Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Апр 10, 2010 8:59 pm Заглавие: Eurovision 2010 |
|
|
Тази година се възлагат много надежди на новата "авторска песен" и клип на Миро, която да изтрие срама ни от миналата година. Но дали ще се случи това или някой случайно ще чуе Roger Sanchez Feat. Lisa Pure преди това.... _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Съб Апр 10, 2010 9:31 pm Заглавие: |
|
|
А каква е връзката между двете песни? Аз нещо не мога да зацепя, ама може и да е защото от три седмици насам само саундтрака на How to Train Your Dragon ми кънти в главата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Апр 10, 2010 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Ами надявам се и в "Евровизия" да не открият приликата, за да не ни дисквалифицират много грубо :) _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 10:20 am Заглавие: |
|
|
Едва ли, гласа ми се струва, че е различен... :)
Ама то при тоя род задушевни сладникави песни с лежерен диско ритъм си мисля, че е същото като при логата. Едва ли някой не го е измислил преди теб. :)
Иначе това Евровизията много странно нещо. Направо се чудя, че съществува. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Според мен двете песни просто си приличат. Трудно може да се говори за крадене в случая. А, да, и българската е доста глупава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 3:48 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: |
Иначе това Евровизията много странно нещо. Направо се чудя, че съществува. |
Съгласен... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 6:03 pm Заглавие: |
|
|
:D:D:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 6:15 pm Заглавие: |
|
|
абе нещо се бъгна като поствах линка и затова станаха 3 поста. Но и там няма едит, та така :)
Иначе относно приликата не е нужно да е 100% същото, за да се води кражба. И не е проблем да взаимстваш творейки песен, но проблема е че Евровизия е конкурс за песен на дадена държава и верочтноста за поредна година да станем за смях е огромна. Иначе когато чух песента на Миро и особено като видях клипа, много се зарадвах, че ще участваме с такова парче, но вчера съвсем случайно попаднах на това.... Силно се надявам аз да съм в грешка и всичко да е наред. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 7:25 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | ... проблема е че Евровизия е конкурс за песен на дадена държава и верочтноста за поредна година да станем за смях е огромна. |
Ъм, таковата... ние не участваме ли на тоя конкурс като "comic relief" по принцип? Аз отдавна вече не следя какво се случва там, но с някакво подобно впечатление съм останал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Е не е точно така. Елица и Стунджи ни донесоха 5-то място все пак преди няколко години. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Спомням си много добре. Аз също им симпатизирах, но все си мисля, че те отидоха там в следствие на някакво объркване от страна на организаторите. За мен типичната българска песен на Евровизия звучи така:
Цитат: | ♫ Джиджеееплйееееешчйекмйеееааауееееяаааа... ♫ |
Това повторено 114 пъти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Според по-запознати от мен, аз съм в грешка. Оказва се че по изискванията за еднакви тактове, това не отговаря и всичко си е тип топ. Sorry че бях такъв гъз, ама ко да се прави. Песента си е читава и пожелавам успех на човека с участието. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|