislq da se zahvana s family and wedding photography, interesno mi e i sashto za oborudvane , kakvo shte mi e neobhodimo za podobni snimki :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ръчичката е велика
dechobek

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първата е супер, прилича ми на слонско хоботче :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кеф! :)
georgi stoyanov

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Апр 07, 2010 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз скромно да се отчета с моите племеннички, а първият кадър с ръчичката е много много въздействащ :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DeyanStefanov

МнениеПуснато на: Сря Апр 07, 2010 5:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря на всички :)
кадърът с ръчичката отне около 5-10 мин. и мама, дядо и баба като помощници и ясна визия преди да почнем. та като втори съвет към всички, които мислят да се пробват с бебе фотография - трябва ясен план какво искате преди да се започне със щракането, което според мен не е задължително с по-възрастните модели... а и бързи асистенти :)

ремо.даут - не знам за техника. аз имам един единствен обектив 50мм на 1.8 и D90. :)

георги - много са сладки племенниците! :) бих казал, че са добре уловени моменти, но се надявах на споделен опит за композирани неща въпреки, че 'откраднатите' снимки са най-мили за родителите.

тетрис ме пита за втората снимка на лични: още не можеше да седи сам седнал та трябваше да избегнем неизменния родител-фон, който го държи на снимките - как: майка му е легнала на пода и го придържа седнал върху корема си. прозореца е фронтално и отгоре (аз съм на новото на мъника, клекнал под прозореца). светлината от прозореца се вижда в очите, а сянката под брадичката дава долу горе представа колко е високо източника. фона е огледало, което е на отсрещната стена и отразява светлината от прозореца (също е осветено и странично от прозорец на другата стена). ох май това е най-дългото неразбрано обяснение за снимка. лол.

още една от тогава... според мен, лигата на долната устна е завършващия елемент. :)

ecobo

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Апр 08, 2010 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Те го моят дзвер по времето, когато беше почти бебе. Сега е вече на цели 3 години и половина

DeyanStefanov

МнениеПуснато на: Чет Апр 08, 2010 2:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

невероятна! от любопитство... на пералнята ли е облегнат "дзвера"? :)
много ми харесва цветово как се връзва дрехата с шкафовете отзад. :)
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Чет Апр 08, 2010 3:54 am    Заглавие: Re: Бебешка тема Отговорете с цитат

Първия кадър с ръчичката е фантазия! :)))))

DeyanStefanov написа:
Понятието 'семеен албум' придоби ново значение за мен...

Аз от три години съм така :)))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети