Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
anima
|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2003 9:45 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здраве на всички. Ще се радвам да получа помощта ви в област, в която тепърва се развивам. Имам един проблем, с който се сблъсвам и той е, че не умея и не желая да се доказвам. Което явно ще се наложи да преодолявам, ако искам да бъда свободно сред вас.
Сега няма да представя свои неща! Достъп искам до всички форуми, въпреки че доста от групите са затворени безвъзвратно :б.
Не говоря много. Бих искала само да имам възможността да поставям свои неща за обсъждане на точното място, а не в свободен форум, където всеки си плямпа каквото желае /а аз все още не ви познавам кой какъв е/. Ами това е. Поздрав. Сигурно е, че на първо време просто ще си чета наоколо, но ето, виждате ме поне донякъде. _________________ ____
anima misli |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2003 10:34 am Заглавие: Re: Представяне |
|
|
anima написа: | Ще се радвам да получа помощта ви в област, в която тепърва се развивам. |
a imenno? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2003 11:08 am Заглавие: Re: Представяне |
|
|
anima написа: | Имам един проблем, с който се сблъсвам и той е, че не умея и не желая да се доказвам. |
Не вярвам, че има човек, който да не желае да се доказва. Мисля даже, че е заложено у всеки един човек. Тогава защо правиш това, което правиш - просто за пари, за собствен кеф...? И защо тогава ти трябва оценката на други? А начина за допускане в даден форум е обяснено ясно в най-горната тема на всеки един от тях. И няма нищо лошо в това да показваш нещата си в свободните форуми - те също се наблюдават от професионалисти. Успех и в скоро време покажи нещо. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2003 11:19 pm Заглавие: |
|
|
anima be to i az iskam da polu4a dostap v grafiki i islustrracii (ili kvoto beshe tam) za da moga da obsajdam 4ujdi raboti... pak i tuka moje da postavqsh tvoi raboti za obsujdane... prosto shte se vslushvash v savetite na tiq deto sa 4ast ot foruma! _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
q_s

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
вземи да пратиш някой link> |
|
Върнете се в началото |