Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2003 12:34 pm Заглавие: |
|
|
podurjam mnenieto na macemancho za kontura samo toi izdisha v cialata rabota... bih oburnal vnimanie na posta na achko malko po-nagore...atmos :)))) naistina shte podobri znachitelno neshtata... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Dam opredeleno 6te porabotia nad konturite. Kato se pozamislih verno 6te izglejda mnogo po dobre s po 4isti konturi. Sa 6e potursa niakuv software a ako niama 6e triabva gi prava na ruka no tova 6e e zabavno :P
eto poslednoto ne6to koeto namacah v psp-to :P
ako iskate malko pove4e info za tezi character-i postete stranicata mi :)
http://www.atmosdreams.hit.bg
implant, bat Ross mnoo 10nx za comentite. Edin den kato stana svetovno izvesten cg artist 6te znam koi mi e pomagal :P i 6e 4erpim po edna v-biri4ka :P ghhahaha
Na kraia iskam da pitam dali znaete ot kade moga da si namera tova
Mnoo 6te mi e ot polza i 6te se radvam ako niakoi svirne _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 8:41 pm Заглавие: |
|
|
hehehe ne govoria za laptopa a za durvenoto 4ove4e :) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 11:33 pm Заглавие: |
|
|
shipka 6
prwata ograbwa4nica kat wlees w liawo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2003 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Toq ork mnogo gotin Atmi, bravos. Malko murshav ama e dostatuchno zelen za da moje hlorofila da kompensira _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 11:49 am Заглавие: |
|
|
жовкаааа нищо не знаеш ти!!!! тва е сомалийски орк :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
emi imam dosta razli4ni vijdania za orkite, tova e.
Kato 4uia orc purvoto ne6to koeto mi idva v glavata ne e te4a6ti ligi, kamara muskuli i t.n. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:20 pm Заглавие: |
|
|
atmos_fear написа: | emi imam dosta razli4ni vijdania za orkite, tova e.
Kato 4uia orc purvoto ne6to koeto mi idva v glavata ne e te4a6ti ligi, kamara muskuli i t.n. |
Еми, то да ти кажа, думата е измислена от един човек и той е казал в общи линии как изглеждат въпросните орки... То може да имаш собствени виждания как изглежда и коня, ама хората все ще очакват да видят 4 крака ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 12:28 pm Заглавие: |
|
|
.... и земи обърни внимание на дигнатата ръка - изкарана е от ставата и не знам въобще как се държи изправена..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
atmos_fear написа: | emi imam dosta razli4ni vijdania za orkite, tova e.
Kato 4uia orc purvoto ne6to koeto mi idva v glavata ne e te4a6ti ligi, kamara muskuli i t.n. |
mi napravi go oranjev na cherveni margaritki i moje da postignesh oshte po originalen rezultat:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|