Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте, студентка съм CGArts&Animation.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте, студентка съм CGArts&Animation.
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Antonina Peneva

Местожителство: U.K

МнениеПуснато на: Съб Юли 17, 2010 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, с това приключвам темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
darkstarbg

Местожителство: Лондон

МнениеПуснато на: Съб Юли 17, 2010 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

UndeadPokemon написа:
Их, пак този мит че българите сме по-по-най. Еми не сме. Ако я имаше тази база в България, преподавателите щяха да са си все така незаинтересовани, студентите също толкова апатични. Не може да очакваш да се вливат пари в една индустрия, която в България не съществува. А тук има фирми за игри и ефекти навсякъде. Аз съм доволна от моите преподаватели и демонстратори, ако имам проблем с някой проект, лесно получавам 'тет-а-тет' помощ. Ако се притесняваш да досаждаш на лекторите, това е друг въпрос.

П.С. гледай Инсепшън и пак кажи че англичаните са некадърни и няма кой да ползва техниката :)

Понеже познавам нчколко човека работили по Inception, да те попитам дали знаеш каква част от екипа е съставена от англичани? Познавам хора завършили Bournemouth, Westmisnter и т.н. и всички обясняват едно и също - загуба на време и пари. Говоря конкретно за CG. Няма да засягам темата за образованието в България понеже е много болна, но нека не възхвалпяваме и пращаме в облаците и това на Острова...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Antonina Peneva

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 3:01 am    Заглавие: Благодаря :) Отговорете с цитат

Ето тук една мацка. Знам, рамото стои неестественно повдигнато :) Това е карикатуренен модел. Има да се работи по него и това знам..хехе. Просто един груб образ...който може да пресъздам в 3Д някой ден.
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Работил съм в продължение на години с хора от Bournemouth... Фрапиращо безхаберие за елементарни неща. Няма две мнения,че базата е от значение. Въпреки това, аз съм се учил на CG на АМД К-6-2 на 266Мхц с 64 МБ РАМ, на Макс 3.1. Щях ли да стана по-добър CG Artist ако се бях учил на QuadCore с Quadro и 8 ГБ РАМ? Може би, но надали :)

Като човек, който е учил както в БГ, така и в US, така и в UK университети, впечатлението ми е, че ак човек иска да учи извън България, това е или в Щатите/Канада, или по-добре да си седи вкъщи -- и тук имам предвид да учи каквото и да било. Американската образователна система е толкова по-напред от тази в огромната част от Европейските държави, че няма точка за сравнение.

(Надявам се не обиждам никого с това мнение).

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

толкова е добра и американската че огромна част от състава на всички студия са руснаци французи китайци унгарци поляци испанци и нема да изброявам ентусиастите от останалите 1284,5 държави

не трябва база а жар, аз съм изкарал първите си пари на компютър с 4 мб рам, 100 мегахерца и 3д студио за dos
тва с базата е редовното оправдание за липса на ентусиазъм, а няма нужда от оправдания, който не му се занимава с това да намери това с което му се занимава
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тони успех ти желая... за сега са ти на доста начално ниво като моделинк, рендеринг и пр нещата.. Желая ти да почнеш работа в студио.. така най-добре се учи

Симо стига лъга:D .. като показвахте с Алекс анимирани динота нямаше 100мх цови.... :Р 94 или 95... не помня вече:/
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
толкова е добра и американската че огромна част от състава на всички студия са руснаци французи китайци унгарци поляци испанци и нема да изброявам ентусиастите от останалите 1284,5 държави

не трябва база а жар, аз съм изкарал първите си пари на компютър с 4 мб рам, 100 мегахерца и 3д студио за dos
тва с базата е редовното оправдание за липса на ентусиазъм, а няма нужда от оправдания, който не му се занимава с това да намери това с което му се занимава

Точно това имам предвид и аз -- хора от целия свят са предпочели да идат да учат там, и, често, да останат да работят там.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
UndeadPokemon

Местожителство: UK

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам намерение с никой да споря. Аз съм доволна, на който не му изнася, да заминава за Америка. И да, познавам англичанин който е работил по Инсепшън. Не знам колко чужденци е имало, но и не ме интересува. Няма никакво значение англичанин ли си, или нигериец, или българин. Такива крайни и критични мнения не мисля че ще ви помогнат особено.
Върнете се в началото
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз подкрепям UndeadPokemon
в българия толкова талант се лее че свет да ти се извие ::))))
незнам какво е образованието в UK и USA
но всичко е в традицията и адекватното й предаване от поколение на поколение
да дам пример
айде да ходим в UK да ги учим на пънк рок и хеви метъл...
Върнете се в началото
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз, без да искам, съм запознат с образованието в Щатите и Западна Европа. Еми по- добро е. Много по- добро - пример: специалност детски рисунки, задължително учиш и педагогика. База - бол ... и най- вазното, яко стаж. Както и да е, друго е важното - сърце да имаш и да копаш, яко и с кеф ... Защото, тез неща ако се правят насила ... заеби, а и си личи
Antonina Peneva

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не задълбахме ли твърде много с темата образование? Реших да се представя на аудиторията, то взе, че стана политическо събитие. Поласкана съм, но предлагам да не си чешем езиците повече. Темата няма край, и съм сигурна, че във форума на президентския сайт, ще има повече ефект. Както още в самото начало казах, всеки има право на мнение базирано на собствен опит. Дано не се включи някой учил във Франция, Нова Зенландия, т.н...че ще стане мазало.
Върнете се в началото
thyn

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещата са слаби, трябва много ба4кане, няма зна4ение в кой край на света си. Това е ... Другото е вятър
Върнете се в началото
magibox

Местожителство: Тук

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2010 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

thyn написа:
... Другото е вятър
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2010 9:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

момчетата ако не те пречупят, ще те надъхат ;)
Antonina Peneva

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2010 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

В началото бях готова да запиша курса по готварство , че е по - лесно...но минах закалката вече и съм достатъчно надъхана :))))))) Важното е че, 4е хората виждат някакъв потенциял, нищо , че е на начално ниво..нали от някъде се започва.
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2010 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Потенциал има всеки който знае как да създаде 'teapot' в 3d програма. Другото е работа. На някой се отдава, на други не. Проверката на времето ще е нещото, което като се обърнеш назад ще видиш дали си е заслужавало. Засега найстина си на много начално ниво, макар да си прекарала повече от година обучавайки се. Успех занапред и не се отказвай... :)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети