Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kiss

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2010 11:50 am Заглавие: |
|
|
градиент едва ли..щте го оставя да поотлежи известно време, и после може би ще корегирам някои неща,... 10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2010 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Ако флатнеш всичко и филнеш с един сверичен градиент с един мултиплай нещата ще придобият доста различен вид. Цялата визия ще се обобщи и обедини. Да не говорим че може да си поиграеш с mesh tool-a и вкараш тъмни стойности само там където ти трябват. Цветята стоят доста разработени и бъбриви. Можело някъде да вкараш равен тон, другъде да потънат назад в сянка. Може да им оцветиш контура. Като цяло мацката стои незавършена, а именно тя трябва да грабва погледа. По категорични влизания на цветята в мацката и по контрастни хвърлени сенки щяха да са от полза. Относно хвърлената сянка мисля, че нокса имаше в предвид да вкараш градиент в сянката от бяло към черно, така, че долният край да изчезне. Също така хвърлената сянка ти е обща за цялата сцена. Различните планове хвърлят различна сенки. В момента именно поради неуместното използване на дроп-а за всички планове, всичко стои плоско.
Последната промяна е направена от velinov на Чет Май 20, 2010 2:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2010 2:01 pm Заглавие: |
|
|
ако не ме мързеше толкова щях точно това да напиша... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiss

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 1:16 am Заглавие: |
|
|
velinov- аз това го разбрах и от предишния пост на NOX...шегувам се разбира сеvelinov-10х за гледната точка, искаше ми се картинката да е по наивна явно не се е получило, съгласен съм с повечето неща които предлагаш и щте те послушам, тя е разцъквана само за отмора така че като и дойде времето ще пусна променения вариянт, още веднъж 10х на всички, които я критикуваха и коментираха наистина смятам че това е смисъла на поста в форума...винаги е от полза критиката поне за мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 11:41 am Заглавие: |
|
|
Лодка по снимка, плуваща в това, което изглежда да бъде повече прясно мляко, отколкото вода с почерпени идеи за фона от разказите на Тери Пратчет. От техническа гледна точка: CorelDRAW->bazier tool, без мешове,
вол2
вол1
http://thevectorhunter.co.cc/img/view24.jpg
Последната промяна е направена от Beavis на Пон Юни 07, 2010 11:22 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 11:29 am Заглавие: |
|
|
"Deva Rock", правена с CorelDRAW и Photoshop (дообработка на цветовете) по снимка.

Последната промяна е направена от Beavis на Пон Юни 07, 2010 5:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 11:54 am Заглавие: |
|
|
Само да питам - Каква е идеята на този бандинг? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 12:05 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Само да питам - Каква е идеята на този бандинг? |
Ами трябваше цялото нещо да прилича на маска... липсата на очи трябваше да подчертава безличието на притежателя й докато я носи.
Но дали този фалшив облик е само маска или човект си е така също не е ясно, затова продължава й надолу по шията, а не е като венецианските маски примерно по форма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Валбец мисля, че момчето не знае какво е бандинг :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nechoart
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 2:08 pm Заглавие: |
|
|
ами то и аз не знам какво е бандинг, но да живее интернет:))) ето и за Beavis да види.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Ще прощавате... подведох се по корена на термина.
По темата: тъй, като лицето е векторно с плътни цветове, а в последствие отгоре бяха добавени топлите багри върху и около него, реших че ще се впише повече с векторния характер на лицето фон, който не е плавен градиент. Бандинга се засили допълнително и от colour adjustment-a.
А ако говорите единствено за лицето, а не за фона - това е стила, който харесвам, няма друго обяснение :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Да супя страницата ;)
Тва е дигитален туш. Отнема ми часове и ме изнервя, ма накрая не изглежда лошо. Чудя се как някои хора имат нервите . . .
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Има ли някаква идея зад това 4те крайника да са различни по дължина и дебелина? Бтв на това повече от час да го векторизираш му се вика или мързел или зверско разсейване... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
на кое ؟ _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2010 12:09 am Заглавие: |
|
|
pipi написа: | не можеш да направиш добра илюстрация игнорирайки основни правила в рисуването, като просто векторизираш снимка през илюстратора, даже и през скарата не може:), няма обем, няма форма, само петна туй то |
Мда, в учебниците по икономика не се споменават тези неща :) Май съм сбъркал форума :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Съб Ное 06, 2010 11:49 am Заглавие: |
|
|
CorelDRAW + VBA правено по снимка.
Ако може да споделите какво ви притеснява относно конкретни детайли, а не като цяло... най-вече това ме интересува :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|