Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tetris

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 9:17 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 9:44 pm Заглавие: |
|
|
първия портрет ми харесва! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 1:43 am Заглавие: |
|
|
На мен и вторият ми допада. Третият нещо обработката ли... цветовете ли... ама има нещо нередно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 1:53 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | На мен и вторият ми допада. Третият нещо обработката ли... цветовете ли... ама има нещо нередно. |
_________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tetris

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 4:19 am Заглавие: |
|
|
малко пролетни...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 3:31 pm Заглавие: |
|
|
приятни са... но предната ти серия е по-добра.
тези са доста "позьорски" (no offense) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emmsky
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Привет,
аз с малко критика ще се включа. Надявам се да ти бъде полезна.
На първата снимка - две основни неща: очите и ръката.
Очите си ги закарал много в ляво, при което едното е потънало всянката, а от двете е останало предимно бялото.
Относно ръката, това определено не е мястото за нея - скриваш усните, скриваш лицето, седи неестествено...
Като цяло, самата поза е малко крива, но на първо време може да следиш за тези неща. Примерно, ако ръката не беше там, девойката щеше да има възможност да завърти повече главата си към теб, което би решило проблема с очите.
Втората - нещо куца в обработката със шарпа и локалния контраст. Не съм много сигурен, какво точно. Предполагам, че някой друг ще ти каже.
Проблема с очите остава.
И при двете забелязвам проблем с композицията. Както на цялостния кадър, така и на самия портрет.
Търси някакво раздвижване. Сменяй ракурса. Пробвай различни разчупени пози. Следи лицето - какво се случва с него при различна светлина, ракурс, настроение, поза... Коя би била най-подходящата комбинация за съответното лице?....
Надявам се, да съм ти дал някакви отправни точки, с които да продължиш ;) _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tetris

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Винаги критиката е полезна.. То и аз не си ги харесвам на 100 процента и иксах да вида какво ще ми кажете, че куца... такаче се радвам за отделените редове.. щото на последък съм в творчески застой |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз не съм от портрето-знаещите-и-можещите, но ще си позволя малък коментар относно цветовете и стайлинга. Лака е много активен и е в съвсем друга гама от останалите цветове, а бретона скрива очите наполовина, а нали те били важните.
Предните наистина бяха по-добри. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|