Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Ехааааааааааа, много радват! Страхотна ще стане :)))) _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
выигpавшему достается смеpть! ...вам очень
повезло, что вы пpоигpали. Пpоигpывайте
всегда - таков мой совет..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:38 pm Заглавие: |
|
|
остави моливните рисунки и не се занимавай да повтаряш нищо с туш или комп.. в молива има уюта необходим за тази история. поне за мен. просто оправи чернотата на контура да е на 100% - когато сканираш, и ще е съвсем ок. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 1:58 am Заглавие: |
|
|
Пипи, мила, страхотни, и ми напомни за ТРИМАТА ОТ ПРОСТОКВАШИНО _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 2:17 am Заглавие: |
|
|
чудесни са!драснах ти едно лично:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2010 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Много са приятни илюстрациите. Може ли да покажеш някакъв разтвор за да видим как е подреден текста... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2010 4:14 pm Заглавие: |
|
|
По повод разтворите, Пипи, имаш ЛС :))) _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2010 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Хм! Странно! Мейл ти пратих. _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2010 7:14 pm Заглавие: |
|
|
пипи пробвай с десатурейтнати текстури.. на едно две места се вижда че си вмъкнала... може да освежи повече _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 12:34 am Заглавие: |
|
|
Според мен са супер - особено като се налее и текста, контраста ще е страхотен. Относно печата, wicky, напоследък не е много блед :)))) Тенденцията в момента е обратната (демек в яко пресилване) и искрено се надявам в скоро време да се налучка златната среда :))))
Отново, pipi, адмирации! Книжката ще стане суперска :))) _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 3:03 am Заглавие: |
|
|
мнол са приятни дуде,
само дето нещо им липсва. може би този налят компютърно цвят е това, което ме дразни. убива уюта и ги прави стерилни. ако държиш да е флат, сложи грейн в него примерно..
като ти казах `ползвай текстури` - имах предвид да си поиграеш да ги налепиш като колаж, в самите картинки. с лепилце. и също така, предполагам, че ако го направиш акварелно това тониране в сиво ще стане вълшебно. но имайки предвид кинтите - от теб зависи какво още си готова да дадеш от себе си в тези рисунки. според мен, моеш да теглиш майна на символичните пари и да ги избараш като за малките шушльовци - демек, яко и за квито пари дойдат.
в крайна сметка, когато човек купува книжка с картинки не му пука за какви пари са правени картинките, а просто седи и им се радва. понякога толкова, че белязват живота му с определено вдъхновение и специално усещане. даже, седи и си отваря книжката честичко - за да се зареди.
финансово - картинките пък продават повече, отколкото текста. всми, ненам дали си се разбирала за проценти от печалбата, но ако си - имаш личен интерес от това да се продават, а не да залежат по сергии и книжарници. ако нямаш.. еми, ти решаваш дали да си добър търговец или добър художник.
друг статистически фактор е това, че когато направиш нещо яко, в графила веднага се изсипват поне 20 положителни поста за нула време. когато е средно ниво са до 4-5 макс. когато не стаа 1-2. ако стане скандал стават 40, но това е друга тема ;) имам предвид, че ако ги трогнеш, хората отделят от времето си да се спрат в забързаното ежедневие и да драснат две думи с признание. в този случай - с тези картинки, имаш 3 поста за 8 часа (достатъчно време за коментари). плюс моя 4. тоест, нещо липсва. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 3:35 am Заглавие: |
|
|
това което липсва според мен е да ги покажеш с налят вътре текст, защото по друг начин се възприемат като са в лейаут, иначе аз се опитвам да си го преставя с текст и мисля че би седяло много прилично.
Кефят ме много и тва за текстурите дето казвате, може и без тях, може и с тях, зависи си.Браво за илюстрациите. _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 12:39 pm Заглавие: |
|
|
като оставим финансовата страна на въпроса, срока е до края на месеца, а ходя и на бачкане, да не говорим за три годишния немирник в къщи, тъй че за акварел подозирам време няма да има, нито за изрязване и лепене на текстури, искаше ми се, но няма как, сега ще боря корицата и накрая ще ги пусна всичките с текста вече, той Импланта ме навива и шрифт да пиша, ама вече не знам как ще сколасам със всичко. _________________ Илюстратор на свободна практика.
http://www.shop.pipilota.com
http://www.behance.net/pipillotte
https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts
http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rolund_het
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2010 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Pipi, илюстрациите са си добре.Според мен само ако клиента иска промяна някъде трябва да поправяш.Къщата в последната е много приятна! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2010 5:11 pm Заглавие: |
|
|
и на мен ми харесват така както са си:)
хубаво би било с цвят, ама пък като неможе- неможе _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|