Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 4:53 pm Заглавие: Стартира CGart.bg социална мрежа за компютърна графика |
|
|
На 11 май стартира CGART.bg
Социална мрежа за компютърна графика и изкуства
CGArt.bg е уеб проект, посветен на хората, въвлечени и работещи в сферата на компютърната графика и визуални изкуства. Проектът цели да подпомогне социалните и професионалните връзки между начинаещи, студенти, професионалисти и работодатели. Сайтът е ориентиран към широк кръг хора – дизайнери, илюстратори, аниматори, архитекти, ТВ и кино специалисти, създатели на компютърни игри и всички изкушени от компютъра като инструмент на творческата си искра.
Цялото съдържание освен форума ще бъде на български и английски език. Платформата, на която е разработен сайтът, ще позволи добавянето и на други езици в бъдеще, при развитието на проекта.
============================
Това е част от прес съобщението ни, с което обявяваме проекта по който екип от 8 души работи в продължение на 14 месеца. Пълното можете да прочетете от линка най-долу.
Резултата е налице. Предстои ни още много работа, особено по популяризирането му извън България, защото това е мястото, където искаме да представяме работата на толкова много брилянтни български артисти, много от които пишат и в Графила.
Целта на форума ни е да основно да събира материали за сайта, не да измества цялата дискусия от вече установени лидери в отделните области. Вярваме, че има стотици артисти, истории и проекти, които си заслужава да бъдат представяни пред възможно най-широка аудитория.
Благодарим на всички, които ни подкрепят!
Следете ни в социалните мрежи:
http://twitter.com/cgartbg
http://www.facebook.com/cgartbg
------------------------------------------------------------------------------------------
Адрес на съобщението:
http://www.cgart.bg/texts/press_releases/press_release_cgart_2010_05_13.pdf _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Браво! _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Честито!
Имате лек бъг с Кепча картинката, зарежда само една и съща, а като искам да я смени не сменя картинката, но иска нови букви в поленцето :) Погледнете го... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 8:42 am Заглавие: |
|
|
супер инициатива, регистрирах се _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 11:42 am Заглавие: |
|
|
Да! Браво :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Страхотно! Даже и специален раздел за анимация има във форума. =D
Само не можах да разбера, това с "Общите условия за ползването" бъг ли е или тази част от сайта още не е готова =? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2010 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Бравос! Там сме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 2:37 pm Заглавие: Благодарим на всички за пожеланията :) |
|
|
Благодарим на всички за пожеланията :)
С общите условия мисля, че си работи нормално, не знам какво странно виждаш Dash. Моля те сподели конкретно какво те притеснява :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Ееее супер, регистрирах се. Сайта е направен със стилистика близка на f-i design (не казвам че сте гледали от там просто се сетих за тях) любимите ми :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 3:12 pm Заглавие: |
|
|
п.с. рагледах ви сайта (www.despark.com) - ФЕН СЪМ ВИ :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 9:10 am Заглавие: Re: Благодарим на всички за пожеланията :) |
|
|
Nixon написа: | С общите условия мисля, че си работи нормално, не знам какво странно виждаш Dash. Моля те сподели конкретно какво те притеснява :) |
(Във формата за регистрация) "Съгласен съм с Общите условия за ползване на услугите на CGART.bg" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 2:08 pm Заглавие: Re: Благодарим на всички за пожеланията :) |
|
|
Dash написа: | Nixon написа: | С общите условия мисля, че си работи нормално, не знам какво странно виждаш Dash. Моля те сподели конкретно какво те притеснява :) |
(Във формата за регистрация) "Съгласен съм с Общите условия за ползване на услугите на CGART.bg" |
http://www.cgart.bg/help/index/general_info?lang=bg#help_2
Условията за ползване ги има на тази страница. Мислех, че и регистрационната форма препраща към нея, но не е така. Вече ги въведох и ще направя линкове и трябва да въведа текста за защита на данните.
Благодаря за сигнала. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Пзодравление, регестрирах се. При мен поне има едно проблемче ,та да докладвам. Когато се въвежда cv-то ,рождената дата не я запазва след натискане на 'потвърди промяната' :) Ама това е бял кахър :] Успех с проекта. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2010 8:48 pm Заглавие: ммм |
|
|
Deskov написа: | Пзодравление, регестрирах се. При мен поне има едно проблемче ,та да докладвам. Когато се въвежда cv-то ,рождената дата не я запазва след натискане на 'потвърди промяната' :) Ама това е бял кахър :] Успех с проекта. |
Благодаря за пожеланията :)
не успях да намеря такъв проблем, ползвам Firefox. Имаме известни проблеми с IE и Opera, но не мисля че това може да е от тях.... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|