Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:50 pm Заглавие: сайт за ваучери |
|
|
WIP та критиката е добре дошла :)
 _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 12:57 am Заглавие: |
|
|
Допада ми - изчистено и ще върши работата. Само няколко въпросчета имам. Първото е за иконките въпроси горе, placeholder ли са или така са предвидени? Защото седят малко странно. Другото е, че така лично аз не мога да се ориентирам кои полета ще функционират като линкове. Главната ти навигация е синя, долу мисля, че има полета които са сини, но не функционират като линкове (или се бъркам?), но пък имаш и сиви линкове с underline (бих ги оставил само за футъра), както и листинга с Donate to Charities оранжавожълтите категории линкове ли ще са или просто листинг? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 1:02 am Заглавие: |
|
|
дам, все едно от 5 сайта има линкове в момента... Иконките не са ок така на различни разстояния, ще ги интегрирам по някакъв др начин. И тия къстъм фонтове си отиват заедно с подчертавенто на линковете, мн картинки ще се съберат.
мерси:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 1:54 am Заглавие: |
|
|
Като цяло прекалено сивее. Сив бекграунд, бяла подложка, отгоре сиви блокове. Последните са ненужни, съдържанието в по-голямата си част спокойно може да легне на бялата подложка.
Горе:
- сега има 3 вида бутони: в навигацията са едни, заглавията на подразделите други, за детайлите трети;
- стрелките означаващи падащите менюта в навигацията за момента са почти невидими;
- търсачката бих потърсил начин да я преместя в дясно.
В средата:
- за индикация на текущ раздел бих ползвал синьото оцветяване от навигацията;
- първото изречение в "about" бокса бих го направил 20 пк, а и лийдинга на останалият текст бих го увеличил;
- опитай да нагласиш количката с курсора така, че бутона за "Join" да следва логично след нея;
- заглавията на отделните подраздели могат да са по-тъмни и/или по-дебели;
В момента имаш 4 нива на контента:
1) ляв голям блок - десен малък блок
2) ляв малък блок - дясен голям блок
3) ляв голям блок - десен малък блок
4) ляв, среден и дясен еднакви блокове
Бих ги унифицирал "ляв голям блок - десен малък блок" първите 3.
Долу:
футъра бих му изтеглил лявото начало на една линия с големия бял блок отгоре. така ще се върже вертикално с 4-тия блок от контента. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 3:52 am Заглавие: |
|
|
няма въздух |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 12:38 am Заглавие: |
|
|
:) Ние всички сме създания на светлината, zka, затуй и на там се стремим. Бялото за бекграунд дърпа категорично повече от сивите блокове на съдържанието.
Другото е твърде шарено за мене, ама па щом го харесват - здраве да е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chester

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 5:23 am Заглавие: |
|
|
На пръв поглед елементите изглеждат добре, но на мен лично ми идват в повечко. Мисля, че имаш много активнi зони в layout-а. Може би такова е било заданието и клиента това е искал, но според мен крайния потребител ще бъде доста объркан и трудно ще се ориентира кое къде е. _________________ RelationshipGames in Facebook |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 7:59 am Заглавие: |
|
|
лек едит.
BORSP, верно сивееше, и клиента това каза. Той иска повече сини и оранж, с този едит мисля че е една идея по-добре. Уеднаквих донякъде линк бутоните. Стрелките малко ги промених, но май и това не е вариант, просто незнам къде да ги бутна в момента, клиента държи на иконки в менюто. Търсачката логично би следвало да е вдясно, но пък там още по-логично ми идват tweeter и fb иконките.
За блоковете, не е ли по-добре да има такова разместване? Иначе ще стане съвсем на колонки, скучно.
Футъра го поразместих, с подравняване вляво доста място се отваря между трите секции.
Пиперков, съгласен, че е понаблъскано. Ще помисля откъде да открадна бяло.
Chester, с тази гама сега по ок ли ?
|
Върнете се в началото |
|
 |
chester

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 10:26 am Заглавие: |
|
|
Защо не махнеш подложката под горния банер, някакси не ми седи както си я направил сега |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 11:07 am Заглавие: |
|
|
Хубаво е станало! :)
Аз бих махнал стрелките от менюто горе... всичките са ти дропдаун така че няма да е супер изненада за потребителя.
Ето ти и 3 много, много, много дребни лифта на елементи как бих ги направил аз.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Ицо, бях ги забравил тия дивайдъри. След корекциите от страна на клиента доби някакъв такъв вид, май нещо такова ще е финалното, има още тук там разбутани пиксели но ще ги оправя. Имам още много работа навътре, ще пускам тук ако излизат въпроси.
Мерси на всички за коментарите, от полза са като зациклиш върху екрана.
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 5:35 pm Заглавие: |
|
|
а защо не пробваш да подравниш хедърите на панелите в ляво, както е във футъра?
бтв, главната навигация още не е добре - иконките са тотално неразбрани, а комбинацията иконка-дебел текст-стрелкичка в този си вид е доста сбръчкана и нагърчена _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|