Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 12:11 am Заглавие: благодаря |
|
|
искам да благодаря за това че ми показахте че съм нещастен гъз.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 12:27 am Заглавие: |
|
|
Не ти ли омръзна да си дършиш главата в гъза? Вече разбрахме че си йога, сега дай да видим с какво се представяш, че става досадно!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 12:29 am Заглавие: |
|
|
нямам намерение да се представям, щом първия път не се е получило значи значи съм некадърен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 1:16 am Заглавие: |
|
|
кажи за последствията |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 2:48 am Заглавие: |
|
|
и btw asenmiri6e НЕ Е Ярослав Кузмин :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 3:39 am Заглавие: |
|
|
хора, аре вече да спрете с тия дребни злобарщини. и едните - и другите. графила е просто един форум, където кесим като стари баби и има някаква такава една измислена система за разпределяне на хората по висота на таланта. за да е по-интересно. ама, айде да не коментирам. ясно е, че тия с правата са талантливи, другите явно са някаква втора ръка хора... поне, през повечето време тук. което си е някаква криворазбрана система, ама карай... нищо няма да се промени. пък и - не това е важно в момента.
дайте да не си скапваме кесенето един на друг, дайте да се спира вече с тая агресия и засукани обидни лафове, кой от кой по-цветист и сочен.
ясно е, че никой на никого няма да се извини. не е ясно и дали е нужно, но пък не пречи. и не е толкова трудно. асенмирише обиди толкова хора, че отдавна вече, колкото и да е бил обиден или ядосан нещата са се изравнили.. до такава степен, че на никого не му пука кой какво казва. никой няма да се промени, няма да си смени манталитета, нищо няма да се промени.
а мен ме дразни, че хора, които рисуват са се хванали да се обиждат заради това, че някой казал на някого че не е толкова велик като него.. рисуването всеки го може - някои по-добре от другите, някои по-зле. ама е за кеф - основно. всеки се ражда с това. това, че някой си го е превърнал в конкурентна среда е грешка. въобще, цялата идея за тия нападки - кой бил дебел, кой гризен, кой некадърен е толкова изкривена и противна, че не е истина просто. тотално обратно на идеята да се сътворява нещо красиво или просто от душа правено.
асенмирише, искрено ти се извинявам от името на всички, които сме те засегнали - малко или много. никой друг няма да ти го каже, никой няма и да го помисли за нужно, но явно има нужда, щом те кара да си на нокти от толкова дълго време.
моля те, спри да нажежаваш и провокираш обстановката тук, спри да обиждаш лично веси по отделно. независимо дали си прав или не е тотално ненужно, невъзпитано, развалящо впечатлението за теб самият. от което пък, никой няма да си каже, че е грешка че не са те приели като свой човек.
цялото това писане на обиди - от всички - води до изобличаване кой колко струва като човек тук - в графила - дали ти, аз или друг. работата, още в началото стана грозна и няма да стане по-добре с нещо. всеки форум си е един малък биг брадър - нормално е, и по-добре няма да стане.
асенмирише - то пък, и теб не те разбирам - как те храни с положителна енергия това да обиждаш, ругаеш и да търсиш и вадиш кусури на всеки един юзър? всми, мен такива неща са ми противни и безмислени, не ме зареждат с нищо готино, не се чувствам отмъстена или по-щастлива. как можеш собственоръчно да се излагаш на тая омраза, която провокираш ежедневно тук? това си е някаква странна форма на мазохизъм. тотално безмислено. мен това, би ме отровило отвътре.
не че съм в графила постоянно. обикновено влезам веднъж на ден, но всеки следващ негативен коментар, написан тук ме трови по малко ежедневно. а и аз съм тъпа овца, не мога да спра да чета, защото човек все гледа там, където става катастрофата или побоя. някак, така сме устроени, че не можем просто да подминем без да надникнем.
живота е твърде кратък за да се губи време с такива гадории. да не говорим време, че злините се случват ежедневно на всеки един човек - под една или друга форма. излишно е да ги създаваме самички тия неща. аз поне, искам да се спася, че живота ми е толкова тровен, тровен, тровен в един определен период, че сега всяка една усмивка или нещо хубаво е ценен подарък.
въобще, моята логика е, че човек се ражда и умира. а между тия две неща единственото, което има смисъл не е 42, а това да бъдеш щастлив. планетата ни е устроена така, че това да е възможно - стига да не си го съсипваме самички.
та, моля ви всички - СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ. просто спрете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 12:46 pm Заглавие: |
|
|
20 Km Al Giorno
специален поздрав за жапанкъ и asenmiri6e ::)))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Евала Майки :))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 1:47 pm Заглавие: |
|
|
'бахти драмата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 5:38 pm Заглавие: |
|
|
В никакъв случай не подкрепям действията на "маришештия асен", но не съм и иазненадан, че цялата тая драма се случва именно в този форум.
Тук наистина са много малко хората, които истински се радват на труда на другите и са ужасно много кибиците, които предимно критикуват.
Тук всяка 10-та тема се заключва или се изтрива заради скандали.
Направете нещо като "Б" група на графилата където и не професионално занимаващите се с изкуство да споделят проектите си. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 5:57 pm Заглавие: |
|
|
ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА НИКОЙ !!! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:17 pm Заглавие: |
|
|
не е задължителен ама в представянията обикновено "режат" разни дето нито са от същия раздел, нито имат прекалено качествени работи, ама все пак се изказват супер професионално |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:21 pm Заглавие: |
|
|
Е и какво те бърка това? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:26 pm Заглавие: |
|
|
не ме бърка чак толкова, но всеки от улицата може да каже дали му харесват или не моите неща
този форум обаче не е ли за прота, тогава защо някой от уй-еба-джия казва че тридето на друг "не стаа" или други такива комбинации |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, ама на тебе заплатата ти по-малка ли става от това? И не мислиш ли, че туй нещо не е повод да изпишат твърде много грандозни глупости, клетви и прочие?
Аз примерно, ако някой ми пожелае "...ДА ТИ УМРЕ КОПЕЛЕТО...", ще го намеря и ще му завра главата в собственото му аналното отверстие.
То бива афект, ама айде и малко мисъл да се появява понякога. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Май 03, 2010 7:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Пич това не ти е работа. Защо не си гледаш в своята паница, а все спрягаш другите. Търсиш си някакво извинение или просто силно те гнети факта, че нивото което си мислил, че имаш всъщност тук е силно незадоволително, както и факта, че някой 'уебаджия' може да ти дава оценки. Ами може! Когато става въпрос за вкус и стил, всеки може да изказва мнение и прилага личен критерии. Тогава когато оценката на болшенството от хора, независимо от професионалното им поприще, съвпада би трябвало да си направиш извода сам, вместо да подскачаш и гневиш, като непризнат гении, сънувал, че е дръпнал шлифера на Дедо Господ. Затова те питам с какво се представяш или поне дай линк към предишно твое представяне. Тук не е университет, но за сметка на това, много от юзърите във форума един ден могат да ти плащат заплатата. Така, че си силно заблуден. Това си е абсолютен изпит за ниво, качества и потенциал да направим форума все по добър. Бих ти дал конкретен съвет, но не знам какво можеш..., нали сме анонимни. Като не ти се занимава и форума не ти харесва просто няма какво повече да правиш тук. Ако ли пък не, работи, развивай уменията си и се пробвай пак. :) Ти решаваш дали да си йога или да се изпрашвиш пред предизвикателството да станеш по-добър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 6:54 pm Заглавие: |
|
|
не мисля че бих имал някакъв ползотворен диалог с никого тук, който иска да изтрие темата и всичко |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Може би не точно този път, ама show must go on :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Може би си прав... диалозите, които започват с "...ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НЕЩАСТНИЦИ..." и придължават с "...ДА ТАНЦУВАМ НА ГРОБА НА МАЙКА ТИ..." не са сред най-ползотворните. Незнам защо е така, ама някак си не тръгва добронамерен разговор. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|