Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 3:15 am Заглавие: Бебешка тема |
|
|
Понятието 'семеен албум' придоби ново значение за мен преди седем месеца и от тогава снимам сина си ежедневно 'snapshot' style - пюрета, разходки, рев и т.н, но въпреки това от време на време правим и по някоя фотосесия с идеята за wall-worthy снимка. много ще се радвам да разбера от външни наблюдатели дали се получило поне малко. :) снимането за истинския семеен албум не е лесно, ама никак.
тези, които имат опит със снимането на дребосъци - ще се радвам да споделим опит и идеи. досега не съм го блещил със светкавици, та показаните са на прозорец. за да отворя дискусията: най-доброто време за бебе фотосесия - след следобедния сън преди да е огладнял. :)
 _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 4:35 am Заглавие: |
|
|
Respect, много настроение има в тези кадри! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 5:28 am Заглавие: |
|
|
Жестоки! Много готин! _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
remo.daut

Регистриран на: 09 Фев 2009 Мнения: 127 Местожителство: New Jersey,US
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:11 am Заглавие: |
|
|
Da , mnogo sa hubavi :)
Sashto i na men mi e interesno poneje mislq da se zahvana s family and wedding photography, interesno mi e i sashto za oborudvane , kakvo shte mi e neobhodimo za podobni snimki :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:14 am Заглавие: |
|
|
Ръчичката е велика _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dechobek
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 1:14 pm Заглавие: |
|
|
първата е супер, прилича ми на слонско хоботче :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Кеф! :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi stoyanov

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 2:25 am Заглавие: |
|
|
и аз скромно да се отчета с моите племеннички, а първият кадър с ръчичката е много много въздействащ :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 5:29 am Заглавие: |
|
|
благодаря на всички :)
кадърът с ръчичката отне около 5-10 мин. и мама, дядо и баба като помощници и ясна визия преди да почнем. та като втори съвет към всички, които мислят да се пробват с бебе фотография - трябва ясен план какво искате преди да се започне със щракането, което според мен не е задължително с по-възрастните модели... а и бързи асистенти :)
ремо.даут - не знам за техника. аз имам един единствен обектив 50мм на 1.8 и D90. :)
георги - много са сладки племенниците! :) бих казал, че са добре уловени моменти, но се надявах на споделен опит за композирани неща въпреки, че 'откраднатите' снимки са най-мили за родителите.
тетрис ме пита за втората снимка на лични: още не можеше да седи сам седнал та трябваше да избегнем неизменния родител-фон, който го държи на снимките - как: майка му е легнала на пода и го придържа седнал върху корема си. прозореца е фронтално и отгоре (аз съм на новото на мъника, клекнал под прозореца). светлината от прозореца се вижда в очите, а сянката под брадичката дава долу горе представа колко е високо източника. фона е огледало, което е на отсрещната стена и отразява светлината от прозореца (също е осветено и странично от прозорец на другата стена). ох май това е най-дългото неразбрано обяснение за снимка. лол.
още една от тогава... според мен, лигата на долната устна е завършващия елемент. :)
 _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 2:36 am Заглавие: |
|
|
невероятна! от любопитство... на пералнята ли е облегнат "дзвера"? :)
много ми харесва цветово как се връзва дрехата с шкафовете отзад. :) _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 3:54 am Заглавие: Re: Бебешка тема |
|
|
Първия кадър с ръчичката е фантазия! :)))))
DeyanStefanov написа: | Понятието 'семеен албум' придоби ново значение за мен... |
Аз от три години съм така :))))) _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|