Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | ...вдига ръка - аз имам на попа ICQ- то...) /гледа с ангелски поглед и често примигва/..... |
Имаш таратанци :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 5:46 pm Заглавие: |
|
|
ааааа
то сега са пости - МОлитви, леб, вудъ, безсех, безалкохол, без мрувки
значи Спасер си си ОК
Попа е зает - иначе казано ДО НОТ ДИСТЪРБ - со има света рабта за вършене и нема да тругне да са занимава с теб . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 5:47 pm Заглавие: |
|
|
E koy go ima towa zawetno ICQ? Mozhe bi nyakoe ot momichetata, mmm? Ili puk znae li chowek http://www.foxnews.com/story/0,2933,93866,00.html ,a?
Ama ya po-dobre da si mulcha, che pak shte zagazya pred dobriya Dyado Pop i pak shte me muchi suwestta. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | spacer написа: |
А, аус, аз не съм чул някой да се е похвалил да има на попа Кюто! Тия работи, на колене пред олтара ще да се правят.... само трябва да се оглеждаш през рамо да не стане сакатлък, че знаеш ли. |
...вдига ръка - аз имам на попа ICQ- то...) /гледа с ангелски поглед и често примигва/..... |
A az imam na Gospod GSM-a. Taman shtqh da ti predlozha da gi menkame i eto kakwo me swetnaha:
Morgoth: 17:49 toi e vyzduhyt, koito dishame, trevata, po koiato hodim, hliabyt, koito iadem... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 7:03 pm Заглавие: Въх, Morgoth.e! |
|
|
morgoth написа: | Add написа: | ...вдига ръка - аз имам на попа ICQ- то...) /гледа с ангелски поглед и често примигва/..... |
Имаш таратанци :) |
Ти да не си му секретар?! :-)
И съгрешаваш с грешните послушници, а?! :-Р
Компромат! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 10:00 pm Заглавие: |
|
|
abe ШПАЦИК ... be ti golem postadjiq si bil beeeeeee ;PP
abe lukcho ... s toz podivel pogled, tumni otrovni senki i pojalteli ot stiskane na zubite skuli napravo ne mi sa misli kat te vidat tez ora nakade she fanat gorata ;)))))) ne popa mi popadiqta sha otnesesh ;))P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 11:40 pm Заглавие: |
|
|
slaaawaaaa:))
bereshit bara elohim et hashamaim |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 11:42 pm Заглавие: |
|
|
Ma shlomcha Nuzbi, haaver? :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 11:45 pm Заглавие: |
|
|
drone 4ei da zema re4niks po bibleiski ewreiski 4a ma wkara w dzaza
ia i wmoment apia rakia s BEN MELEH naprao u RAKIA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
глупости приказвате за доброто и невероятно мило същество с име ЩПАЦИ... той просто не разкрива ранимата си душевност пред всеки...вижте бе Иуди...какъв брат предадохте на лукавия
вижте изпълнения с чувства поглед...обладан от всевишния...
от всяка поричка по тялото му струи любоффф...а вие...ехх...
попе..прости му...с лоши другари се събра...иначе душата му е чиста като утринната роса по нозете на Сина Божи:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
шпациии...... аз на твое место - обръщам веждите надолу и тръгвам да прегризвам гърла....... ;)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | ...иначе душата му е чиста като утринната роса по нозете на Сина Божи:) |
дан'кажем кат' тая финландия, дето я стиска, преди да я оскверни с портокаловия сок :РРР
тежко им е на фотографите... как да се отпусне човек, като десетки хиени сал тва чакат да си вземат грях на душата?... прости им, дедо попе, ибо не знаят що вършат... безкрайни са съблазните на лукавия и често взимат форма, угодна богу и людям (дигитални камери сони?), и вовеждат во изкушението да сотворят мерзък компромат против ближния неопетнената доселе душа на, ъъъъъъ, на... (кой та изтипоса така бе, братчеде? коя черна душа посегна на светлия ти лик, че го и колорайзна)
само на уеб-дизайнерски сбирки вече... че 3дтата шта измоделират като стой да гледай... за рисуящата сган да не говорим :))) _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:20 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | (кой та изтипоса така бе, братчеде? коя черна душа посегна на светлия ти лик, че го и колорайзна)
само на уеб-дизайнерски сбирки вече... че 3дтата шта измоделират като стой да гледай... за рисуящата сган да не говорим :))) |
хммм че то тфа е пипано бееееееее
некой е драскал отгоре - ет ти оригинала :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 3:33 pm Заглавие: |
|
|
r1d, nezhno! Nezhen kakto winagi!
Ibawaite se wie :)))) ma pone nqma da ima poweche izkazwaniq "spuci gleda losho"
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|