Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
noetic
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 4:56 pm Заглавие: Лога |
|
|
1999-2010 г.
 _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 5:34 pm Заглавие: Re: Лога |
|
|
 _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Кое от показаните е реколта 2010? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2010 7:56 pm Заглавие: |
|
|
P E T R O V написа: | Кое от показаните е реколта 2010? |
logo: Palankasov & SAMIRA _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2010 12:35 am Заглавие: |
|
|
Няма ли мнения да изкажете и критики! Има ли значение коя година са правени точно? _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2010 12:57 am Заглавие: |
|
|
Спокойно!!!
Петък вечер е! Повечето хора се забавляват далече от компютрите.
Следват събота и неделя, които са предназначени за почивка и така в понделник хората опитвайки се да се скатаят от работа ще нахлуят във форумите :)
Конкретно по темата: не виждам лого по което да не трябва нещо да се промени.
По лошото е че не се вижда напредък за тези 10 години.
И междо другото ако правиш представяне е редно да кажеш няколко думи за себе. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2010 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Виждам, че не разбра намека във въпроса ми... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 4:16 pm Заглавие: |
|
|
P E T R O V написа: | Виждам, че не разбра намека във въпроса ми... |
От намеци не разбирам. Затова публикувах няколко лога, които съм правил защото и аз не забелязвам развитие през годините поради, може би ред причини... Надявам се тук най после да получа просветление и да доразвия някое друго умение ако може!? Доста от потребителите-ползващи форума са ПРО.
Твои неща не успях да намеря да разгледам. _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 4:56 pm Заглавие: |
|
|
noetic написа: | P E T R O V написа: | Виждам, че не разбра намека във въпроса ми... |
От намеци не разбирам. Затова публикувах няколко лога, които съм правил защото и аз не забелязвам развитие през годините поради, може би ред причини... Надявам се тук най после да получа просветление и да доразвия някое друго умение ако може!? Доста от потребителите-ползващи форума са ПРО.
Твои неща не успях да намеря да разгледам. |
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163
Цитат: | 3. Graphilla се отличава от другите подобни форуми по това, че само хора доказали определено ниво в съответната област имат право да пишат в специализираните секции. Това гарантира поддържането на едно високо ниво на показваните творби и проекти във форума. Влизането в специализираните секции става чрез представяне /виж по-долу/. |
а петров не работи, той си живее живота само - сред хубави жени и лоша музика :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 5:44 pm Заглавие: |
|
|
...
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163
Цитат: | 3. Graphilla се отличава от другите подобни форуми по това, че само хора доказали определено ниво в съответната област имат право да пишат в специализираните секции. Това гарантира поддържането на едно високо ниво на показваните творби и проекти във форума. Влизането в специализираните секции става чрез представяне /виж по-долу/. |
а петров не работи, той си живее живота само - сред хубави жени и лоша музика :)))[/quote]
Ok! разбрах! Правя форум графила2.цом и почвам да си живея живота със хубави жени и кофти музика и зарязвам работата! :)) ;) _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
noetic
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 6:00 pm Заглавие: |
|
|
tsura написа: | И междо другото ако правиш представяне е редно да кажеш няколко думи за себе. |
Да кажа: Работя много време вече в една рекламна агенция и изпълнявам безумни поръчки на бай ганьо и други характерни лица.цом.бг и пр. :) Смятам, че много яко съм счупил всичко каквото е имало в мен като талант в тази област - графичен, криейтив и ... дизайн. Имам и си намирам доста странична работа, но в общи линии професионално развитие "нихт". Няма никакво творчесвто, креативност индивидулност в проектите които правя (ако може да се наречат проекти) и няма как да има с подобни "клиенти" Тук ми стана интересно когато моята колежка (вече пристрастена към този форум, разглежда в захлас представянията и вскичко във форума с обезумял втренчен поглед) ми показа и разгледах и аз някои доста идейни неща, но все не намирам време да пиша... _________________ AND JUSTICE FOR ALL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 10:20 am Заглавие: |
|
|
Няма да си правя труда да мисля остроумни начини за да ти кажа, че нещата са зле.
noetic написа: | ...Имам и си намирам доста странична работа... |
Наблегни на това!
noetic написа: | ... и почвам да си живея живота със хубави жени и кофти музика и зарязвам работата! :)) ;) |
Много бачкане се иска за да стигнеш до този момент, а това че слушаш Сатриани не те прави графичен естет, всъщност ти си доказателството на тезата ми ;) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 11:39 am Заглавие: |
|
|
P E T R O V написа: |
noetic написа: | ...Имам и си намирам доста странична работа... |
Наблегни на това!
|
+ намери къде е отишло загубеното желание за работа и си намери нови мотиватори. "ще получа заплата" не мисля, че може да играе ролята на такъв за когото и да е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|