Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
HEA
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | maiski написа: | страхотни,браво Юри! |
|
_________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Извинете ама, БАСИ ЯКИЯ ФОРУМ! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niko_stoyanov

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Браво Юри, браво Георгиев :)))
Аз ти казах и по q-то ама пак... Много готини всичките! Особено любими: мечока и елена! Абе направо за чудо и приказ! Евала! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 2:58 pm Заглавие: |
|
|
хехе, време беше:)
чудни са нещата _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 4:41 pm Заглавие: |
|
|
допадат ми много.
Добре направени , измислени и забавни :) _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти на всички!
И ви благодаря пак за добрите думи. Ето нещо, което правих през уикенда и дозавърших тия дни. Мечтая си някой ден да направя много такива, и някой да реши, че иска да ми дава работа, като илюстратор:)
 _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Евала. Много добра работа с цвета и степенуването на детайла. Всяка следваща картинка ти е видимо по-добра от предишните, само така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 2:45 pm Заглавие: |
|
|
брао Юри, ша стане човек от теби :D _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 2:45 pm Заглавие: |
|
|
добре, но отдели хората от фона.
и няма материалност във вратата. всми, не е ясно дали е метал, дърво или пуканки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 3:47 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | добре, но отдели хората от фона.
и няма материалност във вратата. всми, не е ясно дали е метал, дърво или пуканки. |
според мен пък са си добре отделени от фона, и липсата на материален детайл във вратата спомага за разделянето на плановете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 3:57 pm Заглавие: |
|
|
И мен ме кефи така! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Яко! Ако бях ти, може би щях да пипна малко повече по предмишниците и ръцете щото все пак са ти преден план и са някъв детайл както и можеше малко да подчертаеш стъпването, че сега е малко неясно, но като цяло доста приятно седи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nechoart
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2010 1:45 pm Заглавие: |
|
|
много ми харесват всичките. :))) и както каза сибила много хармонично ми действат, еленът май ми е фаворит. бруталия, давай още! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 2:32 pm Заглавие: |
|
|
Аз само ше измрънкам, че броните са много симетрични и са еднакви, което не е нужно а и не е интересно. Примерно тоя със щита надали би се лишил от накитниците като броня, тъй като той вече си е решил да жертва част от скоростта си със щита. Тоя с чука е ясен, че ше са му открити ръцете, за да не жертва съвсем скоростта, ма тоя с алебардата можеше и да е с най-лека броня, тъй като е най далече от врага си и пр.
Освен това са ти еднакви като пропорция. Разбирам, че са джуджета, но силуетно можеше да ги разиграеш. И Сибс е права за материалността на вратата, интересно дали са я ковали или са я зидали, от наративна гледна тока ;)
Тва е само за да кажа нещо различно от "брао, Юри, мноу са яки джуджетата, средния ми е любим, ма можеше и по-голям чук да му направиш", което мислех да напиша оригинално :)
ЕДИТ: А за животните - много се радвам, че съм имал пръст в създаването им, щото са станали върха. За елена исках да ти кажа, че като скролвах надолу изглеждаше в началото като обикновен елен до дръвче докато не видиш, че всъщност е друид. (или земен елен-ментал ха-ха.) Тва е. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Ми ако, да речем, от наративна гледна точка, това са ритуалните брони на пазачите на въпросната проблематична врата? Дали ми се получи и на мен нещо по-така в изказа, различно .... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 12:35 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Ми ако, да речем, от наративна гледна точка, това са ритуалните брони на пазачите на въпросната проблематична врата? Дали ми се получи и на мен нещо по-така в изказа, различно .... |
Не, иска се тренинг повече, не може всеки.
Ако бяха ритуални бих очаквал да са с повече украси, като тази на мечката. Освен това ако иде реч за показност биха били и с еднакви оръжия - като нашите гвардейци. Не че примерно някой от гвардейците не е добър със снайпер, а друг с лопата, но екипировката е една за всички.
Ама тука Уиндмейкъра ше каже, с теб само теоретизираме. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 10:03 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 10:48 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Ъъъъ... Иска ми се да кажа нещо дълбокомислено и витиевато относно броните на джуджетата и вратата от пуканки, амааааа... истината е, че не съм достатъчно арт, за да си измисля оправдание :( Тааааа... някой ден, като порасна, ще ги обмислям повече тия неща (картинките, не оправданията).
Иначе, благодаря на всички за коментарите... и коалата... и совата. Радвам се, че ви харесват нещата:)
Ето още две. Разни произволни environment concept-и.
Също така, ако на някой му е любопитно, на повечето от нещата, които поствам мога да покажа и step-by-step картинки. Тааа... ако има интерес- ще се радвам:)
Ей ви и поздрав:) _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepa_gaidarova

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Много са уютни и с атмосфера. Много, много приятни! |
|