Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 2:05 am Заглавие: Angry bust |
|
|
Онзи щурия Цеко се сцепи да пуска нечовещинки и сега ме е малко срам да пускам и аз, най-вече че това ми е първи модел в Zbrush. Рендван и текстуриран във Фотошоп. Мързела, който ме е налегнал да науча как става в Zbrush е доста голям! :)
- оригиналния файл по който съм мазал за да стане онова горното
- и един майтап
 _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 3:00 am Заглавие: |
|
|
tsura написа: | Добре е тръгнал става, само че повече го боли отколкото е ядосан. |
Tолкова е ядосан, че чак го боли. :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 3:02 am Заглавие: |
|
|
[Добре е тръгнал става, само че повече го боли отколкото е ядосан]
Незнам човек,аз па помна някога когато се боксирах че като извадеха тоя поглед,ставаше наи напечено :D
Супер е мене мн ме кефи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 1:11 pm Заглавие: |
|
|
мн добро начало Мироне , намръщи го още само _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Мерси хора, все още не съм така уверен със софтуера и много се чудех с изражението как да бъде затова не е станало баш такова каквото съм имал в предвид. Обаче не мисля да го пипам повече. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 5:39 pm Заглавие: |
|
|
вероятно проблема може да се фиксне с леко притваряне на очите му, особенно откъм вътрешната им страна. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Мики bustа все едно ми вика "This is Spartaa!":)
Не бе верно да не е фен арт на 300, иначе е много як само му свий очите леко и ще е перфе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2010 10:00 pm Заглавие: |
|
|
bein написа: | Мики bustа все едно ми вика "This is Spartaa!":)
Не бе верно да не е фен арт на 300, иначе е много як само му свий очите леко и ще е перфе! |
Мерси братле! Иначе не е фен арт, просто докато го моделирах се чудех дали да говори, дали да реве. Сигурно си прав и ти за очите, но ще го коригирам като отмине малко време, за да мога да преценя какво да оправя. Толкова много го гледах, че в момента всичко ми се слива. :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|