vrabchev

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 6:27 pm Заглавие: Извинение към Ангел Ангелов |
|
|
Здравейте драги съфорумци.
Това което ще прочетете в този мой пост не може да се каже лесно, а още по-трудо е човек да го публикува на място като този форум. Повода да го направя в нова тема, е за да бъде видяно от повече хора. Искам да изясня причините за скандала който се получи.
Преди около половин година с Ангел Ангелов решихме да обединим двете студия – неговото „Гениг“ и моето студио“Врабчев“, в следствие на което да работим под шапката на студио Гениг. Скоро след това се събрахме в един офис и започнахме да работим по демоклипа на студиото, както и да разработваме проекти започнати в моето студио. В следствие на това част от проектите върху които работих, бяха преработени изцяло от Ангел, и благодарение на познанията и способностите му, натрупани през годините, те бяха тотално преобразени, а резултатите надминаха очакванията ми.
В продължение на около 2 месеца се опитахме да заработим заедно, но се появиха огромни несходства във вижданията ни, както и в начина ни на работа. В следствие на това стигнахме до решението, че в интерес и на двама ни е обединението да не се състои. Аз останах в офиса още седмица докато се изнеса.
В този момент реших да взема сцените от проектите за които споменах по-горе. Заедно с тях взех и съпътстващите ги файлове като текстури и проксита създавани и модифицирани от него през годините. Това го сторих за да продължа работата върху проектите, без да осъзнавам какви ще бъдат последствията. А това изнасяне на въпросните сцени и съпътстващите ги файлове не е нищо друго освен кражба. В онзи момент не ми се искаше да го определя по този начин, но сега ясно съзнавам, че стореното от мен е именно кражба. Друг проблем идва с факта че използвах настройките от една от тези сцени, заедно с 2 дръвчета които Ангел бе направил, за друг мой проект. За тези от вас, които не са запознати с подобна дейност, ще поясня че основен фактор за крайният резултат на един рендер са именно тези настройки. След публикуването на въпросният проект, сходството на показаните картинки с работите на студио Гениг беше забелязано и се разрази огромен скандал. Причина този скандал да се задълбочи е моята първосигнална защитна реакция в която се опитах да отрека голяма част от фактите, вместо мъжки да призная, каква е истината и да му се извиня, както лично така и публично.
Сега след като сте запознати с фактите, искам да се извиня на Ангел официално и на всички да стане ясно че вината за скандала е откраднатите от мен материали, собственост на Ангел и на студио Гениг. Извинението за стореното от мен го направих лично, ред е да го сторя и публично.
Извинявай. Това е постъпка с която не се гордея. Надявам се никога повече да не се стига до подобни ситуации. Всички файлове които бяха изнесени от студиото вече са изтрити. И нищо съдържало се по какъвто и да било начин, няма да бъде използвано от мен за напред.
Разбирате, че аз няма да пиша повече в темата, всеки може да изрази своето мнение свободно, но ще съм благодарен ако не превръщате извинението ми в скандал. Бях достатъчно откровен и не желя да навредя повече на никому. Целта ми е да се извиня на човек, когото ценя. Надявам се че той ще намери сили да ми прости наистина, но ако не го стори, ще го разбера.
Още веднъж до Ангел Ангелов - ИЗВИНЯВАЙ. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Точно и ясно, а тъй :) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|