Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 4:32 pm Заглавие: Подвързване на стари книги! нийддд! |
|
|
Здрасти!
Някой има ли представа къде в София мога да дам една от любимите си книги за подвързване? Някъде където могат наистина да свъшат тая работа като хората...
Мерси предварително! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 5:15 pm Заглавие: Re: Подвързване на стари книги! нийддд! |
|
|
DR2 написа: | Здрасти!
Някой има ли представа къде в София мога да дам една от любимите си книги за подвързване? Някъде където могат наистина да свъшат тая работа като хората...
Мерси предварително! |
можеш да се обърнеш към коя да е печатница. препоръчвам ти обаче или принт бг или лито балкан. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично си ги правя сам.
Нужните неща:
1 бр. Акумулаторен винтоверт
1 бр. Бургия за метал/дърво 0,5-0,7 мм
1 макара дебел обущарски конец
1 бр. голяма игла за шиене - губерка
1 туба лепило за хартия - препоръчвам UHU
1 туба лепило от типа Хелметекс /трябва да е еластично след изсъхване/
1/2 кв.м. тензух
1/2 кв.м. пореста хартия /рециклираната върши работа, аз лично ползвам бакалска/
1 бр. Дъска за рязане с дръжка
1 бр. Макетен нож
1 бр. Ножица
30 мин. време за книга, при отделяне на нужното внимание
------------------------------------------
Така запазваш оригиналната корица и ти е кеф, че сам си си го направил. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 5:22 pm Заглавие: Re: Подвързване на стари книги! нийддд! |
|
|
жапанкъ написа: |
можеш да се обърнеш към коя да е печатница. препоръчвам ти обаче или принт бг или лито балкан. |
Някой бърка печатницата с книговезницата... да не говорим, че през 2010 кноговезките дейност са напълно автоматични и няма 30 лели с четки и буркани туткал. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Стефо ти си оправен мъж.. тебе която и булка те земе няма да пропищи...
мене малко ми пречат ръцете! да не говорим че половината неща ги нямам под ръка за които говориш:/ _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:01 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Стефо ти си оправен мъж.. тебе която и булка те земе няма да пропищи...
мене малко ми пречат ръцете! да не говорим че половината неща ги нямам под ръка за които говориш:/ |
е да, ама той знае как стават нещата и явно има нужния опит - що не го помолиш да ти хелпне в случая? лъфхейт, дуд - помогни на др2, глей къф си. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Ми съмневам се да има деистваща книговезница... разпитай по Антикварните книжарници, може някой дядо да го прави това в мазето си.
В краен случай, ако не става дума за 100 книги, може и аз да ти ги направя в някоя дъждовна събота.
Гадното е, че при книгите издадени след 1990-та, полето от към набора не е според стандарта... по тясно е, явно пестят хартия гадините и пришиването не става... трябва да се лепи, за таз работа се ползват стяги, с каквито аз не разполагам. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Нямаше ли една книговезница на бул. "Левски" в края му от към НДК? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Има няколко в София _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:49 pm Заглавие: |
|
|
и още поне толкова в останалата част на България... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 7:00 pm Заглавие: |
|
|
мерси на всички отзовали се... мисля да питам при тези Венс-7... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че гледах нещо такова и изглеждаше добре /в сми имаха много работа/ по Евлоги Георгиев почти до Орлов мост. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 8:28 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | и още поне толкова в останалата част на България... |
Сори, Ноксе
Не е излязла вторарата част от съобщението
та няколко са в София.
Едната е тази която Сами посочи - от Орлов мост по канала посока Военната академия. Почти след спирката на автобуса се намира
Друга такава на кръстовището на Драган Цанков и Г.М. Димитров. Намира се в блоковете от страната метрото - като идваш по Драган цанков от Интерпред - в дясно в локалното платно - мисля че се влиза по Н. Хайтов
За тези двете знам, точно къде се намират. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 8:31 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Стефо ти си оправен мъж.. тебе която и булка те земе няма да пропищи...
мене малко ми пречат ръцете! да не говорим че половината неща ги нямам под ръка за които говориш:/ |
па една бутилка вино докат изпиете, чичо ти ще я направи книгата - ский, че едва ли не ти предложи :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 8:36 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | DR2 написа: | Стефо ти си оправен мъж.. тебе която и булка те земе няма да пропищи...
па една бутилка вино докат изпиете, чичо ти ще я направи книгата - ский, че едва ли не ти предложи :))) |
Аз имам стяги - мога да ги донеса да не спъваме процеса;-))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
easyman

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 4:37 am Заглавие: |
|
|
Ателие Аксамит (непосредсвено до SkyCity Mall) - http://www.atelieraxamit.hit.bg/ , сайта им е невзрачен, но си знаят работата! _________________ God is a DJ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|