Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 11:30 am Заглавие: |
|
|
Bethowen, спри се малко. Дръвчетата са от сцената с трейлъра за Панайот. Затова съм я взел. Като си толкова мнителен ела да видиш сцената да си я разгледаш цялата и да ми кажеш кое друго е от Genig студио. Пак продължаваш да плюеш навсякъде. Да не започвам и аз да ти задавам въпроси, защото знаеш че ще са неудобни за теб. Проблема е че трябва да падна на твоето ниво, а тогава ще стане грозно. Един Бети във форума е достатъчен. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 11:55 am Заглавие: |
|
|
Аз не мога да оценя за какво точно става дума, но три въпроса ми напират в главата кат гледам такива сапунени сериали:
1. Не е ли работа на управителите на дадени фирми да обсъждат даденият конфликт на места и по начини установени от тях? Не мога да разбера защо служител в дадена фирма поема на гърба си доброволно ролята на борец за права и свободи и адвокат на почерненото име? Честно казано, това си е готово и спечелено съдебно дело за злепоставяне, независимо дали има отнета интелектуална собственост или не. Некои хора оперират само на гръбначен мозък, без никаква връзка с главния.
2. Направило ми е впечатление през последните няколко години как определени хора скачат между студия, и докато са в дадено студио, то е най-великото, щом се преместят почва едно тотално и повсеместно плюене. Е аджеба, нямаш ли грам инстинкт за самосъхранение и мисъл за 5 минути напред? Аз като работодател се бих замислил много сериозно дали бих наел такъв човек, независимо колко добра работа върши.
3. Кога хората занимаващи се с бизнес в България ще се научат, че приятелските взаимоотношения са нещо прекрасно -- и за да си останат такива, не трябва да се намесват в бизнеса... Работата си е работа, и за да бъде честна и почтена, трябва да се дефинира с договори, формални и открити отношения, формализиране на дори дребни взаимопомощи с документи и документация, и прочие. Такива срамни сцени като сегашната просто няма как да се случат. Има си закони, правила за прилагане на тези закони -- понякога не особено добри, но специално тези, покриващи договорните взаимоотношения са доста добре синхрониирани със законодателството на Европейския Съюз. С шуробаджанащината рано или късно се стига да мексиканска сапунка -- която дава възможност на хора, които само чакат повод да вдигат пушилка. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:03 pm Заглавие: :-) |
|
|
Чудесно казано, Дроне!
Дано повече хора го прочетат!
:-)
За процента на осмисляне, се... надявам!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:05 pm Заглавие: |
|
|
true! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Ебаси тъпотиите ! :)))))) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:29 pm Заглавие: |
|
|
WOW! Бая бая точно мнение.
Аз само ще напиша. Целта ми не е хвърляне на обиди, е така за спорта. Това което лично мен ме дразни е, че при такива случай, когато нещата се решават на ниво лични разговори, законови средства и т.н. (нещо което се надявам да стане), публичния имиж на човека си остава напълно непокътнат. Никои не разбира какво всъщност става под повърноста и човека продължават да го мислят за свят.
Определено съм ставал свидетел на много такива ситуации и винаги съм си мислил - Е аджеба, защо хората си мълчат? Защо ги е срам, открито да си кажат мнението? А не после, лично да се споделят на 5 човека неща... които да са като някакви нереални малви, от типа - "А... аз съм чувал не много добри неща за тоз човек, ама не знам дали е така със сигурност"
И така. Това си е мое лично мнение, формирано и имащо значение само за мен. Ясно ми е, че аз ще съм виновен за това, че съм показал как някои друг е сбъркал. Негативите са ясни - в понеделник ще ме уволнят. И какво? Няма да взимам 2к на месец, ще намеря някъде където ще взимам 1к. Ще съм по-малко щаслив ли? Мне. Но поне няма да съм от тези дето коментират, но сктито и лично :)
Drone, найстина обаче, менинието ти е най-точното в случая. Човек го чете и си казва - Е супер добре го е казал.
пс. Жоро, задавай въпроси, това е тема за теб, а аз съм на лице :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Още не съм ти паднал на нивото за да обръщам внимание на твоите падения, които мен не ме касаят лично.
Нищо не казваш по въпроса за скока от онази първата показана от теб картинка до тази, защо избра да покажеш старата, а не последната, нищо не казваш за твоята убеденост относно моята кражба на цяла сцена, единственото което е вярно в думите ти е за дръвчетата, които ти обясних от къде са, но ти продължаваш да флудиш във facebook, youtube, vimeo и незнам още къде че съм откраднал сцена. Показах ти моята сцена от която съм изходил, показах ти снимката за референция която трябваше да догоня, но някак си всичко това ти мина покрай очите, защото иначе как ще си начешеш крастата.
Трябва ли всяко студио което работи да бъде хулено от теб, та да ти се разчисти фронта. Достатъчно кадърен си, за да се нуждаеш от подобно нещо в кариерата си. Показал си грешката, не възразявам за това, просто се ограничи до там до където е истината, останалата злоба не я разбирам. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Жоро... нещо да ме злепоставиш ли се опитваш? :) Айде давай, ама не говори с недомлъвки, ами директно. Щото иначе създаваш лошо впечатление.
ПЛС, отговори конкретно на следните въпроси:
1. Ако не беше направил тая изцепка, мислиш ли, че щяше да я има тази тема сега?
2. Ако не беше видяно, щеше ли да кажеш, че си използвал нещо...?
3. Утре ще дойдеш ли да се разберем лично? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Добре. Решил си да минеш на друго ниво на разговори. Което е добре.
Само молбата ми е, да отговориш на въпросите дето ти зададох, тук и в другата тема. И приключваме. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Хора, защо не се разберете на 4-ри очи? Грозно е, баси... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 2:41 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Пичове, има хиляди други начини да си разчиствате сметките и да си оправяте взаимоотношенията. Подобни сиири не правят чест никому... па и не са интересни.
----------------
Не разбирам от работата Ви, ама ако темата на спора са некакви фонови тополи, 20 х 20 пиксела... никой няма да повярва, че те наистина са причината... |
+1 :/ _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Бетовен май търси отговора:
Аз съм велик тотален и ненадминар артист, по-добър от мене нема, аз работя само за яку студия, всичко друго е шит а Врабчев е дупе и краде плачещи върби и тополи от титаните на 3Дто в България и Врабчев няма право на развитие :)
ама е грозно и тъпо некак си да се правиш на велик така :)
ако бях на Врабчев на мястото, щях да ти кажа каквото искаш чуеш за да ти погали арстистичното достойнство и да се издигаш колкото искаш в очите на слепите :)
и помисли на това което е написал Дроне-то, нема значение колко си добър :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 5:13 pm Заглавие: |
|
|
ХАхаха... еееее хехе... голяма пювалница стана по мой адрес. Що? Ахаааа.. ясно. ОК.
Жоро, извидявяй, че те хванах да крадеш. Виновен съм.
Зинг, теб нито те познавам, нито знам кой си. Какво ти навредих на теб... и твойто студио ли съм наплюл? Ох... ще ти кажа една тайна, ама не казвай на никои - Всеки ден плюя всички на света, подред, никои не пропускам. Дори и мухите с стаята. Толкова много плюя, че не ми остава време за работа. Най са тежки понеделниците, щото тогава излиза плювнята дето се е насабирала цяла събота и неделя. Толкова много става, че чак себе си оплювам. Получвам хиперхидратация и дехидратация едновременно.
Така... ако прилючихме с офтопика... нека се върнем в темата. А тя е за деянието от страна на Врабчев. Не за мен, така че плс... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Мда. Понеже бях сигурен, че няма как да няма подобни теми тук, цъкнах на втора страница, в същия раздел. И без да търся, гледам подобна тема, в която някой се жалва как друг му прегепил нещата и ги подписал като свой. Е? Защо там не се редите да плюете автора? Явно е заради автора. И все пак. Плс, дайте да се придържаме към темата. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Мда. Още един път, сори.
Да отговоря на въпроса на Жоро, защо съм избрал картинка от Топалов а не от Енерджи център. Ами защото Енержи център ми е по-грозен от Топалов. Реших да избера уж по-доброто... ОК? :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че от тоя форум няма да станат много нинджи. Не за друго ами, защото ИСТИНСКИЯ НИНДЖА трябва да може да прикрива чувствата и мислите си пък тука всички са много ЕМОЦИОНАЛНИ...
Баси, момчета не правете женски работи!
Има съд, тупаници, каси бира и сигурно още куп други начини на разплата. Подобни нападки, тип другарски съд не са модерни вече, пък и повече подхождат на разни шивашки предприятия (по обясними причини :) ) отколкото на хора, занимаващи се тъй с работа като визуалните изкуства ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Температурата към 9:14 PM е нормална... Ромът ми туко що е абсорбирал последното ледче, но все още е пивък! Ва'щи дрязги са ми през дулото..... Иееееееееееее... ;)))
п.с. Надявам се да усетите морското настроение... :))) Иееееееееееее... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 1:23 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Температурата към 9:14 PM е нормална... Ромът ми туко що е абсорбирал последното ледче, но все още е пивък! Ва'щи дрязги са ми през дулото..... Иееееееееееее... ;)))
п.с. Надявам се да усетите морското настроение... :))) Иееееееееееее... |
ахахахахах ... точно така XD _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|