Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
HEA
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 6:37 pm Заглавие: |
|
|
chester написа: | знам че темата е за филми а не за сериали, но не се сдържах Breaking Bad ;) |
благодаря :)
--
Много силно ми препоръчаха това сериалче, но не можах да го преглътна.. на вас може и да допадне:
Spartacus: Blood and Sand
http://www.imdb.com/title/tt1442449/ _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Spartacus: Blood and Sex
Kogato he hvyrchat otriazani krainici, se sexiat zdravo. Az druga istoriq ne hvanah. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Не е за момичета този сериал :P _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 6:33 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
:( r.i.p. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chester

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Определено има и не толкова интригуващи епизоди, но силно го препоръчвам. Много силна драма според мен, особенно първия сезон. Изгледал(започвал) съм много сериали и този определено ми е в топ 5. _________________ RelationshipGames in Facebook |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 12:21 am Заглавие: |
|
|
Спартак е wannabe-300 с ефекти, присъщи на треторазреден сериал от 90-те. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 2:36 am Заглавие: |
|
|
"Carnivаle"
http://www.imdb.com/title/tt0319969/
Най-добре направения сериал във всяко едно отношение който съм гледал през живота си! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 12:39 pm Заглавие: ! |
|
|
Мамка му!
Режисьорът на "Хобитът" изостави проекта
Режисьорът Гийермо дел Торо, който снима два филма по романа "Хобитът" на Дж.Р.Р.Толкин, обяви че се оттегля след две години протакане на проекта и спорове за графика му.
"В светлината на продължаващото отлагане на началото на снимките на "Хобитът" съм изправен пред най-трудното решение в живота си. След като почти две години живях, дишах и създавах един свят, богат колкото може да е пищна Средната земя на Толкин, трябва с огромно съжаление да се откажа от заснемането на тези два прекрасни филма", обяви той на сайта на феновете на "Властелина на пръстените".
Дел Торо допълва, че ще продължи да работи по сценария съвместно с Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс.
Проектът на режисьора започна да се разпада през последните седмици, тъй като несигурността около финансовото бъдеще на студиото MGM (Metro-Goldwyn-Mayer Inc) повдигна доста въпроси около съдбата на двата филма. Продуцентите се надяваха да излязят на снимачната площадка това лято, но така и не получават зелена светлина.
Ръководството на MGM се бори с дълг от около 3.7 млрд. долара и заяви през ноември, че проучва евентуална продажба на компанията. Другият продуцент на "Хобитът" е New Line Cinema.
"Ройтерс" обяснява, че Дел Торо има списък с проекти за следващите 10 години и е трябвало да реши да продължи ли с тях или да остане в несигурната територия на "Хобитът".
Режисьорът толкова се беше отдал на историята от сагата "Властелинът на пръстените", че беше преместил семейството си в Нова Зеландия за снимките и очакваше премиерата на първия да е факт по Коледа през 2012г., а на втория - година по-късно.
"Едновременно като съсценарист и режисьор желая на продукцията най-доброто, много късмет и обещавам да съм първият на опашката от желаещи да я видят завършена. Оставам верен съюзник на проекта и създателите му - настоящи и бъдещи - и напълно подкрепям спокойния преход към нов режисьор", се казва още в изявлението на Дел Торо.
Питър Джаксън отговори, че напълно разбира позицията на колегата си, защото е взел решение след натиск от събития извън неговия контрол. "В крайна сметка Гийермо просто не може да приеме да живее 6 години в Нова Зеландия, единствено за да снима двата филма, след като имахме първоначална уговорка това да продължи не повече от 3 години."
Джаксън допълва ,че тази седмица New Line и Warner Bros. ще седнат да обсъдят ситуацията и да потърсят нов режисьор, както и да гарантират, че няма да има повече отлагания в графика на "Хобитът".
Дневник |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 2:11 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
Аватарче написа: |
:( r.i.p. |
:( R.I.P. Franky The Fly :( _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 2:13 pm Заглавие: |
|
|
The Last Days of Frankie the Fly
http://www.imdb.com/title/tt0116828/ _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 1:27 am Заглавие: |
|
|
Допадна ми, мерси :)
--
Понеже нищо ново наоколо... смятам да повторя:
Boston legal: http://www.imdb.com/title/tt0402711/ _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 2:22 am Заглавие: |
|
|
Boston legal ми е един от любимите! Препоръчвам го на всеки, който не го е гледал :)
Други любими серияли са Las Vegas, Dr house, Prison Break, Californication, John Doe, Ghost Whispe (него май го гледаx заради Jennifer Love Hewitt :D) ... тц много сериали гледам ... но това е друга тема :D _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 11:27 pm Заглавие: |
|
|
http://www.rangomovie.com/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 11:42 pm Заглавие: |
|
|
http://www.rangomovie.com/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2010 11:57 am Заглавие: |
|
|
Изгледах Breaking Bad, мога със задоволство да подчертая, че всеки сезон е по-добър от предходния :)))
Сега обаче започва новия сезон на RESCUE ME! И да не забравяме TOP GEAR! :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 10:16 pm Заглавие: |
|
|
REPO MAN _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|