Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsura

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Ами почнал е да става :).
Като го позавършиш пусни пак няколко картинки може и малко по-големи като размер, за да се види по- добре. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Ми екстра е даже си се престарал ,аз дрехите в макса ги права като конструкторите с големите квадратни блокове колко да има с какво да се работи.Дрехите в збруша се прават,можеш да пуснеш една снимка с мрежата требва да са ти равномерно разположени полигоните че иначе после може да имаш проблем.
Насваляи яко референции каквито прецениш че ще ти свършат работа за идеята ти и го вкарваи в збруша.
Требваше да почнеш нещо по лесничко см. мисля че си го измисляш тоя а това е доста работа надявам се да го правиш по концепт някакъв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Дам...знам че е по лесно да се "block out" дрехите и после да се пипат в zbrush-a, но ми се искаше да ги моделирам в Maya, и да ги доизкусорявам после.Затова и панталоните са леко като кюнци.А иначе концепта аз си го измислих....които е доста грубичък а останалото го измислях в движение.А иначе за топологията, горе доло се старая да няма триъгълници и многостени...но на някои места съм се примирявал със триъгълници.След някои друг ден ще пусна с мрежата,че трябва да разплета UV-тата за да изкарам мрежата върху модела.Ако някой знае друг начин да каже и ще пусна по-бързо. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
имаш концептуални проблем в модела
най вече бронята която го прави да изглежда на възрастна жена с овиснали гърди... лично мен това ме дразни _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 3:26 am Заглавие: |
|
|
Начи неги мисли много в Maya това съм го изкарал от макса виж колко е просто сичко е квадрат.
Понадоло съм ти дал линк за тия UV-тата не знам какво ги разплиташ аз само цъкам тука едно копче и програмата си ми ги праи ма тва ти нетребва сега човек закво са ти тия UV направи модела хубав па другото му.... немисли за UVта мапове и разни такива,просто го направи да изглежда добре
това е линка с UV тата
http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=082643 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 8:13 am Заглавие: |
|
|
Що се отнася до проблема с концепта е така.Първо моделирах бронята без да имам някакъв референтен модел отдоло и после като сложих и видях,че наистина прилича повече на женска броня.Psyho-Logic като ти гледам модела разбирам колко си прав.Просто в главата ми първата мисъл когато седна да моделирам е да си направя всичко в Maya(защото когато евентуално бачкам по някой проект, все пак ще трябва модел който да е по-сложен и да е по-близък до фромата в концепта),ама явно това ми забавя процеса допълнително.А за UV-тата, искам да ги разплета за да мога да наложа снимката им върху модела и така да пусна рендер-а и да се види мрежата.Обаче виждам,че има и друг път...и ако може да ми кажеш как си пуснал рендера със точките и мрежата. А иначе мерси много за UVMaper-a |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 11:16 pm Заглавие: |
|
|
ми това е в 3макс съм пуснал wireframe просто,после в збруш добавил още полигони и съм направил другото с четките
даи ми скаипа да ти дам един туторял за модел като твоя в мая и збруш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2010 6:15 am Заглавие: |
|
|
Skype-a ми е yanicayanicayanica ....Но иначе ако става дума за този на Gnomon за Charecter Modeling for Production, това го имам и сам го гледал. Ако не е ...пращай ще се радвам да го прегелдам и него. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Съб Май 08, 2010 7:32 am Заглавие: |
|
|
Докато работя над модела пускам и главата на "героя" която направих преди да го почна
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2010 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Е..до тук стигнах.Ако някой иска близък план на някоя част....да каже на коя :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2010 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Що го държите човека още в представяне ? :>
Много гот е започнало да става .. бронята специялно ме кефи на къде върви :}. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 10:24 pm Заглавие: |
|
|
добре е станало |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Благодарско за положителната оценка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 11:38 am Заглавие: |
|
|
Чуден става. Вилкомен от мен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Бронята не е добре по причините които по-горе се казаха.Гащите много си ги намачкал батка и не е много добре както са в момента.
Айде в 3D раздела шси ги опраяш кусурите(тва велкоме да се чете:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Браво Ице....ти се обади. ;)
Бронята навярно ще я променям изцяло...защото вече нещо не ме радва. А иначе панталоните си мисля и да по-обобщя гънките и да махна симетрията защото дразни.Но това ще стане по-нататък,че сега съм се хванал да правя един робот(да се поупражнявам на твърди повърхности). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2010 11:54 am Заглавие: |
|
|
споко за 3Д раздела.... жоро в момента е супер много натоварен и при първа възможност ще го аддне....... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2010 10:39 pm Заглавие: |
|
|
просто панталоните ги фани с няколко базови големи гънки и по тях после ще редиш другите важното е няколко големи и логични
а честито за правата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
okuma_10
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2010 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за одобрението.Ще се видим в 3D-то |
|