Graphilla.com :: Преглед на тема - Razdelena tema - Computer Space

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Razdelena tema - Computer Space

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ok iz4etoh vsi4kite vi postove po temata i gore dolu si izgradih predstava za poziciite vi. Taka kato gledam si4ko negativno e kazano i niama smisul da dobaviam ne6ta ot sorta na " durjavata ni e skapana za6toto nie si ia pravim takava " i " v bg niama 3d comuniti 6toto si4ki si 4e6at ezicite po forumite "

Ok sorry ama nemojah da se sdurja. MOga da pluia mnogo ama naistina mnogo za6toto osobeno na posleduk se ubedih 4e v bg kato stava vurpos za razvitia seki gleda da ti go na....

Vij nixon az li4no sam mnoo navit za takova ne6to. Daje ot dosta vreme si mislia da zapo4va da pravia ne6to po vaprosa no vse ne6to stava i go otlagam. Naistina ima kakvo da se napravi i to ne s cenata na mnogo pari. Spored men ako sedin tuk i se oplakvame ni6to niama da stane. E da ot vreme na vreme nekoi 6e postne po nekoia 6to gode dobra rabota i 6te si po4e6em ezicite i ko. Kva polza ot tova, 6te vi kaja kakva NIKVA

ae svirni v ICQ moe count-vash in. S koto moga 6e pomogna , no ne zabraviai 4e v momenta iniciatora si ti :)

I posledno da kaja 4e glavnata pri4ina v bg da niama dobri cg artisti e murzel i totalno nerazbirane na osnovnite principi na razvitieto. Prosto murzela e mnogo ama MNOGO GOLEM. Ima niakolko 4ovek kadeto praviat tam nekvi sgradi i o6te niakolk koito praviat nekvi rapunceli. Izviniavaite no tova e koeto vijdam az ( za 3d govorim ) Az li4no sym vijdal dosega samo edin ama naistina talantliv 3d artist v tozi forum :)
Sorry ama taka vijdam az ne6tata. Pone zasega. Nadiavam se da grea6a i da me oprovergaete
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizh hlapentse, az sum ot horata, koito ponasyat kritika, kogato e na myasto i po sushtestwo. Samo molya te ne mi probutway tiya gluposti za "murzel" i "nerazbirane na neznam si kakwo si na razwitieto". Znaesh li zashto pich? Zashtoto sum na 28 i sum se nabachkal za 128 godini do tuka. Ne mi obyasnyaway ako obichash kak stoi wuprosa sus razwitieto wuw BG. ako ti lichno wizhdash okolo sebe si murzel, naistina suzhalyawam. Az lichno tuka (imam predwid Graphilla) murzel ne sum zabelyazal (oswen ot strana na horata koito goworyat za razwitie), i sum blagodaren na Moderatorite, che go durzhat nadaleche.

Malko si meri prikazkite, shtoto nyamash predstawa za kakwo goworish.

I nakraya, ot kakwa tochno wuzwishena pozitsiya ti mozha da pretsenish, che murzel warluwa nawsyakude i pogolowno? Utre sutrinta hubawo se pogledni w ogledaloto, i si pomisli pak mnogo hubawo kakwi gluposti si napisal tuka tazi wecher.

Best,
Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear написа:

I posledno da kaja 4e glavnata pri4ina v bg da niama dobri cg artisti e murzel i totalno nerazbirane na osnovnite principi na razvitieto. Prosto murzela e mnogo ama MNOGO GOLEM. Ima niakolko 4ovek kadeto praviat tam nekvi sgradi i o6te niakolk koito praviat nekvi rapunceli. Izviniavaite no tova e koeto vijdam az ( za 3d govorim ) Az li4no sym vijdal dosega samo edin ama naistina talantliv 3d artist v tozi forum :)
Sorry ama taka vijdam az ne6tata. Pone zasega. Nadiavam se da grea6a i da me oprovergaete

ehhhhhhhhh koi bil meriloto za 3d talantite v taz darzava i f toz forum deva.
tai de naz ni murzi daze i da sa nagultame s falshiva vodka i plesenesali krastavici na murzi
stoim kat dibili tuk pred televizorite i pishem i vikame I SIA KO A KO STAA A KO STAAA_A_A_A_A_A

nekvi dushi praili nekvi sgradi
E I?
da ti e minalo repz glavata che tes tva i lebot i kisilutu mleko si kupuvat
che moze i poveche da izkarvat ot tebi bate ...............

az prodalzavam da marzeluvam pak :o)
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

uuuuhuhuh pi4 kvo stana tuka bre. Lelei o6te malko me 6te6e da me razpla4e6 :) Ot smeh de

Vij sa opredeleno celta na posta mi be6e druga no iavno ne6to nesam se iskazal kakto triabva. Gledam 4e go priema6 kraino li4no i za tova 6e ti otgovoria.

Murzel da ima iako murzel man. Ne kazvam 4e e masov no go ima za6tot kogato kaje6 na nekoi . " haide da napraim ne6to po seriozno zaedno" 4uva6 ne6ta ot sorta " ohh sa nemoga triabva blah blah " ili " imam mnoo rabota i t.n. " Mene mi e predelno iasno kak stavat tia raboti s razvitieto na edin dobur cg artist taka 4e moe da mi spesti6 bullshit-e koito si mi prigotvil mujlence

TEAMWORK . Tova govori li ti ne6to. MNOOO ME SUMNIAVA 4E NA POVE4ETO HORA TUKA IM GOVORI NE6TO. E sega ve4e mislia 4e sum iasen. Sediat si i si praviat ne6ta za kef, tova stava tuk

Цитат:
Wizh hlapentse, az sum ot horata, koito ponasyat kritika, kogato e na myasto i po sushtestwo. Samo molya te ne mi probutway tiya gluposti za "murzel" i "nerazbirane na neznam si kakwo si na razwitieto".

Vij sa ako 6e mi izbiva6 komlexi dai da spirame dotuka. Purvo kak re6i 4e kritikite mi nestruvat kato izob6to nesam zapo4nal :) Heh. wizh hlapentse, ghahahaha uff pisnalo mi e da se zanimavam ve4e i niama da otgovariam na tova

Az poneje sam malko hlapence zema da spra da govora i da ostavia vas batkovcite da osiguriat moeto razvitie i bude6te. Ghahaha give me a break
Naistina MURZEL be6e prekaleno kraina konstatacia no opredeleno go ima i tozi moment.

Dobre mnoo iskam da mi izvadite nai dobrite raboti koito sa postvani v graphilla kato govoria za 3d. Stia be za kakvo sme sednali izob6to da govorim. Pone da budem realisti a ne nekvi samozabravili se tipove deto tuka sa sednali da mi govoriat 4e sam bil hlapence.

Ok az li4no pak kazvam 6e se vkliu4a ako ima da se izob6to v kvo da se vlkiu4vam. No kato gledam batkovcite/ rabotoholici 6e opraviat ne6tata :)
Daje sega kato se zamislia izob6to neznam ko se zanimavam. To po princip bulgarite sa si neblagodarnici.

Sorry ako sam ubidil nekoi. Tova si e li4no moe mnenie za ne6tata.
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ehhhhhhhhh koi bil meriloto za 3d talantite v taz darzava i f toz forum deva.
tai de naz ni murzi daze i da sa nagultame s falshiva vodka i plesenesali krastavici na murzi
stoim kat dibili tuk pred televizorite i pishem i vikame I SIA KO A KO STAA A KO STAAA_A_A_A_A_A

nekvi dushi praili nekvi sgradi
E I?
da ti e minalo repz glavata che tes tva i lebot i kisilutu mleko si kupuvat
che moze i poveche da izkarvat ot tebi bate ...............

az prodalzavam da marzeluvam pak :o

E za tova imah v predvid kato govoreh za 4e6ene na ezici. Mazniovci

Dobre be hora kuv vi e problema na vas. Az tova nemoga da razbera. Polu4avate edna kritika i 6e me iziadete. Predelno mi e iasno 4e horata s tova si iskarvat prehranata i pe4elat. Vij za dobre nesam mnoo siguren no pe4elat prili4no. Az serioaznite hora si gi znam no niama da gi spomenavam za da ne me obviniavat posle v mazniur6tina.

Na4i ako seki put koga se opitam da iziava nekvi jelanie da dam ne6to ot sebesi za tova cg ob6tesvto triabva da se zanimavam s podobni izkazvania. bez men !!!

Z men temata prikliu4i. A vie si me poduf4ete o6te malko nali 4ata triabva da vurvi

I pak kazvam sorry ako sum obidil niakoi. No kakvo li vi gree vas tova vajnoto e action da ima. Na vute treabva da e zlue
Joro*

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo se razgorestihte nesto

az predlagam da si zapazite energiata za sledwastia 3D konkurs na Graphilla

... skoro :)
Върнете се в началото
4oki

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

North написа:

"dobur povod da se posberem i da hodime da piem nekude"

Tova nai - smisleno mi zvu4i dea! ;-)
Atmos_Fear написа:

"glavnata pri4ina v bg da niama dobri cg artisti e murzel,
niakolko 4oveka, kadeto praviat tam nekvi sgradi i o6te niakolko, koito
praviat nekvi rapunceli"

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nelson, ti literaturen kritik li si stanal?!?!?! ;-(((

Na moreto e super! ;-)
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Az li4no sym vijdal dosega samo edin ama naistina talantliv 3d artist v tozi forum :)
Mobe e redno da obesnia kakvo imah v predvid za6toto sum po4ti siguren 4e niakoi ot vas sa si pofantazirali 4e govoria za sebe si.

Govoria za edin pi4 na koito nemoja6 da namera tema, kadeto be6e pravil edno malko cepelin4e koeto e nad edna postroika. Neznam dali se se6tate no naistina mnogo mi haresa.
Sega kato se zamislia sigurno 6te e redno i da spomena za rabotite na spacer 6tot i te me kefat no dotuk. Ei i govoria izciala za 3d 4asta na furum. V 2d foruma ne6ta stoiat po suvsem razli4en na4in

Dobre murzel be6e mnoogo kraino i moje da ne obru6tate vnimanie na tazi duma. Neka ia zamenim sss... hh dabe i pak da me iadete :)

Ae cya for a long time dudes :)
skynet

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

man znaem se s tebe i sym syglasen za dosta neshta koito kazvash, no vse pak talantlivite cgartists tuka vyv foruma sa >1, daje sravnqvano sys cgtalk. vij iz lichnite stranici, vij http://3d.dir.bg/bg. drug e vyprosa che postvat rqdko i sqkash si pestqt mneniqta, prenebrejenie kym napredvashtite li e tova ne znam...
Върнете се в началото
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear написа:
Цитат:
Az li4no sym vijdal dosega samo edin ama naistina talantliv 3d artist v tozi forum :)
Mobe e redno da obesnia kakvo imah v predvid za6toto sum po4ti siguren 4e niakoi ot vas sa si pofantazirali 4e govoria za sebe si.

Govoria za edin pi4 na koito nemoja6 da namera tema, kadeto be6e pravil edno malko cepelin4e koeto e nad edna postroika. Neznam dali se se6tate no naistina mnogo mi haresa.
Sega kato se zamislia sigurno 6te e redno i da spomena za rabotite na spacer 6tot i te me kefat no dotuk. Ei i govoria izciala za 3d 4asta na furum. V 2d foruma ne6ta stoiat po suvsem razli4en na4in

Dobre murzel be6e mnoogo kraino i moje da ne obru6tate vnimanie na tazi duma. Neka ia zamenim sss... hh dabe i pak da me iadete :)

Ae cya for a long time dudes :)

wypreki che bi triabwalo da sym mnogo polaskan ot izkazwaneto ti, shti kaza che si mnoooogo daleche ot istinata, a nai-koftito che si 100% ubeden che si praw... a pyk ako goworim za myrzel i samo-sindikalnost - to az sym sybral w sebe si bezgranichni kolichestwa i ot 2te :)
pyk ako si namerish rabota koiato ia bachkash po cial den, pak ela da si pogoworim kolko wreme ti ostawa, i kolko ot nego prekarwash pred max-a...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
a nai-koftito che si 100% ubeden che si praw

aa niama takova ne6to !!!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear написа:
Цитат:
a nai-koftito che si 100% ubeden che si praw

aa niama takova ne6to !!!

99%??? :)
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear написа:

TEAMWORK . Tova govori li ti ne6to. MNOOO ME SUMNIAVA 4E NA POVE4ETO HORA TUKA IM GOVORI NE6TO. E sega ve4e mislia 4e sum iasen. Sediat si i si praviat ne6ta za kef, tova stava tuk

He mi horata si rabotiat zaedno ma naesh oshte kolko xleb specialno ti trebva da iziadesh 4e niakoi da se zamisli da ti predloji da rabotish s nego v TEAM a ?

nikoi nema namerenie da si zima v team nekoi koito e Out Of Level

ANADAMO

a ina4e bulgarski timove rabotiat i izdavat i praviat

no pla4kovcite kat tebe opredeleno ne sa v tia otbori

be ti neshto ot onaia smu4kanata glava li taka si vdigna vutreshniat zariad a ? Atnosverniat ?

Xorata po princip kazvat ne sadi po sebe si za drugite

i oshte staite xora kazvt Gledai si parvo sobstvenata 4iniika a posle na saseda

ti kato zemesh i postnesh Neshti4ko koeto pone zaslujava minimalno vnimanie ot xorata 4ak togava shte mojesh da davash takiva ocenki

as specialno ot tebe ne sam vidial neshto koeto da si zaslujava da mu se otdeli kakkvoto i da bilo vreme

adi s zdrave
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Heh tovi si e jiva provukacia. Sa da vidim dali 6e se vurja

Цитат:
He mi horata si rabotiat zaedno ma naesh oshte kolko xleb specialno ti trebva da iziadesh 4e niakoi da se zamisli da ti predloji da rabotish s nego v TEAM a ?

Hehe pi4 az si rabotia v team :))) Wahahaha

Цитат:
no pla4kovcite kat tebe opredeleno ne sa v tia otbori
Heh ok. Whatever. ta az nesam se i opital da vlizam v tia team-ve

Цитат:
Xorata po princip kazvat ne sadi po sebe si za drugite
To hubavo 4e go kazva6 ama sega i ako go usmisli6 naprao cena niama da ima6

Цитат:
ti kato zemesh i postnesh Neshti4ko koeto pone zaslujava minimalno vnimanie ot xorata 4ak togava shte mojesh da davash takiva ocenki
Oooo skoro ne o4akvai da postvam tuka. Ghah lelei kvi kriterii kvi 4udesa.

Цитат:
be ti neshto ot onaia smu4kanata glava li taka si vdigna vutreshniat zariad a ? Atnosverniat ?
Ъъъъъъъ ? What, who, where ???
Abe nerazbrah samo kade spomenah purvo 4e sam nekuv guru v 3dto i vtoro kak moe da ste takiva komplexari. Abe ia ne mi govorete glupost be, si gledam v panicata. Eee ne u va6ta 6e gledam

Ei si4ki tia deto si misliat 4e sa mnoo dobri da ne se zasiagat gram :)

Цитат:
99%??? :)
Emi i tolkova ne e.

Vijte az li4no si isgradih dosta kofti predstava za pove4eto ot vas. Vij az vinagi sum turpial kritika i sum gledal da se u4a ot tezi koito ima na kakvo da me nau4at. Az li4no mnogo vi se 4uda ko tolkova mi se vruzvate.
Purvo ako tuka ste tolkoa dobri to niama ko da mi se vruzvate, nali ?
I vtoro neka onia kadeto samo govoriat slezat na zemiata i da maxat pove4ko. Az su6to sam v tazi kategoria.

Ok mislia 4e e vreme naistina da quitna tazi tema.

Sinner na tebe 6te ti kaja 4e ustata ti e mnooo big i ni6to drugo man. Az prosto si izlojih kritikite za niakoi iavlenia koito nabliudavam v bg a ti iavno si takuv komplex 4e o6te malko 6e flame-esh cialta tema
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

98??? :)
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mai tuka shte trqbva da se namesva armenskiq pop ve4e
temata kloni kym "jalbi i oplakvaniq"
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2003 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ВИЖ КВО аТМОС

ТИ НЕ СИ НИКАВ - проумей го бе
ето ти малко прости въпроси:
- в колко теам проекта си участвал
- работил ли си някъде нещо някога 3д - прфесионално
- кой ти даде пари за 1 ия ти компутер
- с какво се издържаш
- имап ли лицензен 3дс макс и колко пари си изкарал с него
- ходил ли си на Сиграф - некой канил ли те е там
- бил ли си артист на месеца на некоя фирмичка като дискреет, Кхаос, Цебас или Архивижън
- бета тестер ли си за некой плугин или за 3д софтуер
- имаш ли награда от ЦГ талк
- кога за последен път ти се обажда Алекс Алварез да те пита кое как да направи

пич, тва че имаш на ЦГ талк
един тон постове не знчи че си велик!!!!!!!!!
тук има много по велики хора (аз не сам от тях аз съм ламер)
тва че мое да кликаш само с Макс и Фотошоп също

а за бат ти Синнер - ми пича е много по напред във всичко - по горните точки е горе доле 80% - ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

да си виждал тук на Графила други батковци дето цукат 3д макс и правят фюлмчета за КОка Кола, пасти масти за зуби и т.н.
виждал си нали?

е кат си виждал не ти ли е неудобно - да излезеш и да говориш на хора които са мезду 25-40 години имат 4-10 годишен опит в тая област, ЧЕ ТИ НЕ СИ ГИ ПРИЗНАЛ!!!!!!!!!!

ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ - що е то теам ворк

и недей да говорип за мързел пич:
кога почнеш да бачкаш от 9 до 21 часа и пребит кат куче да се прибереш у вас да кликаш мая и лв до 2 часа всяка божа вечер - тогава ела да ми обясниш кой го мързи и че ти си най-трудолюбивия!!!!!

щот тука има 3 ма колеги дето се сбручват от работа да праят предпечат и се прибират после да учат 3д софтваре
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети