Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
thyn
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2010 11:10 am Заглавие: |
|
|
E тва е . . . баси . . .
http://www.youtube.com/watch?v=eovWJnJFFbs _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 6:38 pm Заглавие: |
|
|
НОВИЯТ МИ ФАВОРИТ - LEGEND OF THE GUARDIANS!!!!!!!!!!!!
Задължителен за всички, които се занимават с анимация и 3Д и много препоръчителен за всички останали! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doveinjar

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 7:45 pm Заглавие: |
|
|
хайде, ако намерите повече материал по случая да пускате. : ) ще съм благодарен ; ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2010 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Мда, Legend of the Guardians e ебсолютен фаворит за Оскарите за мен, както и за всяка една друга награда включваща в името си анимация. Просто невероятно. А и е потресаващо ефтин :) За сръвнение, Tangled са го направили за колосалните $260 милиона, никога няма да си ги върнат, а Legend of the Guardians за $80 милиона. Уникално! _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 11:03 am Заглавие: |
|
|
O да! Рошльото го искам плюшен _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Много жалко, че няма да го пуснат по кината :-( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Защо тогава в Арените го рекламират? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Рекламират го от месеци, но в последния момент Уорнър решили, че няма да е икономически изгодно да го пуснат у нас (дори и 2D).. тъпо..
Цитат:
"Блогът operationkino.net пръв съобщи неприятната новина, че совите на Зак Снайдер ще подминат България. Вече половин година се любуваме на триизмерния трейлър за „Легенда за пазителите”, който се върти почти пред всяка стереоскопична прожекция. Но от Warner са решили в последния момент, че няма да имат финансова изгода в разпространението на анимационната лента у нас.
Това означава, че няма да видим нито двуизмерната, нито триизмерната версия на филма по големите екрани.
Какво да правим, пазарът ни е малък, не се печели много от него, но как така от Warner се навиха да разпространят в България един от най-нелепите филми за годината – „Кучета и котки 2” в преправено 3D. Та дори поръчаха изработката на роден дублаж. А сега отказват да пуснат едно от най-очакваните заглавия за 2010-та? Логика няма, но…" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 3:03 pm Заглавие: |
|
|
единстерното добро от цялата работа е, че няма да му лепнат дублаж _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 3:52 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | единстерното добро от цялата работа е, че няма да му лепнат дублаж |
Аз не виждам лошо изобщо.
От последните 10 пъти, когато бях на кино, я съм излязъл два пъти въодушевен, я не.
Нямам нищо против да им давам пари, обаче вкъщи поне мога да си свиря на китарата докато тече филма, ако нещо не ми е много интересно.
Пък тия с дублажа никога не ходя да ги гледам. Не може никой да ме убеди, че някой от тукашните дебелаци ще се справи като Hugh Laurie или Steve Carell примерно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 6:20 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | mim написа: | единстерното добро от цялата работа е, че няма да му лепнат дублаж |
Аз не виждам лошо изобщо.
От последните 10 пъти, когато бях на кино, я съм излязъл два пъти въодушевен, я не.
Нямам нищо против да им давам пари, обаче вкъщи поне мога да си свиря на китарата докато тече филма, ако нещо не ми е много интересно.
Пък тия с дублажа никога не ходя да ги гледам. Не може никой да ме убеди, че някой от тукашните дебелаци ще се справи като Hugh Laurie или Steve Carell примерно. |
+1
Някъде някой е платил милиони на известни актьори да озвучават филма, а ние тук трябва да слушаме Лафазанов... бе аре бе... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Нищо против Лафазанов, но когато той е оригинален глас, кастингуван от режисьора и т.н. _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Rango - искам Ранго! :) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 2:13 am Заглавие: |
|
|
Guardians-ите ?!
сори...
изключително тъп и клиширан сценарий, фабулата е отегчителна до смърт! няя влизам в детайли достатъчно ми беше че го гледах
+
невероятно като графика, но потвърждава съвременното правило да е барнато отвън, а отвътре да е кухо като лейка.
п.с.
и не става за деца
тествано _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 11:45 am Заглавие: |
|
|
Ами Био, не е най-оригиналния на света, ама че то трябва ли и да бъде? А пък и кой е казал, че анимацията трябва винаги да става и за деца? Онзи ден гледах... може да се каже, 2 кратки анимации, едната просто бутално направена, и двете пълни с насиле, малко кръв...
Сега ако ми кажеш, че Up е добър за деца...
За децата (и големите деца) има Tom&Jerry :)
А Нен :) сравнението е супер. Защото филм с реалистична визия струва $80 милиона, а такъв с нереалистична $260. Което е интересно, защото само в единия от бухалите има повече детайл, от колкото в цял кадър от Tangled. Сравнението е за това, а не за това кои е по-хубавия филм :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|