Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tetris

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 11:47 am Заглавие: Some NEW |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 1:55 pm Заглавие: |
|
|
не ме грабват нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Darksorrow

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 2:10 pm Заглавие: |
|
|
пък аз имам въпрос.
защо след като показа 1, показа и 3? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 5:09 pm Заглавие: |
|
|
По-добре са от повечето ти досегашни неща, давай напред и вкарвай повече движение и настроение при работата си с моделите... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2010 6:29 pm Заглавие: |
|
|
само 4 _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tetris

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Първият ми такъв опит, така че всякакви съвети са от полза :). Е разбира се, ако на някого му се пише де :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Не знам доколко мога да дам съвет, но мога да кажа, че когато аз се опитвам да избера кадри, които стават за нещо от моите, гледам да няма твърде много елементи, особено такива, които не изглежда да са в хармония един с друг. В този последният кадър за мен лично е голям проблем, че има доста форми, които не си взаимодействат добре.
Отделно, нещо позата ми е неловка, ама това може да си е от мен.
Иначе, само на мен ли ми се струва, че погледът не е в челната леща прицелен, а леко над нея? Аз поне бих инструктирал модела да се цели в обектива, ако искам да имам кадър, в който да изглежда все едно снимания прави очен контакт със зрителя. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tetris

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Мда се пак си е съвет. АМи в лещата трябва да гледа.. А пък не е кривогледа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Притеснено е момичето, личи си. Прикрила си е гърдите доста непохватно и притеснено, което е изписано и на лицето й. Браво че почна да ги събличаш :D но се постарай и да се чувстват добре пред камерата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 10:47 am Заглавие: |
|
|
Сега, обикновено не защитавам кадри, които просто не са се получили, както е този... Но нека момчето продължава. По мои и на други хора спомените - като си тийн и имаш за първи път гола жена пред обектива... последното нещо, за което успяваш да мислиш, е композиция или Светлина... ;)))
Един съвет, внимавай и гледай моделите ти да са над 18, има доста свръх-чувствителни родители, които ще те мислят за келеш, решил да "окепази" или "изтипоса" момичето им нейде... без значение колко коректен си и че 90% от тези сесии няма да ги показваш. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|