Graphilla.com :: Преглед на тема - Funbook.eu

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Funbook.eu

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Greenhorn

МнениеПуснато на: Сря Юни 09, 2010 12:33 pm    Заглавие: Funbook.eu Отговорете с цитат

Здравейте, от повече от година разработваме този сайт:
www.funbook.eu
или по-ското платформата, която седи зад него.

Макар и в "бета" вариант, мисля че вече мога да ви го представя.

Най-грубо и общо казано, в този сайт, след регострация се достъпва софтуер, който ви позволява да създадете собствена фотокнига, с ваши снимки, по ваш дизайн. има достатъчно прилични опции за организация на самия албум, манипулации на снимките в него, форматиране на текстове и т.н. Резултата от цялото нещо, е че получаваш на крак един качествен и смислен продукт - Семеен албум, фирмено портфолио, фен книга ...

Сигурен съм, че за много от хората тук, тази услуга ще е адски полезна и ще я ползват много за в бъдеще.

Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Юни 09, 2010 1:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Време беше някой да направи тук един подобен сайт с интерфейс от до, Поздравления!

Домейнът обаче натрапчиво ми навява една несериозност, която малко ме притеснява като опре до това да ползвам тези продукти за работа - споделям просто какво би било впечатлението ми като прост юзър, ако не знаех кой седи зад проекта.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Сря Юни 09, 2010 1:15 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Уви, Снупа, маркетолозите говорят за колкото повече, толкова повече...

Тоест, търси се масовост, нещо като ай.ранчетата...

:-)

А може да направят един дизайн за проактивни естети!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети